Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ο Χρυσοχοΐδης δέχεται "βολές" από τον Ρουβίκωνα για τις καταλήψεις!

Ποια είναι η ανάρτηση του Ρουβίκωνα στο Facebook;

4 Δεκεμβρίου 2019 15:03
Ο Χρυσοχοΐδης δέχεται

Λίγο πριν την επέτειο από τον θάνατο του Γρηγορόπουλου ο Ρουβίκωνας εξαπολύει "επίθεση" στον Χρυσοχοΐδη για τις καταλήψεις! Μέλος του Ρουβίκωνα έκανε μια ανάρτηση στο Facebook απαντάει στο τελεσίγραφο του υπουργού! Ο Ρουβίκωνας έχει σκορπίσει πολλές φορές τον τρόμο ειδικά όταν εισέβαλε στο γραφείο της Κεραμέως! Μετά την εισβολή τους ανάρτησαν και το ανάλογο κείμενο!

Στις 20 Νοεμβρίου, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης απέστειλε το εξής «τελεσίγραφο» σε καταληψίες:

«Καλούνται όσοι παρανόμως έχουν καταλάβει κτήρια, δημόσια ή ιδιωτικά, να τα εκκενώσουν. Εάν σε αυτά στεγάζονται αιτούντες άσυλο ή υπήκοοι τρίτων χωρών, να ενημερωθούν ότι θα μεταφερθούν σε δομές παραμονής της ενδοχώρας. Για τον σκοπό της μετακίνησης, θα επικοινωνήσουν μαζί τους, οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Εάν τα κτήρια είναι ιδιωτικά, για να παραμείνουν οι σημερινοί καταληψίες χρειάζεται να έρθουν σε επαφή με τους ιδιοκτήτες και να συμφωνήσουν σε όρους μίσθωσης. Η προθεσμία για την εκκένωση είναι 15 ημέρες από τη δημοσίευση της παρούσης στον Τύπο».

Ο Ρουβίκωνας έθεσε νέο στόχο πριν πέντε ημέρες και έκανε επίθεση στο Περιστέρι στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής Δυτικού τομέα.

Δείτε την ανάρτηση από το μέλος του Ρουβίκωνα στο facebook:

Ενημέρωση από το…δικαστικό μέτωπο του Ρουβίκωνα.

Χτες παρουσιάστηκε στην ΓΑΔΑ η συντρόφισσα που είχε κληθεί από την οικονομική αστυνομία για το ζήτημα των 30.000 ευρώ που έδωσα ως εγγύηση.

Αναμένω να μου έρθει κλήση στο πλαίσιο της έρευνας που γίνεται από την αστυνομία για τα…οικονομικά της ομάδας. Το έχουμε ξαναπεί, σου λένε δώσε τριάντα χιλιάρικα για να μην μπεις φυλακή και εάν τα δώσεις σε κατηγορούν επειδή τα..βρήκες.

Φυσικά δεν με λένε πχ Αριστείδη Φλώρο η Μηλιώνη (υπόθεση energa), και δεν έφαγα με την παρέα μου εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, όποτε το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκκαλο και θα αποδοθεί δικαιοσύνη αφού όλοι σε αυτήν την κοινωνία αναρωτιούνται που στο διάολο βρήκαμε τα λεφτά της εγγύησης.

Παράλληλα με την οικονομική έρευνα έχουμε και τα δικαστήρια.

Αυτήν την Πέμπτη δικάζεται ο σύντροφος μας για την παρέμβαση στο πολιτικό γραφείο του Κικίλια.

Την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου δικαζόμαστε 10 άτομα για την επίθεση του Ρουβίκωνα στα διόδια του Κιάτου(στον γνωστό δρόμο καρμανιόλα όπου έχουν σκοτωθεί εκατοντάδες άνθρωποι).Η δίκη είναι σε δεύτερο βαθμό και είχαμε φάει πρωτόδικα 55 μήνες φυλακή. Που σημαίνει ότι με την σχεδόν σίγουρη καταδίκη που θα επιβληθεί θα πρέπει τουλάχιστον εγώ να πληρώσω ένα τεράστιο χρηματικό ποσό αφού δεν έχω δικαίωμα αναστολής.

Η δική θα γίνει στο Ναύπλιο.

Την επόμενη μέρα την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου δικάζονται 8 σύντροφοι-ες μας στην Σύρο για την παρέμβαση του Ρουβίκωνα στην Τήνο όπου είχε γίνει θανατηφόρο εργατικό "ατύχημα" με δυο νεκρούς εργάτες. Πρωτόδικα είχαμε αθωωθεί αλλά φυσικά έγινε έφεση του εισαγγελέα κατά της αθωωτικής απόφασης και η δική θα επαναληφθεί.

Ενημέρωση από το...δικαστικό μέτωπο του Ρουβίκωνα. Χτές παρουσιάστηκε στην ΓΑΔΑ η συντρόφισσα που είχε κληθεί από την...

