Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βίντεο που σοκάρει με Ινδή χορεύτρια να πυροβολείται στο πρόσωπο!

Παγώσαμε!

8 Δεκεμβρίου 2019 11:43
Βίντεο που σοκάρει με Ινδή χορεύτρια να πυροβολείται στο πρόσωπο!

Η Ινδία είναι μια χώρα που συνηθίζει να διατηρεί περίεργα έθιμα ειδικά σε γάμους, όλοι θυμόμαστε την είδηση που το Athensmagazine.gr σας είχε αναφέρει παλαιότερα όπου σε μια περιοχή της Ινδίας είχαν παντρέψει δυο βατράχια για να βρέξει!

Αυτή τη φορά, δυστυχώς το περιστατικό δεν ήταν και τόσο ευχάριστο μιας και κατά τη διάρκεια μιας γαμήλιας τελετής σε επαρχία της Ινδίας μια χορεύτρια τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσωπο από σφαίρα.

Σε ένα βίντεο από το περιστατικό που πραγματικά κόβει την ανάσα, η γυναίκα φαίνεται να χορεύει σε μια σκηνή. Κάνει παύση, ακούγεται ένας πυροβολισμός και στη συνέχει πέφτει κάτω κρατώντας με τα χέρια της το πρόσωπό της. Η αστυνομία είπε στο BBC πως έχουν ταυτοποιήσει τον δράστη των πυροβολισμών, ο οποίος ωστόσο ακόμη αναζητείται.

«Ο δράστης έχει διαφύγει αλλά είμαστε σίγουροι πως σύντομα θα τον συλλάβουμε», ανέφεραν οι αρχές. Το περιστατικό συνέβη στη διάρκεια γαμήλιας τελετής την 1η Δεκεμβρίου σε χωριό της πολιτείας Ούταρ Πραντές. Ωστόσο είδε το φως της δημοσιότητας μερικές ημέρες αργότερα, όταν κυκλοφόρησε ευρέως το βίντεο σε πλατφόρμες ανταλλαγής μηνυμάτων.

Η βία σε γάμους είναι σύνηθες φαινόμενο σε συγκεκριμένα τμήματα της χώρας, όπου πολλοί καλεσμένοι οπλοφορούν, κυρίως για να πυροβολούν στον αέρα, γιορτάζοντας την στιγμή.

Μακελειό στο Μεξικό: 4 νεκροί από πυροβολισμούς!

Στο ιστορικό κέντρο της πόλης του Μεξικό έλαβε χώρα ένα τραγικό συμβάν το Σάββατο όπου τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι δύο τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς. Μην ξεχνάμε πως πριν δυο μόνο ημέρες πυροβολισμοί είχαν σημειωθεί και στη ναυτική βάση της Φλόριντα.

Ο πρόεδρος του Μεξικού, Αντρές Μανουέλ Λόπες Ομπραδόρ έκανε περιοδεία εκτός πρωτεύουσας χθες.

Με βάση τα πρώτα στοιχεία της έρευνας που διενεργείται, οπλισμένος άνδρας μπήκε σε κτίριο πάνω σε πεζόδρομο κοντά στο ανάκτορο, ψάχνοντας κάποιο σημείο να ανακουφιστεί, γνωστοποίησε η αστυνομία.

Όταν δύο άνθρωποι μέσα στο κτίριο τον επέπληξαν, ο άνδρας τράβηξε πιστόλι κι άρχισε να πυροβολεί.

Φθάνοντας στο σημείο, αστυνομικοί βρήκαν τέσσερις ανθρώπους με τραύματα από σφαίρες κι άνοιξαν πυρ εναντίον του ενόπλου.

Εργαζόμενοι στις υπηρεσίες πρώτων βοηθειών βρήκαν τον ένοπλο και άλλους δύο ανθρώπους νεκρούς, σύμφωνα με την αστυνομία. Άλλο ένα από τα θύματα του ενόπλου εξέπνευσε καθ’ οδόν προς το νοσοκομείο, ενημέρωσαν οι αρχές.

Πάνω από 100 αστυνομικοί έσπευσαν επιτόπου κι απέκλεισαν τον πεζόδρομο, κατέγραψαν πλάνα που μεταδόθηκαν από μεξικανικά τηλεοπτικά δίκτυα.


Το κτίριο όπου εκτυλίχθηκε το επεισόδιο βρίσκεται σε στενό πεζόδρομο που φαρδαίνει καθώς πλησιάζει σε μια πίσω είσοδο της έδρας της κυβέρνησης που χρησιμοποιούν κυρίως δημόσιοι λειτουργοί και εργαζόμενοι των ΜΜΕ.

Ο Λόπες Ομπραδόρ ανέλαβε την εξουσία πριν από έναν χρόνο, υποσχόμενος να προωθήσει τη διαφάνεια και τη χρηστή διαχείριση των δημοσίων πόρων.

Ανακοίνωσε πως η δική του αμοιβή μειώνεται στο μισό κι αποποιήθηκε διάφορα προνόμια, καταργώντας μεταξύ άλλων την υπηρεσία προστασίας του προέδρου — σώμα σχηματισμένο κατ’ εικόνα της αμερικανικής Secret Service — και, αφού μετέτρεψε την επίσημη προεδρική κατοικία Los Pinos («Τα πεύκα») σε πολιτιστικό κέντρο, εγκατέστησε το γραφείο του στο Εθνικό Ανάκτορο, στο ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας, χώρο που αποτελεί έδρα της εξουσίας στο σημερινό Μεξικό για αιώνες, από τα χρόνια της Αυτοκρατορίας των Αζτέκων.

