Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στο Περιστέρι! Συγκλονίζει η περιγραφή της μάνας του 2,5χρονου: «Ήταν ατύχημα.. »! (Video)

Ξεσπά ο πατέρας! Τι δήλωσε ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού»;

3 Δεκεμβρίου 2019 08:45
Τραγωδία στο Περιστέρι! Συγκλονίζει η περιγραφή της μάνας του 2,5χρονου: «Ήταν ατύχημα.. »! (Video)

Συγκλονίζει η περιγραφή της μάνας του μόλις 2,5 ετών παιδιού από το Περιστέρι που μεταφέρθηκε νεκρό σε ιδιωτική κλινική από τη μητέρα του.

Τραγωδία στο Περιστέρι: Τι κατέθεσαν οι γονείς του αγοριού;

«Κάναμε δουλειές χθες (σ.σ. Κυριακή) το πρωί και ο μικρός… είναι ένα κρεβάτι που έχει αποθηκευτικό χώρο. Είχαμε βγάλει λοιπόν τα ρούχα τα χειμωνιάτικα βάλαμε μέσα τα καλοκαιρινά μας και ο μικρούλης πήγαινε και μου κρυβόταν και μου έκανε “κου-κου-τά μαμά” και παίζαμε» είπε στον ΑΝΤ1 η 35χρονη.

Ανατροπή δεδομένων με την τραγωδία στο Περιστέρι: Είχε γίνει καταγγελία για παραμέληση του 2,5 ετών αγοριού!

«Το βράδυ άφησα λίγο ανοιχτά εκεί το κρεβατάκι να πάρει αέρα και ήταν λίγο ο χώρος, ίσα δηλαδή που χώρεσε και πέρασε αυτός μέσα. Πήγαμε και κοιμηθήκαμε, ξαπλώσαμε κατά τις 19.30 γιατί είναι μωρό, κοιμάται νωρίς, και πήρε κι εμένα ο ύπνος μαζί του γιατί ξυπνάω από τις 04:00 το πρωί λόγω του μωρού για να το ταΐσω» και συνέχισε: «Το πήρα αγκαλίτσα, κοιμηθήκαμε και κάποια στιγμή ξύπνησε και πήγε μέσα εκεί πέρα από κάτω για να παίξει και τράβηξε το στρώμα και τον πλάκωσε αυτό το πράγμα και δεν το πρόλαβα μέσα στη νύχτα. Δεν τον πρόλαβα, πέντε η ώρα τον είδα. Πέντε το είδα το παιδί… Ατύχημα ήταν το παιδί μου…δεν έρχεται το παιδάκι μου πίσω…»

Ξεσπά ο πατέρας

Για την ανώνυμη καταγγελία που αφορούσε την παραμέληση ανηλίκου, μίλησε ο πατέρας που έχασε το 2,5 ετών παιδί του από ασφυξία στο Περιστέρι, όταν αυτό κρύφτηκε σε αποθηκευτικό χώρο κάτω από το κρεβάτι.

«Ήρθαν το κλιμάκιο της Πρόνοιας μέσα στο σπίτι, ελέγξανε το σπίτι κανονικά εκ των οποίων κάποιος κακόβουλος άνθρωπος γύρισε και είπε αυτό το ψέμα, ότι τα παιδάκια μου έχουν άσχημες συνθήκες διαβίωσης. Ήρθαν εδώ οι υπεύθυνοι, τα παιδάκια μου ήταν εδώ, το σπίτι ήταν στη διάθεσή τους, όλα καλά», δήλωσε αρχικά στον ΑΝΤ1.

Όπως πρόσθεσε ο τραγικός πατέρας: «Εγώ απαντάω σε αυτό που έχει γίνει με τον νόμο. Έκανα τη διαδικασία κανονικά που ορίζει ο νόμος… Αυτό γίνεται πολύ συχνά, καταλάβατε. Δεν ξέρω για ποιον λόγο είχα αυτή την καταγγελία, δεν γνωρίζω… Το έληξα τότε σαν υπεύθυνος πατέρας, δεν το άφησα έτσι. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο, είχαν καταγγελία, άνοιξα το σπίτι μου, τα παιδάκια μου ήταν εδώ και τα δύο. Μάλιστα να ξέρετε ότι στην καταγγελία ανέφερε ένα παιδί, ενώ εγώ έχω δύο παιδιά. Οπότε καταλαβαίνετε ότι είναι από κάποιον που δεν ξέρει πόσα παιδιά έχω».

Κ. Γιαννόπουλος: «Είχε γίνει καταγγελία για παραμέληση του παιδιού πριν 3 μήνες»

«Δεν μπορούμε βέβαια να συνδέσουμε τα περιστατικά, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να λέμε ότι ο κόσμος μιλάει, το θέμα είναι να γίνεται η ποιοτική έρευνα για να διαπιστώνονται τα προβλήματα. Εμείς δεν ενημερωθήκαμε, ενημερωνόμαστε μόνο όταν υπάρχει ανάγκη για υποστήριξη των παιδιών, για περαιτέρω βοήθεια της οικογένειας ή οτιδήποτε άλλο, ή δυστυχώς σε αυτήν την περίπτωση όταν υπάρχει θάνατος. Αυτή η καταγγελία έκανε αναφορά για παραμέληση».

“Σώστε το παιδί μου, σώστε το παιδί μου” φώναζε η μητέρα του 2,5χρονου αγοριού!

Η τραγωδία που συνέβη σήμερα στο Περιστέρι έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο! Ένα αγοράκι 2,5 ετών βρήκε ασφυκτικό θάνατο ενώ έπαιζε μέσα σε μπαούλο! Η τραγική μάνα φώναζε “Σώστε το παιδί μου, σώστε το παιδί μου” στους γιατρούς του νοσοκομείου!

Η ιατροδικαστική εξέταση βέβαια θα δείξει την αιτία θανάτου του παιδιού.

Άφωνοι έμειναν οι εργαζόμενοι ιδιωτικής κλινικής όταν είδαν μια μητέρα με το παιδί της στην αγκαλιά να μπαίνει μέσα και να καλεί αλλόφρων σε βοήθεια. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ήταν περίπου 5:40 σήμερα τα ξημερώματα η μητέρα μπήκε στην κλινική Ταξιάρχης στο Περιστέρι κρατώντας στην αγκαλιά της το μόλις 2,5 ετών αγοράκι της.

“Σώστε το παιδί μου, σώστε το παιδί μου” φώναζε η 35 χρονη μητέρα! Το μωρό όμως δεν είχε τις αισθήσεις του και φαινόταν νεκρό. Κατέβηκε ο γιατρός, πήρε το μωρό και το πήγε για διάγνωση, αλλά λίγο αργότερα έμαθαν όλοι πως το παιδί ήταν ήδη νεκρό όταν έφτασε στην κλινική.

Τους είπαν να την πάρουν σπίτι για να πεθάνει κοντά τους! Δευτερόλεπτα μετά πετάχτηκε όρθια και τους είπε αυτές τις λέξεις...

Αμέσως, ενημερώθηκε το Α.Τ. Περιστερίου, που ανέλαβε την υπόθεση, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο θάνατος του μικρού αγοριού ήταν ασφυκτικός.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share