Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Εθνική οδός: Συναγερμός! αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες!

Επικρατεί πανικός!

9 Δεκεμβρίου 2019 23:09
Εθνική οδός: Συναγερμός!  αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες!

Συναγερμός έχει σημάνει για ακόμη μία μέρα στην Εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας! Ένα αυτοκίνητο που βρισκόταν εν κινήσει τυλίχθηκε στις φλόγες!

Ολοσχερώς καταστράφηκε ένα αυτοκίνητο το απόγευμα της Δευτέρας το 152ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας στο ύψος της Αρκίτσας.

Πιθανότατα από κάποια βλάβη, το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, άρχισε να βγάζει καπνούς από τον χώρο της μηχανής.

Ο οδηγός και ο συνοδηγός κατέβηκαν και πάρκαραν το όχημα καλώντας την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Διερχόμενα οχήματα από Αταλάντη και τον Άγιο Κωνσταντίνο βρέθηκαν στο σημείο και έσβησαν την φωτιά. Το αυτοκίνητο, ωστόσο, καταστράφηκε ολοσχερώς.

Σοβαρό τροχαίο στην εθνική οδό Πατρών-Πύργου!

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στην εθνική οδό της Πατρών-Πύργου με έναν έναν ηλικιωμένο άνδρα να τραυματίζεται! Συγκλονίζει όμως το τροχαίο, που σημειώθηκε πριν λίγες μέρες στην Κηφισίας, με μια γυναίκα να παρασέρνεται από αυτοκίνητο!

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και ανετράπη στο πρανές της οδού μέσα σε βατώνα. Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Στο σημείο επενέβη η Π.Υ. Αμαλιάδας για να απεγκλωβίσει τον άτυχο άντρα από το αυτοκίνητο.

Τροχαίο στη Λαυρίου: Το τραγικό βίντεο την ώρα της σφοδρής σύγκρουσης με τον 1 νεκρό και τους 2 τραυματίες!

Το τραγικό βίντεο την ώρα της σφοδρής σύγκρουσης στη Λαυρίου με τον 1 νεκρό και τους 2 τραυματίες!

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στη λεωφόρο Λαυρίου. Αυτοκίνητο που οδηγούσε ηλικιωμένη γυναίκα παρέσυρε δύο μηχανές με αποτέλεσμα τον θάνατο του ενός αναβάτη και τον τραυματισμό ακόμη δύο ατόμων.

Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στον Ερυθρό Σταυρό, όπου και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου, ενώ η ηλικιωμένη γυναίκα που προκάλεσε το δυστύχημα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ

Η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε καρέ καρέ την τρομακτική σύγκρουση δύο μοτοσυκλετών με δύο αυτοκίνητα.

Οι δύο μοτοσυκλέτες κινούνται προς το Κορωπί. Από έναν κάθετο δρόμο, αυτοκίνητο που οδηγεί μια ηλικιωμένη γυναίκα, παραβιάζει το στοπ, βγαίνει στην λεωφόρο Λαυρίου και χτυπά τη μία μοτοσυκλέτα η οποία πέφτει πάνω σε μια άλλη που ακολουθεί. Η συνέχεια είναι σοκαριστική, αφού οι τρεις αναβάτες εκσφενδονίζονται από τις μοτοσυκλέτες και σέρνονται στο οδόστρωμα.

Ο ένας από αυτούς, ο οποίος δεν φορά κράνος, σφηνώνεται κάτω από αυτοκίνητο που κινείται στο αντίθετο ρεύμα προς Αθήνα και σκοτώνεται επί τόπου. Ο συνεπιβάτης του σώθηκε από θαύμα. Σύρθηκε για αρκετά μέτρα και πέρασε ξυστά από το διερχόμενο όχημα, το ίδιο και ο οδηγός της δεύτερης μοτοσυκλέτας.

Άνθρωποι από τα γύρω καταστήματα και περαστικοί τρέχουν να βοηθήσουν, ενώ ο οδηγός του οχήματος βγαίνει σοκαρισμένος μη μπορώντας να πιστέψει στα μάτια του. Αστυνομία και ασθενοφόρα καταφτάνουν στο σημείο.

Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στον Ερυθρό Σταυρό όπου και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου, ενώ η ηλικιωμένη γυναίκα που προκάλεσε το δυστύχημα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Κάτω Πατήσια: Άγρια συμπλοκή με μαχαίρια μεταξύ αλλοδαπών!

Διαβάστε περισσότερα ειδήσεις στο Athensmagazine.gr

 
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share