Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ανείπωτη θλίψη: 3χρονο παιδί έπεσε από κυλιόμενες σκάλες και πέθανε! (photos)

Τραγωδία!

8 Δεκεμβρίου 2019 16:46
Ανείπωτη θλίψη: 3χρονο παιδί έπεσε από κυλιόμενες σκάλες και πέθανε! (photos)

Ανείπωτη θλίψη με ένα 3χρονο παιδί να χάνει τη ζωή του, πέφτοντας από τις κυλιόμενες σκάλες εμπορικού κέντρου, με τις εξελίξεις για τον θάνατο του 8χρονου παιδιού που έχασε τη ζωή του από διφθερίτιδα να είναι ραγδαίες!

Ο Κάουαρντ βρισκόταν με την μητέρα του σε εμπορικό κέντρο της Νότιας Καρολίνας, όταν για άγνωστη αιτία, βρέθηκε στο κενό από ύψος 6 μέτρων.

Το άτυχο παιδί διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του ωστόσο το κλειστό κύκλωμα από τις κάμερες, οδήγησε στην σύλληψη της μητέρας του καθώς είχε αφήσει τον μικρό μόνο του. Μάλιστα, στο video διάρκειας 4 ωρών, η μητέρα του, δεν εμφανίζεται πουθενά!

Μαζί με τον Κάουαρντ ήταν ακόμη δυο παιδιά, ηλικίας 2 και 4 ετών, τα οποία ευτυχώς δεν είχαν ανάλογη τύχη με τον 3χρονο

Με ενδείξεις σηψαιμικού σοκ μεταφέρεται στο νοσοκομείο ένα παιδί 2,5 ετών στην Πάτρα!

Τεράστια αγωνία για την οικογένεια ενός 2.5 ετών παιδιού από την Κέρκυρα! Μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Πάτρας με ενδείξεις σηψαιμικού σοκ! Νεκρός ο Παναγιώτης Γιατράς!

Στις 9 περίπου το πρωί της Τρίτης, ένα C-130 απογειώθηκε από την Αθήνα προκειμένου να παραλάβει το παιδί από την Κέρκυρα.

Το αεροσκάφος έφτασε μεν στο νησί αλλά δεν κατάφερε να προσγειωθεί, λόγω των καιρικών συνθηκών κι έτσι αποχώρησε.

Τελικά, οι γιατροί κατάφεραν να σταθεροποιήσουν το παιδί και η διακομιδή του στο νοσοκομείο του Ρίου γίνεται με ασθενοφόρο.

Οι γιατροί στο νοσοκομείο της Κέρκυρας έκριναν απαραίτητη τη διακομιδή του σε εξειδικευμένη παιδιατρική κλινική, όπως μετέδωσε ο Alpha, και ενημέρωσαν σχετικά το ΕΚΑΒ ζητώντας ένα ελικόπτερο να παραλάβει το παιδί από το Άκτιο. Ωστόσο, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών το ελικόπτερο δεν απογειώθηκε.

Σοκ στην Κρήτη: Σοβάδες έπεσαν σε κεφάλι παιδιού! (Video)

Σοκ στην Κρήτη, με σοβάδες να πέφτουν σε κεφάλι παιδιού!

Θρίλερ στο Ωραιόκαστρο: Νύχτα τρόμου για ζευγάρι και 8χρονο παιδί!

Συγκεκριμένα, στο κεφάλι ενός μαθητή έπεσαν σοβάδες στο παμπάλαιο και προβληματικό 4ο Γυμνάσιο της Νέας Αλικαρνασσού την ώρα του ισχυρού σεισμού των 6,1 ρίχτερ που «ταρακούνησε» την Κρήτη το πρωί της περασμένης Τετάρτης.

Το γεγονός αυτό κατήγγειλε στην κάμερα της «ΚΡΗΤΗ ΤV» ο πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Μαθητών Δήμου Ηρακλείου Πολύδωρας Κουτσαυτάκης, όπως του μεταφέρθηκε σε σύσκεψη που έγινε στο Τοπικό Συμβούλιο Νέας Αλικαρνασσού.

Μεσσηνία: Εξελίξεις με το παιδί που περπατούσε ολομόναχο στα αίματα! Τι συνέβη;

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του neakriti.gr, Γονείς και εκπαιδευτικοί επανέρχονται - ιδιαίτερα μετά από αυτό τον μεγάλο σεισμό που ταρακούνησε κυρίως τη Δυτική Κρήτη - στο πάγιο αίτημα υλοποίησης μελετών στατικότητας στα σχολεία. Τόσο η ΕΛΜΕ Χανίων όσο και η Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών Δήμου Ηρακλείου εξέφρασαν την ανάγκη τέτοιας αποτύπωσης, αφού, όπως είπαν, πολλά σχολεία κανείς δε γνωρίζει αν είναι κατάλληλα για να φιλοξενούν μαθητές.

Έτσι, στη συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου της Νέας Αλικαρνασσού έκαναν παράσταση διαμαρτυρίας οι γονείς της περιοχής ζητώντας τη δημιουργία νέου γυμνασίου. Είναι χαρακτηριστική η δήλωση του διευθυντή Μιχάλη Σφυράκη. «Το κτήριο να σας πω μόνο ότι δεν έχει οικοδομική άδεια. Δηλαδή, αυτή τη στιγμή, το κτήριο δεν έχει ελεγχθεί στατικά αν πληροί τους κανονισμούς του καινούργιου αντισεισμικού κώδικα. Αυτό δεν το ξέρουμε. Άρα, από αυτή την άποψη δεν μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι σε τυχόν μεγαλύτερο ή κάπως διαφορετικό σεισμό δε θα είχαμε σοβαρότατα προβλήματα».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share