Πέμπτη, 06 Αυγούστου 2020

Συναγερμός στο Αιγάλεω: Τρία αυτοκίνητα καταστράφηκαν από εμπρηστική επίθεση!

Τι συνέβη;

7 Δεκεμβρίου 2019 17:08
Συναγερμός στο Αιγάλεω: Τρία αυτοκίνητα καταστράφηκαν από εμπρηστική επίθεση!
Follow us on Google News

Συναγερμός σήμανε στην περιοχή του Αιγάλεω τα ξημερώματα του Σαββάτου λόγω εμπρηστικής επίθεσης. Λίγες μέρες μόνο έχουν περάσει από την τελευταία επίθεση με γκαζάκια στο Περιστέρι και οι κάτοικοι των Δυτικών προαστίων βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα παρόμοιο περιστατικό.

Από την εμπρηστική επίθεση καταστράφηκαν ολοσχερώς τρία οχήματα τα οποία βρίσκονταν στον υπαίθριο χώρο αντιπροσωπίας αυτοκινήτων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, επτά πυροσβέστες με δύο οχήματα επιχείρησαν στο σημείο, στη συμβολή των οδών Αγίας Άννης και Ιεράς Οδού.

Από την εμπρηστική επίθεση καταστράφηκαν ολοσχερώς και τα τρία οχήματα.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό εάν τα αυτοκίνητα ανήκαν στην επιχείρηση.

Θεσσαλονίκη: Ισχυρή φωτιά σε ξενοδοχείο!

Ισχυρή φωτιά σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης!

Η φωτιά εκδηλώθηκε στον καυστήρα ο οποίος βρισκόταν στο λεβητοστάσιο επί του ισογείου στο διώροφο ξενοδοχείο Δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί

Η μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε ξαφνικά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής προς Σάββατο, σε ξενοδοχείο στους Ταγαράδες της Θέρμης, με την πυροσβεστική να ειδοποιείται στις 00:05 και να σπεύδει με πέντε οχήματα και εννέα πυροσβέστες.

Η φωτιά εκδηλώθηκε στον καυστήρα ο οποίος βρισκόταν στο λεβητοστάσιο επί του ισογείου στο διώροφο ξενοδοχείο.

Θεσσαλονίκη: Ισχυρή φωτιά σε ξενοδοχείο!

Από το συμβάν παρατηρήθηκαν μόνο καπνοί και στη συνέχεια οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου, αφού ζήτησαν πρώτα από πελάτες και προσωπικό να εκκενώσουν το κτίριο, χρησιμοποίησαν τον πυροσβεστήρα που διέθεταν.

Ακολούθως η πυροσβεστική συνέδραμε την κατάσβεση της φωτιάς στα καλώδια και στα πλαστικά μέρη των μηχανημάτων.

Από τη φωτιά δεν καταγράφηκε τραυματισμός.

Ήθελαν να κάψουν το ξενοδοχείο! Τρεις εστίες φωτιάς και δύο οι ύποπτοι!

Από τρεις διαφορετικές εστίες ξεκίνησε η φωτιά που ξέσπασε την Πέμπτη σε ξενοδοχείο στη λεωφόρο Συγγρού, με αποτέλεσμα να νοσηλεύονται στο νοσοκομείο τρία άτομα.

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αξιωματικοί του αακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής, τρεις διαφορετικές εστίες εντοπίστηκαν σε δύο δωμάτια σε δύο διαφορετικούς ορόφους, ενώ οι έρευνες στρέφονται σε δύο υπόπτους.

undefined

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι καθαρίστριες που εργάζονται στο ξενοδοχείο είπαν πως δύο άτομα κινούνταν ύποπτα στον 1ο και 2ο όροφο του κτιρίου, λίγο πριν ξεσπάσει η φωτιά. Όπως είπαν μάλιστα ήταν πρόσωπα που δεν είχαν ξαναδεί στο ξενοδοχείο.

Στο μικροσκόπιο των αρχών έχει μπει το υλικό που έχουν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας, ενώ έχουν καταθέσεις τουλάχιστον 20 – 25 άτομα, πελάτες και εργαζόμενοι του ξενοδοχείου.

Ειδικότερα από τα στοιχεία που εντόπισαν τα στελέχη του ανακριτικού τμήματος της πυροσβεστικής εκτιμάται ότι πρόκειται για εμπρησμό.

Η φωτιά ξέσπασε από τρεις εστίες σε δύο άδεια δωμάτια, το ένα στον πρώτο όροφο και το άλλο στον δεύτερο. Εκεί βρέθηκαν τρία πλαστικά μπιτόνια με εύφλεκτο υλικό, πιθανότατα πετρέλαιο, τα δύο από τα οποία ήταν καμένα κι ένα αλλοιωμένο πάνω στα στρώματα των κρεβατιών.

undefined

Στον 2ο όροφο βρήκαν δύο ακόμη μπιτόνια γεμάτα με εύφλεκτο υγρό, όπως και ίχνη περιέλουσης στο κλιμακοστάσιο του 1ου ορόφου.

Ένα ακόμα στοιχεία που έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των αρχών είναι ότι η φωτιά ξέσπασε τη στιγμή που δικαστικοί επιμελητές θα σφράγιζαν το ξενοδοχείο, λόγω οικονομικών οφειλών ενοικίων και θα άλλαζαν τις κλειδαριές.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share