Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χάος στον Κηφισό!

Μεγάλο μποτιλιάρισμα!

6 Δεκεμβρίου 2019 17:12
Χάος στον Κηφισό!

Μεγάλο μποτιλιάρισμα καταγράφεται αυτή την ώρα στον Κηφισό, από το ύψος του ΣΕΦ μέχρι και την Ιερά Οδό, με τα οχήματα να σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της πόλης, λόγω της επετείου του Αλέξη Γρηγορόπουλου, προκαλούν σήμερα κυκλοφοριακό κομφούζιο στους πιο κεντρικούς οδικούς άξονες της πόλης, ενώ λίγο μετά τις 6 το απόγευμα η Τροχαία αναμένεται να κλείσει ξανά το κέντρο, λόγω πορείας.

Την ίδια ώρα, πολύ αυξημένη είναι η κίνηση και στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, στο ρεύμα καθόδου, από το ύψος Καλυφτάκη μέχρι και τον Κόκκινο Μύλο.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία κίνηση υπάρχει στα εξής σημεία:

-Αθηνών-Λαμίας(κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών-είσοδος)
-Κατεχάκη (ρεύμα προς Ηλιούπολη)
-Λ. Κηφισίας (άνοδος)

Καιρός: «Ψυγείο» η χώρα! Που «άγγιξε» -6 το θερμόμετρο; (photo)

Στο «ψυγείο» βρίσκεται πλέον ολόκληρη η χώρα, αφού με το «καλημέρα» του Δεκεμβρίου η θερμοκρασία έπεσε κατακόρυφα και το σκηνικό του καιρού άλλαξε ριζικά, με τον μετεωρολόγο, Σάκη Αρναούτογλου, να προειδοποιεί, επίσης για νέο γύρο χιονοπτώσεων!

Χαρακτηριστικό είναι ότι αρκετά κάτω από το μηδέν έπεσαν και σήμερα το πρωί οι θερμοκρασίες σε αρκετά μέρη της Βόρειας Ελλάδας, καθώς για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα επικράτησαν συνθήκες περιορισμένης νεφοκάλυψης και ασθενών ανέμων στην Ανατολική αλλά και σε μέρος στις Κεντρικής Μακεδονίας.

Το αποτέλεσμα των παραπάνω συνθηκών, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ήταν οι χαμηλότερες ελάχιστες θερμοκρασίες το πρωί στις Παρασκευής να καταγραφούν στις περιοχές Σερρών και Δράμας.

Η χαμηλότερη καταγράφηκε στο Παρανέστι Δράμας (μείον 5,6 βαθμοί Κελσίου), σύμφωνα με τα στοιχεία από το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr. Ακολούθησαν το Νευροκόπι (μείον 4,9) και οι Σέρρες (μείον 3,2).

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού - Κόβεται στα δύο η χώρα: Ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί (Video)!

O Tάσος Αρνιακός στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 παρουσίασε πως θα είναι ο καιρός σε όλη την Ελλάδα! Σύμφωνα με τον διάσημο μετεωρολόγο προβλέπονται αλλαγές στο σκηνικό του καιρού μιας και περιμένουμε ηλιοφάνεια σήμερα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Παρ' όλα αυτά αρκετές είναι οι περιοχές -κυρίως βόρειες- στις οποίες θα παραμείνει η κακοκαιρία και οι χαμηλοί βαθμοί στον υδράργυρο! Φυσικά, μην ξεχνάμε ότι ήδη έχει γίνει μια πρόγνωση για τον καιρό που θα επικρατήσει έως και τα Χριστούγεννα αλλά και για τις περιοχές στις οποίες θα χιονίσει.

Ωστόσο, δεν αποκλείεται τις βραδινές ώρες να κάνουν την εμφάνιση τους κάποιες ελαφρές βροχοπτώσεις έως και καταιγίδες, οι οποίες όμως θα είναι πρόσκαιρες.

Δείτε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού εδώ:

Καιρός σήμερα: Βροχές και καταιγίδες! Που θα χτυπήσει η κακοκαιρία!

Καιρός σήμερα: Με βροχές και καταιγίδες στα βόρεια αναμένεται η σημερινή πρόγνωση του καιρού! Διαβάστε αναλυτικά!

Αν και στα νότια της χώρας θα υπάρξει μικρή βελτίωση με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας, όπως μας είχε πει από χτες και ο Σάκης Αρναούτογλου, ως προς τις μέγιστες τιμές, στα βόρεια και βορειοδυτικά, ο καιρός θα είναι κρύος. Σε Ηπειρο και Ιόνιο αναμένονται βροχές, ενώ από το απόγευμα θα εκδηλωθούν και καταιγίδες στις περιοχές της Ηπείρου.

Στα βόρεια η θερμοκρασία θα είναι αρκετά χαμηλή, καθώς κατά τόπους το πρωί θα είναι κάτω από το μηδέν. Στην δυτική Μακεδονία μάλιστα, αναμένεται να είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη, σε σχέση με την υπόλοιπη Μακεδονία και την Θράκη, όπου προχθές το θερμόμετρο έδειξε μέχρι και -4 στο Νευροκόπι της Δράμας.

Αντίθετα, στην Αθήνα και την νότια Ελλάδα, ο καιρός θα είναι αίθριος με τοπικές νεφώσεις και την θερμοκρασία να αναμένεται να φτάσει ως και τους 16 βαθμούς. Σε Κρήτη, Κυκλάδες και Πελοπόννησο, η μέγιστη θα είναι στους 19 βαθμούς Κελσίου.

Πάμε να δούμε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού ανά περιοχή:

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Στη δυτική και κεντρική Μακεδονία λίγες νεφώσεις που από τις απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και στα δυτικά το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος. Το πρωί θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα κυρίως στα δυτικά τις πρωινές και τις βραδινές ώρες.

Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από -01 (μείον 1) έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια και στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο σποραδικές καταιγιδες κυρίως από το απόγευμα. Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Ιόνιο 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 5 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά τις πρωινές ώρες. Από το απόγευμα στη Θεσσαλία θα αναπτυχθούν εκ νέου νεφώσεις και θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά και τα νότια πρόσκαιρα το πρωί 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 06 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στην Κρήτη. Ανεμοι: Βόρειοι 5 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Θερμοκρασία: Από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Θερμοκρασία: Από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες στα ανατολικά και τα βόρεια. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά 5 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Θερμοκρασία: Από 08 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 03 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share