Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σπαραγμός στην κηδεία του 2χρονου αγοριού από το Ιλιον!

«Αγγελούδι μας...»

5 Δεκεμβρίου 2019 22:15
Σπαραγμός στην κηδεία του 2χρονου αγοριού από το Ιλιον!

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του 2χρονου αγοριού από το Ιλιον!

Μέσα σε κλίμα οδύνης και με ανείπωτο πόνο για την οικογένεια του, έγινε σήμερα η κηδεία του 2,5 ετών Αχιλλέα που έχασε την ζωή του από ασφυξία στο Ιλιον.

Όταν εγκλωβίστηκε σε αποθηκευτικό χώρο κάτω από το κρεβάτι των γονιών του μέσα στο σπίτι.

Οι γονείς και οι συγγενείς του αποχαιρέτησαν στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου τον Αχιλλέα με ένα στεφάνι από λευκά γαρύφαλλα. Σκυμμένα κεφάλια, ανείπωτος πόνος.

Τη σορό του μικρού συνόδευσαν δεκάδες κόσμου. Οι γονείς του τραγικές φιγούρες.

Το στεφάνι των γονιών του μικρού Αχιλλέα έγραφε «Αγγελούδι μας...»

Το παιδάκι βρέθηκε νεκρό μέσα στον αποθηκευτικό χώρο το πρωί της Δευτέρας. Έντρομοι οι γονείς το μετέφεραν σε κοντινή ιδιωτική κλινική, αλλά ήταν πολύ αργά. Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό έκανε λόγο για δραματικό θάνατο του παιδιού, ενώ σημείωσε πως το άτυχο αγοράκι έδωσε μάχη για να βγει από την παγίδα θανάτου.

Περιστέρι: Τραγικές εξελίξεις στην υπόθεση του νεκρού 2,5χρονου!

Νέες τραγικές εξελίξεις για την υπόθεση του άτυχου αγοριού στο Περιστέρι που έχασε τη ζωή του από ασφυξία. Ο ιατροδικαστής δήλωσε πως το 2,5 ετών αγγελούδι είχε καταβάλει προσπάθεια να απεγκλωβιστεί από το κρεβάτι που ήταν η παγίδα θανάτου του.

Έτσι βρέθηκε νεκρό το 2,5 χρονών αγγελούδι: Σοκάρει το πόρισμα του ιατροδικαστή!

Το 2,5 ετών αγοράκι που ακόμη δεν είχε βαπτιστεί αλλά θα έπαιρνε το όνομα Αχιλλέας βρήκε τραγικό θάνατο όταν κλείστηκε σε αποθηκευτικό χώρο κρεβατιού στο σπίτι του.

Σε βάρος των δυο γονέων έχει σχηματιστεί δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Ιλίου για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Οι δηλώσεις του ιατροδικαστή Νίκου Καλογριά είναι συγκλονιστικές για τον τρόπο με τον οποίο πέθανε το παιδί αλλά και κατά πόσο υπέφερε μέσα στον αποθηκευτικό χώρο-φέρετρο:

«Το παιδί βρέθηκε σε ένα περιβάλλον χωρίς οξυγόνο και έχασε δραματικά και σταδιακά τη ζωή του μέσα από ένα ασφυκτικό μηχανισμό. Ο ασφυκτικός μηχανισμός θανάτου είναι μια διαδικασία πραγματικά επώδυνη. Η ασφυξία δεν συμβαίνει στιγμιαία, δεν είναι μια ανακοπή, άρα σημαίνει ότι κρατάει κάποιο χρόνο που είναι από λεπτά μέχρι και παραπάνω. Αυτό έχει να κάνει με τη δυνατότητα που έχει ο χώρος να έχει κάποιο λίγο οξυγόνο. Υπήρχαν κάποια σημάδια τα οποία χαρακτηρίζονται ιατροδικαστικά ότι είναι περιθανάτια στο μέτωπο του παιδιού και αυτά εκτιμούμε ότι είναι σημάδια από τα οποία προκλήθηκαν από την προσπάθειά του παιδιού να απεγκλωβιστεί» είπε ο Νίκος Καλογριάς .

«Ουρλιάζαμε, η γυναίκα μου έπαθε νευρικό σοκ»

«Το πήρα το παιδάκι, ουρλιάζαμε» περιέγραψε την Τριτη στο protothema.gr ο πατέρας του αγοριού τις πρώτες στιγμές όταν το εντόπισε μαζί με τη σύζυγό του,χωρίς τις αισθήσεις του.

«Εγώ έλεγα στην γυναίκα μου να ηρεμήσει γιατί έπαθε νευρικό σοκ. Του κάναμε μαλάξεις, του δώσαμε το φιλί της ζωής. Το είχα γυρίσει μήπως είχε πνιγεί γιατί εγώ τα σαλάκια του, τα άκουγα. Εκανα την καρδούλα του να την ακούσω, δεν την άκουσα. Έβαλα ρούχα, το πήρα το παιδί, το πρώτο που είχα στο μυαλο μου ήταν η κλινική εδώ κοντά γιατί το παιδί ή είχε πεθάνει ή πέθαινε» .

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share