Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θα δακρύσετε κι εσείς: Αυτό το σκυλάκι δακρύζει όταν καταλαβαίνει ότι σε λίγο θα πεθάνει επειδή έφαγε από φόλα!

Χωρίς λόγια...

11 Δεκεμβρίου 2019 09:01
Θα δακρύσετε κι εσείς: Αυτό το σκυλάκι δακρύζει όταν καταλαβαίνει ότι σε λίγο θα πεθάνει επειδή έφαγε από φόλα!

Αυτό το σκυλάκι δακρύζει όταν καταλαβαίνει ότι σε λίγο θα πεθάνει επειδή έφαγε από φόλα!

Λένε πως οι σκύλοι είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου και σίγουρα είναι πολύ πιστοί. Είναι μια τρυφερή συντροφιά και θαρραλέοι φύλακες. Συχνά, βάζουν τον εαυτό τους σε κίνδυνο για να προστατεύσουν τους ιδιοκτήτες τους. Αυτό ακριβώς έκανε και ένας σκύλος στην Ινδονησία. Ωστόσο, δυστυχώς, τον δηλητηρίασαν.

Το εν λόγω συμβάν έλαβε χώρα στο πιο απομακρυσμένο ανατολικό νησί της Ινδονησίας.

Απ’ ό,τι φαίνεται, μια ομάδα ανθρώπων επιχείρησε να μπει στο σπίτι του Άχι Γουιτζάγια στη μέση της νύχτας, όταν η οικογένειά του άκουσε τον σκύλο να γαβγίζει. Ακόμα και τότε, θεώρησαν ότι γαβγίζει σε κάποιο άλλο σκυλί ή κάποια γάτα. Τελικά ο σκύλος σταμάτησε να γαβγίζει και η οικογένεια πήγε για ύπνο. Αυτό που είδαν το επόμενο πρωί, τους ράγισε την καρδιά.

“Πρέπει να είμαστε πιο προσεχτικοί τώρα, γιατί οι κλέφτες έχουν γίνει ανεξέλεγκτοι. Πριν από μερικές μέρες, το σπίτι μας έγινε στόχος ληστών στη μέση της νύχτας. Ωστόσο, δεν μπόρεσαν να μας κλέψουν, γιατί ο σκύλος άρχισε να γαβγίζει”, σημείωσε ο Άχι στον λογαριασμό του στο Facebook.

Η οικογένεια έπαθε σοκ μόλις αντίκρισε τον σκύλο ξαπλωμένο στο έδαφος.

“Τον είδαμε το πρωί, όταν βγήκαμε από το σπίτι. Είδαμε ότι ο σκύλος μας είχε δηλητηριαστεί από τους κλέφτες. Θέλαμε να τον πάμε στον κτηνίατρο, αλλά ζούμε στην Παπούα και ο κτηνίατρος εδώ συνήθως ασχολείται μόνο με ζώα φάρμας. Επίσης, ήταν Κυριακή, οπότε η κλινική ήταν κλειστή. Προσπαθήσαμε να διώξουμε το δηλητήριο, δίνοντάς του γάλα. Δοκιμάσαμε και με λάδι και νερό καρύδας. Δυστυχώς, τίποτα από αυτά δε λειτούργησε.”

Πάλεψε για να ζήσει, αλλά το δηλητήριο ήταν πολύ δυνατό.

Το βίντεο που θα δείτε παρακάτω με τις τελευταίες στιγμές του δηλητηριασμένου σκύλου, μας υπενθυμίζει ότι δεν πρέπει να θεωρούμε τους σκύλους μας δεδομένους.

Αυτός ο σκύλος είχε κακοποιηθεί τόσο άγρια που φοβόταν ακόμη και να κοιτάξει τους ανθρώπους - Αν δείτε πως είναι σήμερα θα σας ραγίσει η καρδιά!

Αυτός ο σκύλος είχε κακοποιηθεί τόσο άγρια που φοβόταν ακόμη και να κοιτάξει τους ανθρώπους - Αν δείτε πως είναι σήμερα θα σας ραγίσει η καρδιά!

Τα ζώα μας αγαπούν άνευ όρων, και θα συνεχίσουν να το κάνουν ακόμα και αν δέχονται κακοποίηση από τους ανθρώπους που θα έπρεπε να τα αγαπούν και να τα φροντίζουν.

Το βλέμμα αυτού του σκύλου αποκαλύπτει ότι κακοποιήθηκε τρομερά από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη. Αυτή η σκυλίτσα είναι η Άνζελ, ράτσας Γκρεϊχάουντ, που διασώθηκε από την φιλοζωική οργάνωση PAWS Animal Rescue στην Ιρλανδία

Το μόνο που έκανε στο καταφύγιο ο Άνζελ ήταν να κάθεται στη γωνία, στραμμένη με τη μουσούδα της στον τοίχο.

Οι διασώστες δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα και συνειδητοποίησαν ότι ο σκύλος είχε έντονο στρες.

Το προσωπικό σιγά σιγά της πρόσφεραν αγάπη και φροντίδα, κάτι που η Άνζελ πιθανόν να μην είχε ζήσει ποτέ στη ζωή της.

Με σταθερό ρυθμό, η Άνζελ έδειξε τον υπέροχο χαρακτήρα της. Με τον καιρό, σήκωσε το κεφάλι της και κοίταξε στα μάτια τους διασώστες της.

Εντέλει κατάλαβε ότι ήταν ασφαλής. Σύντομα άρχισε να αλληλεπιδρά με άλλα σκυλιά και έκανε φίλους πολύ σύντομα.

Το παιχνίδι είναι πλέον η αγαπημένη δραστηριότητα και της αρέσει να τρέχει!

Δείτε την συγκινητική ιστορία της Άνζελ στο παρακάτω βίντεο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share