Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Κίνηση: Χάος σε κεντρικούς άξονες της πόλης!

Ποιους δρόμους να αποφύγετε!

3 Δεκεμβρίου 2019 16:12
Κίνηση: Χάος σε κεντρικούς άξονες της πόλης!

Χάος επικρατεί σε κεντρικούς άξονες της πόλης με αποτέλεσμα οι οδηγοί να παραμένουν κολλημένοι στην κίνηση.

Έξοδος Αθήνα: Πού να πάτε σήμερα (03/12) στην πρωτεύουσα!

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία αυξημένη κίνηση παρατηρείται στα εξής σημεία:

-Βασιλίσσης Σοφίας, στο ρεύμα καθόδου, από το ύψος του Χίλτον

- Βασιλίσσης Αμαλίας

-Πανεπιστημίου

-Λεωφόρος Κηφισίας, στο ρεύμα καθόδου, τμηματικά, από το ύψος του νοσοκομείου Υγεία μέχρι το Νέο Ψυχικό - από το ύψος της Κατεχάκη μέχρι το Γηροκομείο και από Μέγαρο Μουσικής μέχρι το ύψος του Χίλτον.

- Κατεχάκη

- Εθνική Οδός Αθηνών - Λαμίας, στη Γέφυρα Καλυφτάκη

Δείτε την κίνηση μέσα από τον χάρτη της Google

"Ψυχρή εισβολή και χιόνια ακόμα και στην...": Ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί!

Αλλάζει άρδην ο καιρός μέσα στις επόμενες ώρες και όπως προειδοποιεί ο Τάσος Αρνιακός αναμένεται να χιονίσει ακόμα και στην Θεσσαλονίκη!

Χειμωνιάτικο προβλέπεται το σκηνικό του καιρού. Ένα ψυχρό μέτωπο από τα Βαλκάνια είναι αυτό που θα επηρεάσει από το βράδυ της Τρίτης όλη τη χώρα την οποία θα διασχίσει μέχρι τις πρώτες ώρες της Πέμπτης.

Σύμφωνα με το meteo.gr το ψυχρό μέτωπο ακολουθείται από ψυχρές αέριες μάζες και θα έχει ως αποτέλεσμα την σημαντική πτώση της θερμοκρασίας και τον παγετό στα βόρεια ηπειρωτικά.

Προειδοποίηση από τον Σάκη Αρναούτογλου! Που θα χιονίζει από το βράδυ; (Video)

Δείτε την πρόγνωση του καιρού από τον Τάσο Αρνιακό στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Έρχεται ο πρώτος μεγάλος χιονιάς: Στα λευκά από σήμερα η χώρα! Σ' αυτές τις περιοχές θα χιονίσει!

Ραγδαία αναμένεται η επιδείνωση του καιρού τις επόμενες ώρες με τον πρώτο μεγάλο χιονιά της σεζόν να είναι προ των πυλών!

Αλλάζει λοιπόν από σήμερα ο καιρός, με κύρια χαρακτηριστικά τις τοπικές βροχές, τις σποραδικές καταιγίδες, τους ενισχυμένους βοριάδες στο βόρειο Αιγαίο, την πτώση της θερμοκρασίας και τις χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά ορεινά και ημιορεινά οι οποίες από τη νύχτα στα βόρεια θα ενταθούν.

Η θερμοκρασία την Τρίτη θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 3 έως 13 βαθμούς, ενώ στα βορειοδυτικά η ελάχιστη θα πέσει περί τους -4 βαθμούς. Στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο ο υδράργυρος θα φτάσει τους 18 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου τους 20 βαθμούς Κελσίου.

ΤΕΤΑΡΤΗ

Στα κεντρικά και βόρεια νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά, καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης. Τα φαινόμενα, που πιθανώς να είναι κατά τόπους έντονα, από το μεσημέρι βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, ενώ λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Πελοποννήσου. Οι άνεμοι στα κεντρικά και βόρεια θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Στα υπόλοιπα θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, που βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς 6 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει βαθμιαία αισθητή πτώση από βορρά προς νότο.

ΠΕΜΠΤΗ

Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο γενικά αίθριος. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές κυρίως τις πρωινές ώρες, και λίγα χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ με μικρή εξασθένηση από το μεσημέρι. Στα ανατολικά θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα νότια τοπικά 8 μποφόρ με μικρή εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Έρχονται τα πρώτα χιόνια! «Καμπανάκι» από τον Σάκη Αρναούτογλου! (Video)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Στα δυτικά λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές στο Ιόνιο, την Ήπειρο και πιθανώς τη δυτική Στερεά. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος, με λίγες παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ με μικρή εξασθένηση από το απόγευμα. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο σε όλη τη χώρα.

Με θερμοκρασίες λίγο κάτω από τα κανονικά επίπεδα το επόμενο τριήμερο στην Αθήνα
Καιρός: Χιόνια και παγετός από σήμερα - Ποιες περιοχές θα ντυθούν στα λευκά

Με βόρειους μέτριους ανέμους, με ψύχρα και με τοπικές νεφώσεις θα κυλήσει το επόμενο τριήμερο στην Αθήνα. Δεν αποκλείονται τοπικές βροχές στα βόρεια την Τετάρτη.

Αρχικά τοπικές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη - Αργότερα βροχές και στα ορεινά χιόνια
Καιρός: Χιόνια και παγετός από σήμερα - Ποιες περιοχές θα ντυθούν στα λευκά
Παροδικές νεφώσεις τις επόμενες ημέρες και σποραδικές βροχές με την χαμηλότερη θερμοκρασία την ερχόμενη Τετάρτη και Πέμπτη όπου ο υδράργυρος δεν θα ξεπεράσει τους 8 με 9 βαθμούς Κελσίου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share