Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Εξαφανίστηκε 14χρονη στην Καλλιθέα!

Συναγερμός!

6 Δεκεμβρίου 2019 20:46
Εξαφανίστηκε 14χρονη στην Καλλιθέα!

Συναγερμός έχει σημάνει στην ελληνική αστυνομία μετά την ανακοίνωση εξαφάνισης 14χρονης στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το "Χαμόγελο του Παιδιού" στις "05/12/2019 και ώρα 14:00, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Καλλιθέας, η Μαρία Ντ., 14 ετών".

"Το Χαμόγελο του Παιδιού" ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Μαρίας Ντ. σήμερα, 06/12/2019, απογευματινές ώρες και προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της. Η Μαρία Ντ. έχει ύψος 1.70 μ., ζυγίζει 50 κιλά, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε γκρι μπουφάν, τζιν παντελόνι και ασπρόμαυρα αθλητικά παπούτσια".

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με "Το Χαμόγελο του Παιδιού", όλο το 24ωρο, στην "Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000" καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Μάλιστα τις τελευταίες ώρες έχει γίνει μεγάλος ντόρος στην περιοχή της Καλλιθέας, όταν μαθητές έφτιαξαν κρεμάλες και έκαναν εικονικούς πνιγμούς!

Νέο περιστατικό ενδοσχολικής βίας: 14χρονος χαράκωσε μαθητή στο πρόσωπο! Σε σχολείο της Καλλιθέας!

Μετά το σοβαρό περιστατικό ενδοσχολικής βίας σε σχολείο στην Αμαλιάδα, όπου τραυματίστηκε ένας 16χρονος μαθητής από συμμαθητή του, ένα νέο κρούσμα σημειώθηκε σε σχολείο, στην Καλλιθέα Αττικής.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Alpha ένας 14χρονος χαράκωσε συμμαθητή του στο πρόσωπο με κλειδιά. Ο μαθητής περιέγραψε την επίθεση μιλώντας στην κάμερα. «Άρχισε να με χτυπάει με τα κλειδιά κι εγώ τον χτύπησα πίσω και αυτός με πλάκωσε. Με χαράκωσε με τα κλειδιά.

Τρόμαξα λίγο γιατί είχε μικρή απόσταση γενικά με το μάτι μου. Και επίσης δεν το έκανε μόνο σε μένα αλλά και σε άλλα παιδιά αλλά δεν είναι τόσο άσχημα όσο σε μένα», λέει ο μικρός μαθητής με το σημάδι εμφανές σε όλο του το πρόσωπο.

Το πρόσωπο του 14χρονου γέμισε με αίμα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Σήμερα ο 14χρονος δεν παρακολούθησε τα μαθήματα του καθώς πήγε στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων.

Στον Alpha μίλησε και ο αγανακτισμένος πατέρας του θύματος. «Όπως μου είπε ο μικρός ήταν χαράκωμα, πήρε τα κλειδιά και του τράβηξε μια, έτσι και του έβγαινε το μάτι τι θα γινότανε; Μάθατε στην Αμαλιάδα τι έγινε. Δηλαδή τι πρέπει; Να ερχόμαστε στο σχολείο με μαχαίρια και κατσαβίδια; Θα του κάνω μήνυση», λέει ο πατέρας.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Συναγερμός στην Καλλιθέα: Μεγάλη φωτιά σε πολυκατοικία! Ένας εγκλωβισμένος!

Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση του 44χρονου από την Θεσσαλονίκη!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share