Posted by Γιωργος Καλαϊτζίδης on Tuesday, December 3, 2019

Την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου έχουμε την δίκη για την κατάληψη της ισπανικής πρεσβείας όπου δικαζόμαστε δεκάδες άτομα. Η δίκη αυτή είναι επίσης σε δεύτερο βαθμό όπου και εκεί θα χρειαστεί σε περίπτωση καταδίκης να πληρώσω μεγάλη χρηματική ποινή όπως και στο Κιάτο.

Παράλληλα έχουμε στοχοποιηθεί όσο καμία άλλη κατάληψη και περιμένουμε να γίνει εισβολή και εκκένωση στον χώρο μας ενώ τρέχει παράλληλα και η περιβόητη οικονομική έρευνα.

Γιατί τα γράφω όλα αυτά;

Καταρχήν δεν ξέρω πια άλλη ομάδα αν της συνέβαιναν όλα αυτά ταυτόχρονα θα μπορούσε να ανταπεξέλθει και να μην συνθλιβεί από την πίεση.

Εμείς αυτή την περίοδο πέραν της νομικής και πολιτικής υπεράσπισης που ετοιμάζουμε για τις δίκες, οργανώνουμε και τις γενικότερες πολιτικές μας δραστηριότητες. Παράλληλα έχουμε ετοιμάσει και ένα…φαραωνικό σχέδιο άμυνας και αντίδρασης σε περίπτωση εισβολής στο ΒΟΞ όπου εμπλέκονται πάρα πολλά άτομα. Επίσης προσπαθούμε να είμαστε συνεπείς στα μετωπικά σχήματα όπου συμμετέχουμε.

Όλα αυτά (δράσεις Ρουβίκωνα-άμυνα των δομών μας-δικαστήρια) θα εξελιχθούν παράλληλα. Μιλάμε δηλαδή για έναν τεράστιο φόρτο εργασίας και πολλαπλών προκλήσεων σε ελάχιστο χρόνο.

Με βάση όλα αυτά ζητάμε τουλάχιστον την κατανόησή των δεκάδων ανθρώπων που καθημερινά μας ζητάνε να πάμε στο Α η Β σημείο όπου έχει υπάρξει κάποιο ζήτημα. Αλλά και να καταλάβουν πως δεν είμαστε ταβέρνα για να κάνουν παραγγελίες.

Και να καταλάβουν και όλοι αυτοί-ες που μας ρωτάνε "καλοπροαίρετα" γιατί δεν κάνουμε κάτι για το ένα η το αλλο ζήτημα, πως εάν θέλουν να γίνει κάτι κάπου, να σηκωθούν από εκεί που κάθονται να βρούνε κόσμο και να πάνε οι ίδιοι.Η ανάθεση είναι καταστροφική για όλους.

Τα ψέματα τελείωσαν.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.

Ρουβίκωνας: Επίθεση στο σπίτι του Άδωνι Γεωργιάδη!

Επίθεση με τρικάκια στο σπίτι του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη από μέλη του Ρουβίκωνα σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής!

Δείτε επίσης: Εξάρχεια: Επιθέσεις με μολότοφ και τραυματίες - Συνελήφθη στέλεχος Ρουβίκωνα!

Λόγος έγινε για την σημερινή επέτειο του Πολυτεχνείου, που αποτέλεσε μάλλον και την αφορμή, στο κείμενο που ανήρτησαν σε ιστοσελίδα του αντεξουσιαστικού χώρου. Στο τέλος απειλούν λέγοντας «ξέρουμε τα σπίτι σας».

Σύμφωνα με πληροφορίες η παρέμβαση έγινε στις 12:30 το μεσημέρι στο Μαρούσι όπου και βρίσκεται το σπίτι του κ. Γεωργιάδη. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για προσαγωγές ή συλλήψεις.

Για αντιδημοκρατική επίθεση από τους «τραμπούκους του Ρουβίκωνα» κάνει λόγο σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

«Τετοιου τύπου φασιστικές επιθέσεις δεν πτοούν κανέναν στην κυβέρνηση. Οι μεταρρυθμίσεις προχωρούν και η έννομη τάξη αποκαθίσταται» διαμηνύει ο κ. Πέτσας.

Η δήλωση του κ. Πέτσα έχει ως εξής:

Το σπίτι του Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη δεχθηκε σήμερα, ανήμερα μιας σημαντικής ημέρας για τη Δημοκρατία μας, αντιδημοκρατική επίθεση από τους τραμπούκους του Ρουβικωνα. Τετοιου τύπου φασιστικές επιθέσεις δεν πτοούν κανέναν στην κυβέρνηση. Οι μεταρρυθμίσεις προχωρούν και η έννομη τάξη αποκαθίσταται. Είναι υποχρέωση όλων των δυνάμεων που πιστεύουν στη Δημοκρατία, να το δείξουν εμπράκτως καταδικάζοντας τέτοιες επιθέσεις που στρέφονται εναντίον της.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share