Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έτσι βρέθηκε νεκρό το 2,5 χρονών αγγελούδι: Σοκάρει το πόρισμα του ιατροδικαστή!

Σοκ!

3 Δεκεμβρίου 2019 14:15
Έτσι βρέθηκε νεκρό το 2,5 χρονών αγγελούδι: Σοκάρει το πόρισμα του ιατροδικαστή!

Η είδηση για το θάνατο του 2,5 χρονών παιδιού στο Περιστέρι έχει σοκάρει το Πανελλήνιο. Πριν λίγο βγήκε και η ιατροδικαστική απόφαση η οποία επιβεβαιώνει πως ο θάνατος προήλθε από ασφυξία.

Τραγωδία στο Περιστέρι: Για ανθρωποκτονία από αμέλεια παραπέμπονται οι γονείς!

Ο ιατροδικαστής συμπέρανε ότι το παιδί βρέθηκε σε ένα περιβάλλον που δεν μπορούσε να πάρει ανάσα και δεν είχε οξυγόνο.

Εκτιμάται, μάλιστα, πως κάποιες μικροεκδορές που υπήρχαν στο μέτωπο του παιδιού οφείλονται στις αρχικές προσπάθειές του να απεγκλωβιστεί.

Δείτε τι δήλωσε ο ιατροδικαστής:

Ανατροπή δεδομένων με την τραγωδία στο Περιστέρι: Είχε γίνει καταγγελία για παραμέληση του 2,5 ετών αγοριού!

Ανατροπή δεδομένων με την τραγωδία στο Περιστέρι! Μια συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε το «Χαμόγελο του Παιδιού» για τον θάνατο του μόλις 2,5 ετών παιδιού.

“Σώστε το παιδί μου, σώστε το παιδί μου” φώναζε η μητέρα του 2,5χρονου αγοριού!

Ειδικότερα σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, αναφέρει ότι στις 4 Σεπτεμβρίου 2019 το «Χαμόγελο του Παιδιού» δέχθηκε ανώνυμη καταγγελία στην «Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056» που αφορούσε σε συνθήκες παραμέλησης εντός της συγκεκριμένης οικογένειας.

Άμεσα -όπως αναφέρει- ενημερώθηκε η αρμόδια Εισαγγελία Ανηλίκων ώστε να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες. «Για άλλη μια φορά, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώνει ότι αρμόδιες για κάθε περιστατικό παραμέλησης/ κακοποίησης ενός παιδιού είναι οι Εισαγγελικές Αρχές και οι Κοινωνικές Υπηρεσίες που οφείλουν να διερευνήσουν την κάθε υπόθεση» τονίζεται στην ανακοίνωση.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει δηλώσει τη διαθεσιμότητά του στις αρμόδιες Εισαγγελικές αρχές και τους αρμόδιους φορείς, τόσο με τις υπηρεσίες του όσο και με το εξειδικευμένο προσωπικό του» προσθέτει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε συνέχεια των δημοσιευμάτων σχετικά με την τραγική ανακοίνωση του θανάτου ενός αγοριού 2,5 ετών στο Ίλιον, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώνει ότι στις 4 Σεπτεμβρίου 2019 δέχθηκε ανώνυμη καταγγελία στην «Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056» που αφορούσε σε συνθήκες παραμέλησης εντός της συγκεκριμένης οικογένειας.

Άμεσα, όπως γίνεται σε κάθε ανάλογη καταγγελία, ενημερώθηκε η αρμόδια Εισαγγελία Ανηλίκων ώστε να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες.

Για άλλη μια φορά, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώνει ότι αρμόδιες για κάθε περιστατικό παραμέλησης/ κακοποίησης ενός παιδιού είναι οι Εισαγγελικές Αρχές και οι Κοινωνικές Υπηρεσίες που οφείλουν να διερευνήσουν την κάθε υπόθεση.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει δηλώσει τη διαθεσιμότητά του στις αρμόδιες Εισαγγελικές αρχές και τους αρμόδιους φορείς, τόσο με τις υπηρεσίες του όσο και με το εξειδικευμένο προσωπικό του.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχοντας μεγαλώσει, με σεβασμό και στοργή, περισσότερα από 800 παιδιά θύματα παραμέλησης / κακοποίησης κι έχοντας αποκτήσει τεράστια εμπειρία στις επιπτώσεις της παραμέλησης / κακοποίησης στην ψυχή ενός παιδιού καλεί τους πολίτες να σπάνε τη σιωπή τους όταν αντιλαμβάνονται ότι κάποιο παιδί κινδυνεύει.

