Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θάνος Μικρούτσικος: Εξελίξεις με την υγεία του!

Το μήνυμά του μέσα από το νοσοκομείο!

8 Δεκεμβρίου 2019 19:34
Θάνος Μικρούτσικος: Εξελίξεις με την υγεία του!

Ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης Θάνος Μικρούτσικος, ο οποίος έχει μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη του με τον καρκίνο, δημοσίευσε ένα μήνυμα στο Facebook στο οποίο μιλά για την κατάσταση της υγείας του, καθώς όπως λέει δέχεται μηνύματα από πολλούς φίλους του.

«Ενάμιση μήνα τώρα βρίσκομαι σ΄ ένα δωμάτιο του νοσοκομείου παλεύοντας μ΄ ένα ανόητο πυρετό που επιμένει. Σας γράφω σήμερα γιατί αισθάνομαι πιο δυνατός κι είμαι σίγουρος ότι θα σας συναντήσω σύντομα», γράφει μεταξύ άλλων ο μουσικοσυνθέτης.

Αναλυτικά, η ανάρτησή του:

«Ποτέ δεν κρύφτηκα. Μηνύματα έρχονται από πολλούς φίλους που ρωτάνε για την κατάσταση της υγείας μου. Ενάμιση μήνα τώρα βρίσκομαι σ΄ ένα δωμάτιο του νοσοκομείου παλεύοντας μ΄ ένα ανόητο πυρετό που επιμένει. Σας γράφω σήμερα γιατί αισθάνομαι πιο δυνατός κι είμαι σίγουρος ότι θα σας συναντήσω σύντομα. "Το ζήτημα δεν είναι να είσαι αιχμάλωτος. Το να μην παραδίνεσαι αυτό είναι που λέει και ο αγαπημένος μου Χικμέτ».

Θάνος Μικρούτσικος: Η μάχη με τον καρκίνο και η συγκινητική στάση του!

Ο Θάνος Μικρούτσικος παλεύει με τον καρκίνο, δίνοντας μία μεγάλη μάχη! Ποιες είναι οι εξελίξεις με την υγεία του μουσικοσυνθέτη;

Ο αδερφός του Ανδρέα Μικρούτσικου προσπαθεί να βγει νικητής!

Η Ρίτα Αντωνοπούλου, η οποία συνεργάζεται με τον Θάνο Μικρούτσικο, μίλησε στο People για την κατάσταση της υγείας του αγαπημένου μουσικοσυνθέτη.

Η ερμηνεύτρια μεταξύ άλλων είπε: Όχι, δεν είναι. Τον καρκίνο δεν τον νικάς εύκολα, στο μόνο που ελπίζεις είναι σε μια σταθερή κατάσταση. Σε αυτές τις περιπτώσεις κάθε φορά περιμένεις τις επόμενες εξετάσεις… Το παλεύει όμως, δεν το βάζει κάτω ψυχολογικά. Έχει αυτή τη δύναμη ως άνθρωπος, από τους πιο δυνατούς χαρακτήρες που έχω γνωρίσει. Ανέκαθεν τον θαύμαζα πολύ. Μετά την περιπέτεια αυτή, ακόμη περισσότερο. Βέβαια, η ψυχούλα του ξέρει τι περνά. Σε εμάς λέει «Τον έχω ήδη νικήσει. Δεν με νοιάζει τι κάνει στο σώμα μου, εγώ δεν τον φοβάμαι».

Πηγή:youweekly.gr

Θάνος Μικρούτσικος: «Η κατάσταση της υγείας μου είναι σοβαρή ανεξάρτητα από το πώς με βλέπει ο κόσμος»

Με θάρρος αντιμετωπίζει εδώ και δύο χρόνια τη μάχη του με τον καρκίνο ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Θάνος Μικρούτσικος.

«Η κατάσταση της υγείας μου είναι σοβαρή ανεξάρτητα από το πώς με βλέπει ο κόσμος δυνατό. Θα είμαι δυνατός μέχρι τέλους. Είναι μια δύσκολη αρρώστια.

Ο τρόπος που πρέπει ένας ασθενής να την αντιμετωπίζει είναι όχι στον φόβο όχι στην κατάθλιψη», λέει ο Θάνος Μικρούτσικος.

«Είμαστε εδώ για να πολεμάμε σε αυτή τη ζωή την τόσο μικρή. Είμαστε σχοινοβάτες, το στοίχημα είναι να ξανασηκωθούμε όρθιοι και να ξαναπερπατήσουμε», λέει.

Μάλιστα, ο κ. Μικρούτσικος δεν παραλείπει να κάνει χιούμορ, επικαλούμενος τον Γούντι Άλεν: «Δεν φοβάμαι τον θάνατο, απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα ‘ρθει». «Εγώ κι ο θάνατος είμαστε δύο πυγμάχοι σε ένα ρινγκ. Αυτός βέβαια είναι 3 μέτρα ψηλός κι εγώ το γνωστό 1 κι 70. Ξέρεις ότι στον 15ο γύρο θα σε ρίξουν κάτω. Ποιος είναι ο στόχος μου; Να τον κερδίζω σε κάθε γύρο στα σημεία», ήταν το συγκλονιστικό του μήνυμα

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share