Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το φαντασμαγορικό πάρτι της Αθήνας για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρο! Εικόνες και βίντεο από τη λαμπερή βραδιά!

Ένα υπερθέαμα στο κέντρο της Αθήνας!

11 Δεκεμβρίου 2019 08:45
Το φαντασμαγορικό πάρτι της Αθήνας για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρο! Εικόνες και βίντεο από τη λαμπερή βραδιά!

Το βράδυ της Τρίτης το κέντρο της Αθήνας έλαμψε μιας και διοργανώθηκε ένα λαμπερό πάρτι για την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Συντάγματος. Ωστόσο, μην ξεχνάμε πως όλη η πόλη φοράει τα γιορτινά της και με τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό η πόλη έγινε ακόμη πιο όμορφη!

Η εικόνα του φυσικού δέντρου ύψους 17 μέτρων γεμάτου λαμπιόνια αλλά και η ιδέα για να χρησιμοποιηθεί η Βουλή για να στηθεί ένα φαντασμαγορικό σόου με προβολές γεμάτες χρώματα, παλμό και συναισθήματα έφερε χαμόγελα στους παριστάμενους αλλά και θετικά σχόλια στο Twitter «ισοφαρίζοντας» την κριτική που είχε ακουστεί το προηγούμενο διάστημα για τον φωτισμό σε Βασιλίσσης Σοφίας και Πανεπιστημίου.

Τη δικη τους λάμψη στη βραδιά έδωσαν η παρουσιάστρια της εκδήλωσης Ζέτα Μακρυπούλια αλλά και οι τραγουδιστές Έλενα Παπαρίζου, Ίαν Στρατής και Idra Kayne που ανέβηκαν στη σκηνή μαζί με την Athens Big Band για να γεμίσουν τραγούδια το κέντρο της Αθήνας μέσα από ένα ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα με αγαπημένα τραγούδια.

Χαμόγελα και για τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη ο οποίος δήλωσε χαρούμενος γιατί «πέρα από το Σύνταγμα και τους μεγάλους δρόμους του κέντρου, παίρνουν λάμψη από τις γιορτές και δεκάδες δρόμοι και πλατείες που για πολλά χρόνια ήταν ξεχασμένοι».

«Αυτά τα Χριστούγεννα δεν είναι μόνο για το κέντρο. Είναι και για τις γειτονιές της Αθήνας και αυτή είναι η επιδίωξή μας. Να φτάσουμε στο σημείο να φωτίζεται και να στολίζεται στις γιορτές κάθε γωνιά της πόλης. Ας κάνουμε μία παύση και ας δώσουμε την ευκαιρία στους εαυτούς μας να απολαύσουν τις γιορτές, το μήνυμα και τις στιγμές τους» έκλεισε το μήνυμά του ο δήμαρχος Αθηναίων.

Απόψε φωτίζεται η πρωτεύουσα!Και είμαστε χαρούμενοι γιατί πέρα από το Σύνταγμα και τους μεγάλους δρόμους του κέντρου,...

Posted by Κώστας Μπακογιάννης on Tuesday, December 10, 2019

Διαβάστε μερικά από τα σχόλια που αναρτήθηκαν στο Twitter για το φωτισμένο δέντρο στο Σύνταγμα:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share