Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (10/12) (Video)!

Τα θέματα της ειδησεογραφίας σήμερα!

10 Δεκεμβρίου 2019 08:17
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (10/12) (Video)!

Οι κεντρικοί τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα 10/12!

Όπως και τη Δευτέρα 09/12 που σας δείξαμε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων έτσι και σήμερα το Athensmagazine.gr σας φέρνει καθημερινά στο φως τα θέματα της ειδησεογραφίας όπως αναδεικνύονται στον Ελληνικό Τύπο από την εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα"!

Δείτε και τα αθλητικά πρωτοσέλιδα:

Οι κεντρικοί τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων σήμερα. Δείτε ποια είναι τα θέματα που φιλοξενούνται στις πρώτες σελίδες του αθλητικού Τύπου, όπως παρουσιάζονται από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Καιρός σήμερα: Έντονα καιρικά φαινόμενα με καταιγίδες και ισχυρούς ανέμους!

Καιρός σήμερα: Αλλάζει άρδην ξανά ο καιρός με την κακοκαιρία να χτυπάει το μεγαλύτερο μέρος της χώρας, όπως άλλωστε σας έχουμε ενημερώσει τις τελευταίες ώρες!

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν σήμερα στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τη δυτική Μακεδονία, καθώς και την κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, και τις Σποράδες.

Έντονα καιρικά φαινόμενα θα επικρατήσουν σήμερα, Τρίτη, στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με τις ισχυρές βροχοπτώσεις, καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους να επικρατούν και την Τετάρτη. Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε τη Δευτέρα έκτακτο δελτίο, προειδοποιώντας για το χαμηλό βαρομετρικό, ενώ η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, έχει ενημερώσει τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες, τις περιφέρειες και τους δήμους της χώρας, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τις επιπτώσεις από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Ειδικότερα, σήμερα, Τρίτη, βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές θα έχουμε από το πρωί στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά (κυρίως τις παράκτιες περιοχές), την Πελοπόννησο, την Κρήτη, ενώ σταδιακά θα επηρεαστούν οι Κυκλάδες, η ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), η Εύβοια, από το απόγευμα η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η κεντρική Μακεδονία και από το βράδυ στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Σάκης Αρναούτογλου: Δυνατές καταιγίδες

Ο γνωστός μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για την κακοκαιρία που θα πλήξει τη χώρα τις επόμενες μέρες! «Έρχονται άγριες καταιγίδες από αύριο»!

Με μια ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook έδωσε τα φώτα του για το τι θα μας βρει τις επόμενες μέρες!

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Φίλες και φίλοι! Καλημέρα και καλή εβδομάδα

Όπως σας είχα ενημερώσει και από την προηγούμενη εβδομάδα ο καιρός θα χαλάσει την Τρίτη και την Τετάρτη σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Την Τρίτη λοιπόν εξαιρουμένης της Θράκης, αναμένονται βροχές κατά τόπους ισχυρές σε αρκετά μεγάλο τμήμα της Ελλάδας (ρίξτε μία ματιά στον προγνωστικό χάρτη οπου απεικονίζονται οι περιοχές με τα εντονότερα καιρικά φαινόμενα) αλλά διαβάστε με προσοχή τον τίτλο στον χάρτη αφού κάνετε πρώτα κλικ για μεγέθυνση του. Νεότερες πληροφορίες θα υπάρξουν τις επόμενες ώρες μέσα από εδώ τη σελίδα μου στο Facebook!

Για να μη χάνετε τον... καιρό σας :)

Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου»

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share