Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ανείπωτη τραγωδία: Τουλάχιστον 23 νεκροί από φωτιά σε εργοστάσιο!

Οι τραυματίες ξεπερνάνε τους 100!

3 Δεκεμβρίου 2019 19:35
Ανείπωτη τραγωδία: Τουλάχιστον 23 νεκροί από φωτιά σε εργοστάσιο!

Μια τραγωδία συντάραξε το Σουδάν ύστερα από φωτιά σε εργοστάσιο που προκλήθηκε από έκρηξη βυτιοφόρου που μετέφερε φυσικό αέριο! Οι νεκροί μέχρι τώρα είναι 23 και οι τραυματίες ξεπερνάνε τους 100!

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η κυβέρνηση του Σουδάν αναφέρεται ότι σκοτώθηκαν 23 άνθρωποι ενώ οι τραυματίες ξεπερνούν τους 130. Σουδάν: Αιματηρή καταστολή διαδήλωσης με τουλάχιστον 100 νεκρούς!

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, το εργοστάσιο, στη βιομηχανική ζώνη του Χαρτούμ, δεν διέθετε τις απαραίτητες εγκαταστάσεις ασφαλείας. Αντιθέτως, στον χώρο υπήρχαν διάσπαρτα πολλά εύφλεκτα υλικά, γεγονός που διευκόλυνε την επέκταση της πυρκαγιάς.

Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί σε πολλά νοσοκομεία της πόλης. Οι γιατροί που βρίσκονταν σε άδεια ή σε ρεπό κλήθηκαν να επιστρέψουν στη δουλειά τους για να βοηθήσουν τα θύματα. Οι αρχές έκαναν επίσης έκκληση στους κατοίκους να προσέλθουν για να δώσουν αίμα για τους τραυματίες.

Λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα: 24 νεκροί, 18 τραυματίες!

«Η έκρηξη ήταν ισχυρή. Πολλά οχήματα, σταθμευμένα εκεί κοντά, τυλίχθηκαν επίσης στις φλόγες», είπε ένας μάρτυρας, εργαζόμενος σε μια γειτονική εταιρεία.

Το εργοστάσιο καταστράφηκε ολοσχερώς.

«Δεν κατάλαβα τι συνέβη, άκουσα μια έκρηξη και έτρεξα. Ένας άνδρας με κελεμπία έτρεχε πίσω μου, είχε τραυματιστεί σοβαρά. Κι εγώ τραυματίστηκα στο πόδι», είπε ένας εργαζόμενος.

«Έβγαλα έξω 14 πτώματα, είχαν απανθρακωθεί», είπε στο πρακτορείο Reuters εθελοντής διασώστης.

Απεγκλωβίστηκε ένα άτομο από την φωτιά στην Πλάκα!

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από την φωτιά που ξέσπασε στην Πλάκα απεγκλωβίστηκε ένα άτομο! Η πυρκαγιά ξέσπασε δίπλα σε σχολικό συγκρότημα!

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, ένας άνθρωπος απεγκλωβίστηκε ενώ γίνονται έλεγχοι και στους υπόλοιπους ορόφους για τον εντοπισμό τυχόν εγκλωβισμένων.

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 21 πυροσβέστες με 7 οχήματα. Τροχαίο στην Κρήτη: Ηλικιωμένος εγκλωβίστηκε στις λαμαρίνες!

Φωτιά στον Βύρωνα! Ένας ηλικιωμένος έχασε την ζωή του!

Συναγερμός στον Βύρωνα μετά από φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα. Ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης σε υπνοδωμάτιο χωρίς τις αισθήσεις του και παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Δείτε επίσης: Φωτιά σε διαμέρισμα στη Ζωγράφου! Νεκρή μια γυναίκα!

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε άτομο κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε διαμέρισμα στον Βύρωνα Αττικής. Στο συμβάν επιχείρησαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα.

Φωτιά σε σπίτι στα Γλυκά Νερά!

Φωτιά ξέσπασε σε ακατοίκητο σπίτι στα Γλυκά Νερά!

Τραγωδία στη Βουλγαρία: Δύο νεκροί από φωτιά σε νοσοκομείο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συγκεκριμένη οικία βρίσκεται πολύ κοντά στα εκπαιδευτήρια Πλάτωνα. Από τη φωτιά η περιοχή γέμισε με καπνούς. Στο σημείο βρέθηκαν 15 πυροσβέστες με έξι οχήματα.

Η πυρκαγιά περιορίστηκε με την επέμβαση των Πυροσβεστών.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share