Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Κάτω Πατήσια: Άγρια συμπλοκή με μαχαίρια μεταξύ αλλοδαπών!

Τι συνέβη;

9 Δεκεμβρίου 2019 21:09
Κάτω Πατήσια: Άγρια συμπλοκή με μαχαίρια μεταξύ αλλοδαπών!

Άγρια συμπλοκή μεταξύ ομάδων αλλοδαπών έγινε λίγο πριν από τις οκτώ το βράδυ στην περιοχή του Αγίου Νικολάου, στα Κάτω Πατήσια.

Οι αστυνομικοί που κλήθηκαν να επέμβουν εντόπισαν έναν άνδρα αιμόφυρτο, που έφερε τραύματα από μαχαίρι, ενώ στη συμπλοκή είχε χρησιμοποιηθεί και πιστόλι. Ο άνδρας παρελήφθη από το ΕΚΑΒ.

Άγιοι Θεόδωροι: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του συζύγου της 77χρονης!

Η κοινή τους πορεία μετρά πάνω από μισό αιώνα. Κόπηκε όμως αιφνιδιαστικά, όπως άλλωστε και η χρυσή αλυσίδα που φορούσε στον λαιμό της η 77χρονη. Τα λόγια του συζύγου της άτυχης ηλικιωμένης που βρήκε τραγικό τέλος όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσαν οι κακοποιοί οι οποίοι επιχείρησαν νωρίτερα να τη ληστέψουν , συγκλονίζουν.

«Ήμασταν μαζί 55 χρόνια. δεν πήγε το μυαλό μου ότι πάτησαν τη γυναίκα μου, μετά πήγα να τη σηκώσω. Μόλις είδα τα αίματα, κατάλαβα τι είχε συμβεί», δηλώνει στον Alpha ο 79χρονος Δημήτρης Τζίβας, σύζυγος και αυτόπτης μάρτυρας στη δολοφονία της γυναίκας του.

«Ήταν δυναμική, θα τον κοπανούσε εάν δεν ήταν το αυτοκίνητο», τονίζει ο σύζυγος για τον δράστη που έκοψε τον σταυρό που φορούσε στον λαιμό της η σύζυγός του.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι την ώρα που ο άνδρας έφτανε σπίτι, είδε το αυτόκινητο, το οποίο σκότωσε την 77χρονη, να ανεβαίνει τον δρόμο.

«Η μαμά τσακώνεται» του είπαν τα παιδιά του και τότε αμέσως ο 79χρονος έτρεξε και είδε το αυτοκίνητο με ανοιχτό το καπό να κατηφορίζει τον δρόμο.

Ο 79χρονος σύζυγος μίλησε για ξεκάθαρη πράξη δολοφονίας, ενώ όπως αποκάλυψε για τον δράστη είναι νεαρός μέχρι 35 ετών.

Την Τρίτη, στις 15:00, στο νεκροταφείου Σχιστού συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν την 77χρονη.

Κοντά στην ταυτοποίηση των δραστών η ΕΛ.ΑΣ.

Μια φωτογραφία που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικές αρχές, απεικονίζει έναν άνδρα, συνοδηγό σε αυτοκίνητο, ο οποίος φέρεται να είναι ο οδηγός που σκότωσε την 77χρονη.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ εντοπίστηκαν δύο ύποπτα αυτοκίνητα, που ταίριαζαν με τις περιγραφές μαρτύρων. Το ένα στο Ιλιον και το άλλο στον Βλυχό Μεγάρων.

Το πρώτο ΙΧ που εξετάστηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια, φέρεται να έχει διαγραφεί από τη λίστα των υπόπτων, καθώς δεν εντοπίστηκε επάνω του, γενετικό υλικό του θύματος.

Το δεύτερο ΙΧ (εκείνο στο Βλυχό Μεγάρων) εξετάζεται σπιθαμή προς σπιθαμή στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ, προκειμένου να εντοπιστεί DNA της γυναίκας. Για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, οι υποψίες είναι περισσότερες, γιατί δεν έχουν εντοπιστεί οι ιδιοκτήτες του οι οποίοι, σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ., φέρεται να έχουν φύγει από καταυλισμό Ρομά όπου διέμεναν, σε κρίσιμο χρονικό διάστημα μετά τη δολοφονία της 77χρονης.

Σύζυγος θύματος

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share