Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τρόμος στη Μεταμόρφωση: Εισέβαλαν με αυτοκίνητο σε κατάστημα!

Μια ακόμη ληστεία με τον ίδιο τρόπο!

6 Δεκεμβρίου 2019 07:58
Τρόμος στη Μεταμόρφωση: Εισέβαλαν με αυτοκίνητο σε κατάστημα!

Τον τρόμο έχουν σπείρει άγνωστοι στους καταστηματάρχες αφού εισβάλλουν με τα αυτοκίνητα στα καταστήματα τους! Μετά το τελευταίο περιστατικό σε κατάστημα του Παλαιού Φαλήρου μία ακόμη ληστεία σημειώθηκε σε κατάστημα με ηλεκτρολογικά είδη στην περιοχή της Μεταμόρφωσης τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής.

Σύμφωνα με το OPEN οι διαρρήκτες «χτύπησαν» με ένα αυτοκίνητο και την γνωστή μέθοδο του «πολιορκητικού κριού».

Κατάφεραν να μπουν μέσα και παρά το γεγονός ότι ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός, άρπαξαν ότι πρόλαβαν. Οπως αναφέρει το κανάλι, υπολογίζεται πως άρπαξαν 15 με 20 βαλίτσες με τρυπάνια και άλλα εργαλεία. Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Συναγερμός στα Εξάρχεια: Ληστεία σε σούπερ μάρκετ!

Ληστεία σε σούπερ μάρκετ στα Εξάρχεια αργά το βράδυ της Τετάρτης, στην οδό Μπενάκη.

Η ΕΛΑΣ ανησυχεί για επεισόδια μετά τη λήξη του τελεσίγραφου για τις καταλήψεις καθώς και την ημέρα μνήμης του Γρηγορόπουλου, την οποία πολλοί μπορεί να εκμεταλλευτούν για να κάνουν ταραχές.

Οι άγνωστοι λήστεψαν τον υπάλληλο και πήραν όλα τα χρήματα που είχε στο ταμείο.

Αμέσως μετά οι ένοπλοι δράστες έφυγαν σαν κύριοι παρά το γεγονός πως η περιοχή των Εξαρχείων είναι γεμάτη με αστυνομικές δυνάμεις.

Πανικός στην ΕΛ.ΑΣ! Έχασε ένα από τα υπερσύγχρονα drone στα Εξάρχεια!

Πανικός επικράτησε στην ΕΛ.ΑΣ! Η Αστυνομία έχασε ένα από τα πιο υπερσύγχρονα drone της αλλά κατάφερε να το βρει τελικά στα Εξάρχεια! Συναγερμός στα Εξάρχεια: Βρέθηκε χειροβομβίδα σε διαμέρισμα!

Σύμφωνα να με πληροφορίες το ένα από τα δυο υπερσύγχρονα drones που διαθέτουν κάμερες υψηλής ευκρίνειας και στέλνουν on line εικόνα στο Κέντρο Επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ, έπεσε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες με αποτέλεσμα να υπάρξει άμεση κινητοποίηση από την Αστυνομία.

Έτσι, μέσα σε λίγα λεπτά σηκώθηκε το δεύτερο drone και “σαρώνει” την περιοχή των Εξαρχείων, ώστε οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει τη διαλεύκανση της υπόθεσης να συγκεντρώσουν στοιχεία που θα τους δώσουν εικόνα για το τι ακριβώς έχει συμβεί.

Ασφαλείς πληροφορίες λένε ότι το drone, πετώντας πάνω από την περιοχή των Εξαρχείων έχασε το σήμα με το τηλεχειριστήριο και βγήκε εκτός εμβέλειας με αποτέλεσμα να πέσει. Χάρη στην άμεση κινητοποίηση, το drone εντοπίστηκε σε ταράτσα της περιοχής και οδηγήθηκε στις εγκαταστάσεις της ΕΛ.ΑΣ ενώ διεξάγεται έρευνα για να διαπιστωθούν οι συνθήκες της πτώσης.

Να σας θυμίσουμε: Τραυματίστηκε 20χρονη στα Εξάρχεια!

Εξάρχεια: Χτύπησε και πάλι η "συμμορία των 35"!

Η "συμμορία των 35" ξαναχτύπησε! Αυτή τη φορά η δράση τους ήταν στα Εξάρχεια όπου επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν έναν Βραζιλιάνο τουρίστα με απώτερο σκοπό να του πάρουν το κινητό.

Βίαιο επεισόδιο στην Καρδίτσα! Ιερέας κακοποίησε άγρια την παπαδιά!

Το απίστευτο είναι ότι, για να μην κινήσει υποψίες, η ομάδα των επτά έκανε βόλτα στην πλατεία Εξαρχείων με ένα πιτ μπουλ ενώ ο 63χρονος, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία νοσηλεύεται σε άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο Γεννηματάς και, όπως λένε οι γιατροί, ζει απο θαύμα.

Το σκηνικό του τρόμου για τον Βραζιλιάνο τουρίστα άρχισε να ξεδιπλώνεται το βράδυ της Τρίτης. Ο 63χρονος βρισκόταν σε γνωστή ταβέρνα των Εξαρχείων στην οδό Βαλτετσίου και γύρω στις 11:30 βγήκε να πάρει τσιγάρα από το περίπτερο της πλατείας. Η ομάδα των επτά Αλγερινών που τριγυρνούσε στην περιοχή με το πιτ μπουλ τον πλησιάζει και ο ένας του τραβά με βία το κινητό τηλέφωνο που κρατούσε στα χέρια του.

Το θύμα αντιστάθηκε και αυτό ήταν το λάθος του. Οι δράστες όρμησαν πάνω του και με μπουνιές και κλωτσιές στο κεφάλι και το σώμα τον ξυλοκόπησαν και τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο στην άσφαλτο. Περίοικοι ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ και λίγη ώρα αργότερα ο 63χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Γεννηματάς όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι φέρει σοβαρά χτυπήματα στο κρανίο λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι θαύμα που είναι ζωντανός μετά από τόσο ξύλο. Οι πληροφορίες λένε ότι η ομάδα των Αλγερινών με το πιτ μπουλ είναι ασύλληπτα μέλη της άγριας συμμορίας των 35 που χτυπούσε στο κέντρο της Αθήνας και στο παρελθόν κάποιοι από αυτούς είχαν συλληφθεί πάνω από 200 φορές!

Δείτε τη συμμορία των 35

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share