Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ένας μπαμπάς έβγαλε φωτογραφία την τελευταία βλεφαρίδα της κορούλας του που έκανε χημιοθεραπείες...Ραγίζει καρδιές!

Συγκινεί η ανάρτηση του!

3 Δεκεμβρίου 2019 18:16
Ένας μπαμπάς έβγαλε φωτογραφία την τελευταία βλεφαρίδα της κορούλας του που έκανε χημιοθεραπείες...Ραγίζει καρδιές!

Ένας πατέρας φωτογραφίζει την τελευταία βλεφαρίδα της κορούλας του με καρκίνο, που είχε υποβληθεί σε χημιοθεραπείες, και ως συνέπεια έχασε όλα τα μαλλιά της. Το μήνυμα που περνάει είναι άκρως συγκινητικό!

Δείτε επίσης: Γυναίκα γίνεται παρένθετη μητέρα για το παιδί της δίδυμης αδερφής της όταν αυτή διαγνώστηκε από καρκίνο!

"Αυτή η τελευταία βλεφαρίδα κρεμόταν μόνη της, για εβδομάδες.” Αυτή ήταν η λεζάντα κάτω από μια σπαρακτική φωτογραφία ενός μπαμπά από την Αυστραλία, του Άντριου Μπράουν Brown για την 7χρονη Χάλει.

Αυτό το γενναίο κοριτσάκι έχει να αντιμετωπίσει κάτι που κανένα παιδί δεν θα έπρεπε να ζήσει: χημειοθεραπείες, η μία μετά την άλλη, για έναν καρκινικό όγκο που άρχισε από τη μύτη της.

Ο καρκίνος είναι μια τρομακτική διάγνωση σε οποιαδήποτε ηλικία, πόσο μάλλον σε αυτή την τρυφερή ηλικία!

Οι σπαρακτικές φωτογραφίες της Χάλει καθ’ όλη τη διάρκεια της ασθένειάς της δείχνουν την οδυνηρή μεταμόρφωση ενός υγιούς κοριτσιού σε ένα παιδί που παλεύει σ’ αυτή τη μάχη.

Τον Οκτώβριο του 2016, ο Άντριου Μπράουν μπήκε στο Facebook για να δημοσιεύσει μια φωτογραφία που έμελλε να έχει τεράστια απήχηση.

Στην φωτογραφία η οποία απαθανατίστηκε μόλις λίγες εβδομάδες νωρίτερα, είναι η μόλις 7 ετών κόρη του, η Χάλει, που σηκώνει το τεράστιο βάρος της θεραπείας του καρκίνου.

Η φωτογραφία δείχνει την τελευταία όμορφη μακριά βλεφαρίδα της Χάλει , και η λεζάντα από κάτω λέει, “Αυτή η τελευταία βλεφαρίδα κρεμόταν μόνη της, για εβδομάδες.”

Η Χάλειέχει υποστεί τις σκληρές χημειοθεραπείες για μήνες τώρα, είπε στο Kidspot και είχε αρχίσει σιγά-σιγά να χάνει τα μαλλιά από το κεφάλι της.

Ακόμη και οι μακριές της βλεφαρίδες εξαφανίστηκαν, αλλά μια εντυπωσιακά μεγάλη βλεφαρίδα της Χάλει παρέμεινε.

Οι νοσηλευτές και το προσωπικό του νοσοκομείου σχολίασαν το πόσο όμορφες ήταν, και πόσο απίστευτο ήταν ότι διήρκησαν περισσότερο από τα μαλλιά της για τόσο πολύ καιρό.

Κατόπιν, ανέφερε στους γονείς της πως υπήρχε κάτι στο μάτι της, και συνειδητοποίησαν ότι οι βλεφαρίδες της έπεφταν μια- μια.

Οι γονείς της, είχαν την πρώτη ανησυχία για το κοριτσάκι τους, τη διάρκεια του καλοκαιριού, όταν παρατήρησαν ότι τα μάτια της άρχισαν να αλληθωρίζουν.

Την πήγαν στο γιατρό, όπου ανακαλύφθηκε ότι η ρίζα του προβλήματος ήταν μια μεγάλη καρκινική μάζα που μεγάλωνε μέσα στη μύτη της.

Περίμεναν με κομμένη την ανάσα για εβδομάδες πριν οι γιατροί μπορέσουν να επιβεβαιώσουν ότι δεν ήταν καρκίνος του εγκεφάλου. Τα καλά νέα είναι ότι ο καρκίνος του μαλακού ιστού που πλήττει τη Χάλει έχει καλύτερη αντιμετώπιση από τον καρκίνο του εγκεφάλου.

“Η Χάλει είναι πολύ ντροπαλή. Οι πιο πολλοί γιατροί και οι νοσοκόμες, ακόμα δεν έχουν ακούσει καν τη φωνή της και είμαστε τέσσερις μήνες εδώ,” δήλωσε ο πατέρας συγκινημένος για το κοριτσάκι του.

Παρόλο που είναι ήσυχη, η Χάλει είναι δυνατή και αντέχει τα σκαμπανεβάσματα των θεραπειών.

