Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Δυστυχώς: Η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου για τον καιρό των Χριστουγέννων που θα απογοητεύσει τους πάντες!

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί!

10 Δεκεμβρίου 2019 10:04
Δυστυχώς: Η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου για τον καιρό των Χριστουγέννων που θα απογοητεύσει τους πάντες!

Καιρός: Μπορεί ακόμα να απέχουμε 15 ημέρες από τα Χριστούγεννα ωστόσο ο Σάκης Αρναούτογλου κάνει μια πρώτη εκτίμηση για το τι καιρό θα έχουμε τις γιορτινές ημέρες!

Ο έμπειρος μετεωρολόγος δίνει όλες τις λεπτομέρειες για την εξέλιξη του καιρικού φαινομένου που προκαλεί ήδη καταιγίδες σε αρκετές περιοχές, ενώ για το βράδυ τονίζει την προσοχή που πρέπει να επιδείξουν οι κατοικοί σε περιοχές της βόρειας χώρας, λόγω σημαντικής ενίσχυσης των ανέμων που θα φτάσουν και τα 10 μποφόρ.

Νέα κακοκαιρία εξπρές αναμένεται το Σάββατο, αλλά από 'κει και πέρα όλα δείχνουν ότι όχι μόνο η Ελλάδα, αλλά σχεδόν ολόκληρη η ανατολική Ευρώπη μπαίνει σε τροχιά... καλοκαιριού, σε αντίθεση με τον καιρό που προβλέπεται για σήμερα!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr την πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

Τάσος Αρνιακός: "Μετά τη Διδώ έρχεται..." Ο μετεωρολόγος προειδοποιεί!

O Tάσος Αρνιακός στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 παρουσίασε πως θα είναι ο καιρός σε όλη την Ελλάδα!

Σύμφωνα με τον διάσημο μετεωρολόγο συνεχίζονται οι έντονες βροχοπτώσεις και καταιγίδες, κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας προβλέπεται αλλά και χιονοπτώσεις σε πολλές περιοχές της χώρας μια και η κακοκαιρία "Διδώ" έχει δώσει το παρών δυναμικά. Φυσικά, μην ξεχνάμε ότι ήδη έχει γίνει μια πρόγνωση για τον καιρό που θα επικρατήσει έως και τα Χριστούγεννα αλλά και για τις περιοχές στις οποίες θα χιονίσει.

Μετά την αποχώρηση του καιρικού αυτού φαινομένου που επηρεάζει ολόκληρη τη χώρα ένα νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται το Σάββατο.

Δείτε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού εδώ:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share