Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σοκ: Πέθανε πασίγνωστη τραγουδίστρια!

Θρήνος στο καλλιτεχνικό στερέωμα!

10 Δεκεμβρίου 2019 14:31
Σοκ: Πέθανε πασίγνωστη τραγουδίστρια!

Η δημοφιλής τραγουδίστρια των Roxette, Μαρί Φρέντρικσον, όπως μεταδίδουν σουηδικά ΜΜΕ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών, μια ακόμη τραγική είδηση στο καλλιτεχνικό στερέωμα μετά τον θάνατο Ελληνίδας τραγουδίστρια πριν λίγες μέρες!

Η Φρέντρικσον είχε διαγνωστεί με καρκίνο στον εγκέφαλο το 2002. Οι Roxette εμφανίστηκαν στα τέλη της δεκαετίας του 80 και απέκτησαν φανατικό κοινό σε όλο τον κόσμο, κυρίως στις αρχές της δεκαετίας του 90.

Δύο Σουηδοί, η Μάρι Φρέντρικσον και ο Περ Γκέσλε, κατέκτησαν την ποπ-ροκ σκηνή και πούλησαν πάνω από 75 εκατομμύρια δίσκους. Tραγούδια τους, όπως το «The Look», το «Listen to your Heart» και το «It must have been Love» έφτασαν στο No1 στο «Billboard» των Η.Π.Α. Για μια δεκαετία κυκλοφορούσαν δίσκους και τα τραγούδια τους βρίσκονταν μονίμως σε ψηλές θέσεις στις λίστες των charts. Ωστόσο, τα επόμενα χρόνια η πορεία του συγκροτήματος και η προσπάθεια να κρατηθούν «ζωντανοί» στη σκηνή, δεν ήταν εύκολη υπόθεση, κυρίως για την Μάρι.

Η αγάπη της για τη μουσική ήταν τόσο μεγάλη που έγραφε τραγούδια στο σπίτι της. Αποτέλεσμα ήταν το προσωπικό της άλμπουμ «The Change». Το εξώφυλλο του δίσκου αποτελείται από σκίτσα που ζωγράφισε η ίδια, όταν έμαθε πως είχε όγκο στο κεφάλι.

Θλίψη στον χώρο του τραγουδιού: Πέθανε 28χρονη γνωστή τραγουδίστρια!

Θλίψη έχει ξεσπάσει στον χώρο του τραγουδιού με την είδηση πως βρέθηκε νεκρή μία κορυφαία τραγουδίστρια στα 28 της! Τραγική είδηση: Νεκρός ο 37χρονος Παπά - Κώστας!

Σε ηλικία μόλις 28 ετών, η άτυχη τραγουδίστρια άφησε την τελευταία της πνοή. Η Αστυνομία τη βρήκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της, με τις πρώτες πληροφορίες να μιλούν για πιθανή αυτοκτονία η οποία ακολούθησε την προηγούμενη απόπειρα που είχε κάνει λίγους μήνες πριν.

Ο λόγος για τη σταρ της K-Pop, Goo Hara, η οποία ήταν ένα από τα ονόματα που μεσουρανούσαν στην ιαπωνική μουσική βιομηχανία. Μάλιστα λίγες μέρες πριν η τραγουδίστρια είχε επιστρέψει από περιοδεία που έκανε προκειμένου να προωθήσει το καινούργιο της άλμπουμ.

Σήμερα το πρωί, η Goo Hara βρέθηκε αναίσθητη μέσα στο διαμέρισμά της, ωστόσο ακόμα οι Αρχές δεν είναι σε θέση να δώσουν την ακριβή αιτία θανάτου.

Αντίστοιχο περιστατικό ωστόσο είχαν βιώσει και τον περασμένο Ιουνίου, όπου η τραγουδίστρια βρέθηκε και πάλι αναίσθητη μέσα στο σπίτι αλλά η ζωή της σώθηκε τελευταία στιγμή.

Σπαραγμός στην Κύπρο: Νεκρή 10χρονη που παρέσυρε ΙΧ!

Στην Πάφο της Κύπρου ένα 10χρονο κορίτσι έχασε τη ζωή του όταν το παρέσυρε ένα ΙΧ κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες οι οποίες ακόμα διερευνώνται.

Είδηση σοκ: Νεκρή σε τροχαίο 39χρονη έγκυος!

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου, Μιχάλη Ιωάννου, στις 14:00 αυτοκίνητο που οδηγούσε 70χρονη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται παρέσυρε τη 10χρονη πεζή Νελίνα Φακλίσκα, η οποία προσπαθούσε να περάσει στο απέναντι πεζοδρόμιο

Από τη σύγκρουσην είπε ο κ. Ιωάννου, το κοριτσάκι τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Την σκηνή του δυστυχήματος επισκέφτηκε ο υπουργός Παιδείας Κώστας Χαμπιαούρης. Ακολούθως συνομίλησε με την οικογένεια της 10χρονης εκφράζοντας τα συλλυπητήρια του.

Η 10χρονη κατάγεται από τη Βουλγαρία αλλά γεννήθηκε στην Κύπρο. Η οικογένεια έχει ακόμη ένα παιδάκι οκτώ ετών.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share