Συναγερμός στο Μισισίπι: Πυροβολισμοί σε πανεπιστήμιο! (Video)

Συναγερμός σε πανεπιστήμιο του Μισισίπι καθώς ένας ένοπλος άρχισε να πυροβολεί, ενώ υπάρχουν αναφορές και για τραυματία.

Ένοπλη συμπλοκή, με δύο τραυματίες, μεταξύ τεσσάρων αλλοδαπών σημειώθηκε, στη συμβολή των οδών Γ΄ Σεπτεμβρίου και Αβέρωφ, στο κέντρο της Αθήνας.

Πυροβολισμοί στην Νέα Ορλεάνη με 11 τραυματίες!

Τουλάχιστον 11 άτομα τραυματίστηκαν μετά από πυροβολισμούς στο Canal Street στη Νέα Ορλεάνη των ΗΠΑ, όπως μεταδίδουν ξένα ΜΜΕ. Ενας άντρας άνοιξε πυρ στο σημείο, το οποίο έχει έντονη νυχτερινή ζωή και εκείνη την ώρα είχε πολύ κόσμο.

Δείτε επίσης: Συναγερμός στη Γερμανία: Πυροβολισμοί σε πάρκιγνκ σχολείου - Ο δράστης αυτοκτόνησε!

Εκ των τραυματιών, δύο βρίσκονται σε πολύ σοβαρή κατάσταση. Υπάρχουν αναφορές ότι ο δράστης έχει συλληφθεί. Στο σημείο υπήρχε αστυνομική παρουσία γιατί νωρίτερα είχε διεξαχθεί αγώνας football μεταξύ δύο πανεπιστημίων.

Μεξικό: 14 νεκροί μετά από ανταλλαγή πυρών!

Μετά από ανταλλαγή πυρών βρήκαν ακαριαίο θάνατο δέκα ένοπλοι μέλη καρτέλ και τέσσερις αστυνομικοί, χθες Σάββατο σε μια πόλη στο Μεξικό κοντά στα σύνορα με τις ΗΠΑ, ανέφεραν οι αρχές της Πολιτείας Κοαχουίλα!

Δείτε και αυτό: Δολοφονία στο Ζεφύρι: Ανατριχιαστικά στοιχεία για τον μαρτυρικό θάνατο του Γιώργου Λυγερού! (Video)

Η πολιτειακή κυβέρνηση τόνισε ότι αξιωματούχοι της κρατικής ασφάλειας συγκρούστηκαν με ένοπλους στη μικρή πόλη Βίγια Ουνιόν, 65 περίπου χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της συνοριακής πόλης Πιέδρα Νέγκρα. Στεκούμενος έξω από τα - γεμάτα με σημάδια από σφαίρες - γραφεία του δημαρχείου της Βίγια Ουνιόν, ο κυβερνήτης της Πολιτείας Μιγκέλ Ανχκελ Ρικέλμε δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι έχουν επιβεβαιωθεί οι θάνατοι επτά ένοπλων και τεσσάρων αστυνομικών.

Η κυβέρνηση της Πολιτείας σε ανακοίνωσή της λίγο αργότερα επισήμανε ότι τρεις ακόμη ένοπλοι σκοτώθηκαν, ανεβάζοντας το σύνολο των νεκρών ενόπλων στους δέκα. Το μεσημέρι άρχισαν να ακούγονται σφοδροί πυροβολισμοί και ένα κομβόι φορτηγών με ενόπλους φαινόταν στους δρόμους της Βίγια Ουνιόν, σύμφωνα με βίντεο που αναρτήθηκαν από χρήστες μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Άλλα βίντεο έδειχναν σύννεφα καπνού πάνω από την πόλη. Το πρακτορείο Reuters δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει την αυθεντικότητα των βίντεο.

Το ξέσπασμα βίας συνέβη δύο μέρες μετά αφότου ο Μεξικανός πρόεδρος Αντρές Μανουέλ Λόπες Ομπραδόρ διεμήνυσε πως δεν θα δεχτεί καμία ξένη παρέμβαση στη χώρα για να αντιμετωπίσει βίαιες εγκληματικές συμμορίες, τονίζοντας ότι το Μεξικό θα χειριστεί το πρόβλημα. Την περασμένη εβδομάδα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ανέφερε πως σχεδιάζει να χαρακτηρίσει μεξικανικά καρτέλ τρομοκρατικές οργανώσεις, προκαλώντας ανησυχίες ότι η κίνηση αυτή μπορεί να χρησιμεύσει ως πρελούδιο για τις Ηνωμένες Πολιτείες να επιχειρήσουν να επέμβουν μονομερώς στο Μεξικό.

Ο Αμερικανός υπουργός Δικαιοσύνης Ουίλιαμ Μπαρ αναμένεται να επισκεφθεί το Μεξικό την επόμενη εβδομάδα για να συζητήσει ζητήματα συνεργασίας για την ασφάλεια. Ο κεντροαριστερός πρόεδρος του Μεξικού δηλώνει πως σκοπός του είναι να μειωθεί η βία στη χώρα αφότου ανέλαβε την εξουσία τον περασμένο Δεκέμβριο, αλλά οι προσπάθειες της κυβέρνησής του γι’ αυτό δεν μοιάζουν να φέρνουν καρπούς.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share