Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Τροχαίο στη Λαυρίου: Το τραγικό βίντεο την ώρα της σφοδρής σύγκρουσης με τον 1 νεκρό και τους 2 τραυματίες!

Το φρικτό τροχαίο!

5 Δεκεμβρίου 2019 21:59
Τροχαίο στη Λαυρίου: Το τραγικό βίντεο την ώρα της σφοδρής σύγκρουσης με τον 1 νεκρό και τους 2 τραυματίες!

Το τραγικό βίντεο την ώρα της σφοδρής σύγκρουσης στη Λαυρίου με τον 1 νεκρό και τους 2 τραυματίες!

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στη λεωφόρο Λαυρίου. Αυτοκίνητο που οδηγούσε ηλικιωμένη γυναίκα παρέσυρε δύο μηχανές με αποτέλεσμα τον θάνατο του ενός αναβάτη και τον τραυματισμό ακόμη δύο ατόμων.

Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στον Ερυθρό Σταυρό, όπου και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου, ενώ η ηλικιωμένη γυναίκα που προκάλεσε το δυστύχημα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ

Η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε καρέ καρέ την τρομακτική σύγκρουση δύο μοτοσυκλετών με δύο αυτοκίνητα.

Οι δύο μοτοσυκλέτες κινούνται προς το Κορωπί. Από έναν κάθετο δρόμο, αυτοκίνητο που οδηγεί μια ηλικιωμένη γυναίκα, παραβιάζει το στοπ, βγαίνει στην λεωφόρο Λαυρίου και χτυπά τη μία μοτοσυκλέτα η οποία πέφτει πάνω σε μια άλλη που ακολουθεί. Η συνέχεια είναι σοκαριστική, αφού οι τρεις αναβάτες εκσφενδονίζονται από τις μοτοσυκλέτες και σέρνονται στο οδόστρωμα.

Ο ένας από αυτούς, ο οποίος δεν φορά κράνος, σφηνώνεται κάτω από αυτοκίνητο που κινείται στο αντίθετο ρεύμα προς Αθήνα και σκοτώνεται επί τόπου. Ο συνεπιβάτης του σώθηκε από θαύμα. Σύρθηκε για αρκετά μέτρα και πέρασε ξυστά από το διερχόμενο όχημα, το ίδιο και ο οδηγός της δεύτερης μοτοσυκλέτας.

Άνθρωποι από τα γύρω καταστήματα και περαστικοί τρέχουν να βοηθήσουν, ενώ ο οδηγός του οχήματος βγαίνει σοκαρισμένος μη μπορώντας να πιστέψει στα μάτια του. Αστυνομία και ασθενοφόρα καταφτάνουν στο σημείο.

Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στον Ερυθρό Σταυρό όπου και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου, ενώ η ηλικιωμένη γυναίκα που προκάλεσε το δυστύχημα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Φρικτός θάνατος για γυναίκα: Έπεσε έξω από το αυτοκίνητο της και την πάτησε!

Ένας φρικτός θάνατος σημειώθηκε στη Βρετανία με μία γυναίκα να πέφτει έξω από το αυτοκίνητο της και την πατάει! Ταυτόχρονα θρήνος επικρατεί τις τελευταίες ώρες και στην Ξάνθη, με δύο αδέρφια να βρίσκουν τραγικό θάνατο σε τροχαίο!

Οι αστυνομικοί κλήθηκαν να μεταβούν στο σημείο του δυστυχήματος στο Μάντσεστερ στις 11:30 το πρωί της Τρίτης, καθώς σύμφωνα με τις αναφορές, μία γυναίκα κοντά στα 70 είχε τραυματιστεί σοβαρά έπειτα από τροχαίο.

Τη γυναίκα παρέλαβε από το σημείο ασθενοφόρο, ωστόσο κατέληξε στο νοσοκομείο λίγες ώρες αργότερα.

Σκοτώθηκε σε τροχαίο 34χρονος ποδοσφαιριστής!

Ασύλληπτη τραγωδία συγκλονίζει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο καθώς νεκρός ανασύρθηκε από τροχαίο δυστύχημα γνωστός ποδοσφαιριστής, καθώς πήγαινε στην προπόνηση της ομάδας του!

Συγκεκριμένα, ένας Περουβιανός ποδοσφαιριστής σκοτώθηκε και δύο Κολομβιανοί παίκτες τραυματίστηκαν σε τροχαίο στο Περού, την ίδια στιγμή που θανατηφόρο τροχαίο συγκλονίζει και την Ελλάδα!

O νεκρός είναι ο 34χρονος Juan Pablo Vergara παίκτης της Binicional, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.

Η ομάδα εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στην οικογενεία για το τραγικό γεγονός με ανακοίνωσή της στο Twitter: «Η Binational Sports club εκφράζει τη βαθιά της λύπη για το θάνατο του Juan Pablo Vergara. Λυπούμαστε για αυτή την ανεπανόρθωτη απώλεια και εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το δυστύχημα οφείλεται στην κακοκαιρία.

Δείτε φωτογραφίες από το τροχαίο στο Athensmagazine.gr:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share