Τα καλά νέα είναι πως η εντατική ακτινοβολία και οι χημειοθεραπείες της Χάλει φαίνεται να έχουν κάνει δουλειά: Ο όγκος της έχει αρχίσει να συρρικνώνεται!

Ευχόμαστε,η Χάλει να γύρισε γερή και υγιής στο ζεστό της σπίτι!

Δεν φαντάζεστε τι έκαναν αυτοί οι μαθητές στην κηδεία της δασκάλας του που έχασε την μάχη με τον καρκίνο!

Οι μαθητές τίμησαν με έναν ιδιαίτερο τρόπο την αγαπημένη τους δασκάλα που έχασε την μάχη με τον καρκίνο... Η είδηση του θανάτου της, τους έφερε μεγάλη θλίψη!

Δείτε επίσης: Μάχη με τον καρκίνο για πολυαγαπημένο ηθοποιό του "Καφέ της Χαράς"!

Η Σου Ίστ, από το Bath της Αγγλίας, ήταν μόλις 58 όταν πέθανε μετά από μια σύντομη μάχη με τον καρκίνο.

Λίγο πριν πεθάνει, έγραψε μια αποχαιρετιστήρια επιστολή προς τους μαθητές της για να τους πει ότι «πρόκειται να πεθάνει σύντομα» και να τους ευχαριστήσει για τη «χαρά και τη φιλία τους».

Στο τέλος της επιστολής της, στην οποία σύγκρινε τη ζωή με παραμύθι, έγραψε: “Ποτέ να μην ξεχνάμε ότι παντού υπάρχει νεραϊδόσκονη, σε κάθε κατάσταση, ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολη είναι.”

Και χθες, σχεδόν 700 μαθητές, γονείς, πρώην μαθητές και μέλη του προσωπικού παρευρέθηκαν στο νεκροταφείο του Bath για να αποχαιρετήσουν την αγαπημένη τους δασκάλα και συνάδελφο.

Οι μαθητές του σχολείου τραγουδούσαν στην κηδεία και κάλυψαν το φέρετρό της με ζωγραφιές με νεράιδες, πεταλούδες, καρδιές και ουράνια τόξα.

Ο φόρος τιμής που απέδωσαν οι μαθητές δηλώνει ότι αγαπούσαν πραγματικά τη δασκάλα τους, την οποία περιέγραψαν ως την καλύτερη και πιο στοργική δασκάλα που είχαν ποτέ.

Και οι συνάδελφοί της την χαρακτήρισαν ως «μία εξαιρετική φίλη και συνάδελφο».

Τα τρία παιδιά της ο Τζόν, η Σουζάνα και ο Τζοσουά, διάβασαν τη νεκρολογία στη μητέρα τους, μαζί με τις νεκρολογίες που έγραψαν τα μέλη του προσωπικού και οι στενοί της φίλοι.

Ο μεγαλύτερος γιος της, είπε πως η μητέρα του συνήθιζε ν’ αναφέρει τα παιδιά ως «πλάσματα».

“Η μαμά ζούσε ελεύθερα και ανιδιοτελώς. Είμαι ευγνώμων που είχαν την άνευ όρων αγάπη της. Η μαμά δεν μας αγαπούσε απλά, αγαπούσε όλα τα «πλάσματα» με τα οποία συνεργάστηκε.”

“Σήμερα είναι όλα εδώ για να αποτίσουν φόρο τιμής στη ζωή της μαμάς μας.”

Η κόρη της,, είπε: “Η μητέρα μας, μας έλεγε να μη φοβόμαστε το θάνατο και πως υπάρχει νεραϊδόσκονη ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις.”

“Σε αγαπώ ως τον ουρανό, μανούλα μου. Μου λείπεις. Ανυπομονώ να σε δω ξανά…”

Και ο μικρότερος γιος τη, είπε: “Μεγάλωσε τρία παιδιά και ήταν παράλληλα αφοσιωμένη στη δουλειά της ως δασκάλα.”

“Μας δίδαξε ότι η μάθηση είναι πιο σημαντική από τις εξετάσεις και τους αριθμούς.”

“Μας δίδαξε πώς να ζούμε τη ζωή και να δεχτούμε το θάνατο.”

"Δεν έχει δημιουργήσει μόνο ένα υπέροχο σχολείο, έχει καλλιεργήσει και έχει εμπνεύσει μια ολόκληρη κοινότητα,” είπε ο διευθυντής του σχολείου.

“Η Σου ήταν μία εξαιρετική φίλη και συνάδελφος. Ήταν ένας λαμπρός άνθρωπος, δημιουργικός, που πάλευε για την διαφορετικότητα και την ισότητα.”

“Το φέρετρό της ήταν στολισμένο με ζωγραφιές με νεράιδες, πεταλούδες και ουράνια τόξα από τους μαθητές της, παλιούς και νέους, οι οποίοι τραγούδησαν στην κηδεία της τα αγαπημένα τους τραγούδια…

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share