Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κωφός άντρας διδάσκει στον σκύλο του την νοηματική γλώσσα και συγκινεί!

Αληθινή ιστορία!

4 Δεκεμβρίου 2019 13:59
Κωφός άντρας διδάσκει στον σκύλο του την νοηματική γλώσσα και συγκινεί!

Συγκινεί η ιστορία με τον κωφό άντρα και το σκυλάκι του. Ο Νικ Άμποτ βρήκε το κωφό επίσης και αδέσποτο σκύλο και από όσο φάνηκε δεν ήταν απλά μια τυχαία σύμπτωση. Το υιοθέτησε και του έμαθε την νοηματική για αν επικοινωνούν καλύτερα!

Το κουτάβι, ο Έμερσον, βρισκόταν στο καταφύγιο ζώων και ήταν μόλις 12 εβδομάδων. Αυτός και τα αδέρφια του διασώστηκαν από το κέντρο όταν ήταν μόλις 8 εβδομάδων και υπέφεραν από επιληψία.

Τα σκυλιά είναι οι καλύτεροι φίλοι των ανθρώπων και το αποδεικνύουν συνέχεια. Είναι η καλύτερη παρέα και μπορούν ακόμα και να σε διασκεδάσουν, όπως αυτός ο σκύλος που κάνει τον γύρο του διαδικτύου με τον χορό του!

Δεν μπορούσε να φάει ή να πιεί και ύστερα ανέπτυξε έναν σοβαρό ιό. Ευτυχώς, ο Έμερσον τα κατάφερε, αλλά τα προβλήματα υγείας του εμπόδιζαν την ανάπτυξη του, μέχρι που τον ανέλαβε ο Νικ.

Ο ίδιος είπε για την πρώτη επαφή τους: «Ήρθε κατευθείαν σε εμένα στην πόρτα και έκατσε εκεί στα πόδια μου απλά. Οπότε θα μπορούσε κανείς να πει ότι με επέλεξε. Και το ήξερα αμέσως και εκεί ότι θα τα πηγαίναμε πολύ καλά και θα καταλαβαίναμε ο ένας τον άλλο».

Ο Νικ είναι κωφός σαν τον Έμερσον και έτσι αποφάσισε να του διδάξει τη νοηματική γλώσσα ώστε να μπορούν να επικοινωνούν. Ο τετράποδος φίλος του θα κάτσει όταν ο Νικ θα του δείξει το γράμμα «S» στη νοηματική και θα ξαπλώσει όταν ο ιδιοκτήτης του του δώσει το σήμα της ίσιας γραμμής.

«Το δέσιμο που έχουμε είναι μοναδικό», πρόσθεσε ο Νικ . «Καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλο πολύ καλά. Μου αρέσει να σκέφτομαι ότι ήταν γραφτό να συναντηθούμε. Είναι ένας ιδιαίτερος σκύλος».

Το κέντρο ανέφερε πως δυσκολευόταν πολύ να βρει στο μικρό κουτάβι ένα σπιτικό, αφού όλοι έβλεπαν τις ιδιαιτερότητές του ως δυσκολίες και εμπόδια για τη συνύπαρξή τους.

Ο Νικ όμως είχε δει την αγγελία ήδη από το Facebook και τα χαρακτηριστικά του κουταβιού ήταν αυτά που τον έκαναν να αποφασίσει ότι ο Έμερσον θα ήταν η καλύτερη επιλογή του.

Πέταξαν αυτό το σκυλάκι από 9 μέτρα ύψος...Σήμερα η εικόνα του συγκινεί!

Κάποιος είχε πετάξει αυτό το σκυλάκι από 9 μέτρα ύψος, σε ένα βρώμικο ποτάμι. Η φιλοζωική οργάνωση Hope For Paws δέχτηκε ένα επείγον τηλεφώνημα και ανέλαβε δράση για να διασώσει τον σκύλο!

Δείτε επίσης: Το γνώριζες; Αυτός είναι ο λόγος που τα σκυλιά διαισθάνονται τους σεισμούς πριν γίνουν!

Το βρηκαν σε κατάσταση σοκ και ακινητοποιημένο, καθώς είχε χτυπήσει τα πίσω άκρα του και χρειαζόταν άμεσα βοήθεια. Τα μέλη της φιλανθρωπικής οργάνωσης έσπευσαν να το σώσουν. Έφεραν μια σκάλα και κατέβηκαν να το πιάσουν.

Αφού το έσωσαν, το σκυλάκι έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις, έλαβε θεραπεία για τις μολύνσεις που είχε και έκανε εγχείρηση στο πόδι. Τώρα, ο Τζόρνταν είναι πιο δυνατός από ποτέ και αν και έχασε ένα από τα άκρα του, δεν έχασε την ελπίδα του!

Δείτε το βίντεο που συγκινεί:

Ο μικροκαμωμένος σκύλος που αγοράζει μόνος του την τροφή του... από pet shop! (Video)

Ένας μικροκαμωμένος σκύλος έχει μάθει να αγοράζει μόνος του την σκυλοτροφή του από ένα συγκεκριμένο pet shop, και έχει γίνει λατρευτός σε όλη την γειτονιά!

Δείτε επίσης: Ήρωας: Σκύλος κολύμπησε 10 χλμ και μετά περπάτησε άλλα 19 για να ξαναβρεί τους ιδιοκτήτες του!

Ο Πιτούκο, όπως ονομάζεται, είναι σταθερός πελάτης του pet shop στην Βραζιλία και ξέρουν ακριβώς την ώρα που θα έρθει. Έπειτα, επιστρέφει στο σπίτι του με τη συσκευασία της τροφής στο στόμα, αφού κάνει στάση για την ανάγκη του!

Είναι ανεξάρτητος και αξιολάτρευτος, και ίσως ό,τι πιο αστείο έχουμε δει, αφού η συσκευασία είναι μεγαλύτερη σε μέγεθος από τον ίδιο.

«Το φαγητό του είναι σε ένα από τα πάνω ράφια, οπότε πρέπει να του το δώσουμε εμείς. Γαβγίζει μέχρι να του το δώσουμε», λέει ο κτηνίατρος του μαγαζιού με είδη κατοικιδίων.

Εννοείται πως τα αφεντικά του, επισκέπτονται το μαγαζί αργότερα για να πληρώσουν!

Μπορεί να κάνει το ίδιο δρομολόγιο με προθυμία, ακόμα και για την τροφή των υπόλοιπων «φίλων» του στο σπίτι, είτε πρόκειται για γάτες, είτε πουλιά.

Δείτε το βίντεο παρακάτω!

Posted by Agro Pet Paraí on Wednesday, May 17, 2017
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share