Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Θρήνος: Πέθανε η Ελένη Σαχσανίδου!

Θλίψη!

3 Δεκεμβρίου 2019 09:30
Θρήνος: Πέθανε η Ελένη Σαχσανίδου!

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Δημοτική Σύμβουλος Αχαρνών επί πολλά χρόνια, Ελένη Σαχσανίδου, άφησε την τελευταία της πνοή, προκαλώντας θλίψη σε όλη την πόλη.

Τρίκαλα: Ραγδαίες εξελίξεις με τον θάνατο της 17χρονης! (Video)

Τα συλλυπητήριά του για τον άδικο χαμό της αντιδημάρχου εξέφρασε ο δήμαρχος Σπύρος Βρεττός: “H Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πρόνοιας, Ισότητας & Δημόσιας Υγείας, Ελένη Σαχσανίδου έφυγε από κοντά μας για να ταξιδέψει στην γειτονιά των αγγέλων, έχοντας δώσει με γενναιότητα και αξιοπρέπεια μια μεγάλη αλλά άνιση μάχη. Αποχαιρετούμε με σεβασμό μία εργατική συνάδελφο, μία εξαιρετική μητέρα και κυρίως μία πολύ καλή φίλη. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά της”.

Χιλή: 21 νεκροί μετά από πτώση λεωφορείου σε γκρεμό!

Μετά από πρόταση του Δημάρχου Αχαρνών, Σπύρου Βρεττού και ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου, ημέρα της εξόδιου ακολουθίας της Αντιδημάρχου Ελένης Σαχσανίδου, οι υπηρεσίες του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων θα παραμείνουν κλειστές, σε ένδειξη πένθους.

Εξαιρούνται οι υπηρεσίες Πρωτοκόλλου, Ληξιαρχείου, των Παιδικών Σταθμών του ΝΠΔΔ «Δημοτική Φροντίδα Αχαρνών» και του ΝΠΔΔ Κέντρο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες «Αρωγή».

Πέθανε Έλληνας δημοσιογράφος μετά από εγχείρηση!

Θρήνος επικρατεί με την είδηση του θανάτου ενός Έλληνα δημοσιογράφου μετά από εγχείρηση που έκανε, καθώς είχε διαγνωσθεί με καρκίνο!

Δείτε επίσης: Τραγωδία για πασίγνωστο ποδοσφαιριστή: Πέθανε η 2χρονη κόρη του!

Ο 58χρονος είχε επιπλοκές στην υγεία του, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή σήμερα στο νοσοκομείο της Καστοριάς.

Ο λόγος για τον δημοσιογράφο και εκδότη, Δαμιανό Δέλλιο ο οποίος έδινε πολυετή μάχη με τον καρκίνο.

Το τελευταίο «αντίο» θα πουν αύριο συγγενείς και φίλοι στον Δαμιανό Δέλλιο στις 12:00 στην Ιερά Μητρόπολη Καστοριάς. Η οικογένεια του παρακαλεί αντί στεφάνων να ενισχυθεί ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών και Ενηλίκων με Νεοπλασματική Ασθένεια και Φίλων Αυτών «Μαζί Σου».

Πέθανε πασίγνωστη ηθοποιός!

Έφυγε από τη ζωή η Σέλι Μόρισον σε ηλικία 83 ετών. Τα μηνύματα των συμπρωταγωνιστών της στη σειρά "Will & Grace".

Την τραγική είδηση του θανάτου της ανακοίνωσε ο ατζέντης της την Κυριακή.

Η 83χρονη γυναίκα είχε καριέρα 50 ετών και είναι ευρέως γνωστή για τον ρόλο της στη σειρά "Will & Grace".

Στο Λος Άντζελες άφησε την τελευταία της πνοή από καρδιακή ανεπάρκεια, έπειτα από σύντομη ασθένεια.

Είχε ενσαρκώσει την Rosario Salazar, μια υπηρέτρια από το Ελ Σαλβαδόρ, από το 1999 ως το 2006 στην πετυχημένη σειρά “Will & Grace”. Ο χαρακτήρας αυτός δημιουργήθηκε αρχικά για έναν μόνο ρόλο, ωστόσο ήταν τόσο πετυχημένος που τελικά εμφανίστηκε σε 68 επεισόδια της πετυχημένης σειράς. Θρήνος: Πέθανε ο Πέτρος Περιμένης!

Τα αποχαιρετιστήρια μηνύματα:

Ο Eric McCormack που υποδυόταν τον Will έγραψε στο Twitter: "Ήταν μία όμορφη ψυχή και υπέροχη ηθοποιός. Η δουλειά της ως Rosario, σεζόν με τη σεζόν, ήταν αληθινή και ξεκαρδιστική. Θα λείψει σε όλους μας"

Η Debra Messing, που ενσάρκωνε την Grace στη σειρά έγραψε στο twitter: “Τι απώλεια Σέλι... Η αγαπημένη μας Rosario πέθανε. Ήταν ένας χαρακτήρας που εκτείνεται στις δεκαετίες και θα είναι πάντα η αγαπημένη μας Rosie. Την αγάπη μου σε όλη την οικογένεια".

Η Mullally, που έπαιζε το αφεντικό της στη σειρά έγραψε στο twitter:

“Η καρδιά μου είναι βαριά. Σε ευχαριστώ για τη συνεργασία και τη φιλία σου. Πέτυχες όμορφα πράγματα σε αυτόν τον κόσμο και θα μας λείψεις".

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share