Για οποιοδήποτε περιστατικό αφορά σε παιδί θύμα βίας καλέστε στην «Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056».

Για συμβουλευτική υποστήριξη σε παιδιά και ενήλικες καλέστε την «Ευρωπαϊκή Γραμμή Υποστήριξης Παιδιών 116111».

Σοκ: Πέθανε γιος πασίγνωστου αθλητή! (photo)

Πέθανε ο γιος πασίγνωστου αθλητή! Σύμφωνα με πληροφορίες ο θάνατος του 22χρονου άνδρα αποδίδεται σε υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Τραγωδία για πασίγνωστο ποδοσφαιριστή: Πέθανε η 2χρονη κόρη του!

Ο 22χρονος βρισκόταν στο σπίτι γιορτάζοντας την ημέρα των ευχαριστιών με την οικογένεια και τους φίλους του στο Οχάιο, όταν βρέθηκε αναίσθητος στο πάτωμα του μπάνιου.

Ο τραγικός θάνατος του Glenn Jr. έρχεται σχεδόν δύο χρόνια μετά την ημέρα που ο πατέρας του σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα κατά τη διάρκεια ταξιδιού μετά από έναν αγώνα της ομάδας του, τους Dallas Cowboys στις 20 Νοεμβρίου 2017.

Νέα τροπή στην υπόθεση θανάτου του 8χρονου από διφθερίτιδα!

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του θανάτου του 8χρονου από διφθερίτιδα, καθώς, όπως αποκαλύπτει το Open TV, το ΠΙΚΠΑ Βούλας παρέδωσε το βιβλιάριο υγείας του παιδιού στην ανάδοχη οικογένεια, που το παρέλαβε.

Θάνατος 8χρονου: Η περιγραφή του γιατρού που εξέτασε πρώτος το άτυχο αγγελούδι! (Video)

Σύμφωνα με το έγγραφο αυτό, το παιδάκι βρισκόταν στη μονάδα μέχρι και τις 5/10/2014. Εκείνη την ημέρα το παρέλαβε η ανάδοχη μητέρα και καταγράφεται ότι της δόθηκε και το βιβλιάριο υγείας.

«Ξέρουμε πια ότι η ανάδοχη μητέρα έχει βιβλιάριο υγείας του παιδιού. Έτσι μπορούμε να διαπιστώσουμε αν έχει εμβολιαστεί» λέει ο Μιχάλης Γιαννακός της ΠΟΕΔΗΝ.

Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου του 8χρονου!

Παράλληλα, τονίζει ότι υπάρχει «κλίμα ανησυχίας και ρωτάνε συνέχεια στα νοσοκομεία και σε ιδιώτες παιδιάτρους, αν τα εμβόλια καλύπτουν τα παιδιά. Εδώ και 28 χρόνια έχει εξαλειφθεί η διφθερίτιδα από τη χώρα μας, το καλύπτει πλήρως το εμβόλιο. Το συγκεκριμένο παιδί που νόσησε από διφθερίτιδα, είχε ατελή εμβολιασμό, όπως ήταν και οι αρχικές πληροφορίες, που δημοσιοποίησε ο διευθυντής του Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

Γι αυτό δεν μίλησε κανείς ως τώρα. Έχουμε, λοιπόν, νέα στοιχεία. Ξέρουμε πλέον ότι το παιδί έφυγε τον Σεπτέμβρη του 2014 κι όχι το 2015 που λέγαμε από το ΠΙΚΠΑ. Κάτι που σημαίνει ότι ήταν 3,5 ετών. Ως εκ τούτου, οι επαναληπτικές δόσεις του εμβολίου θα έπρεπε να έχουν γίνει από την ανάδοχη οικογένεια, μιας και γίνονται σε ηλικία 4 και 5 ετών».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share