Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στο Περιστέρι: Τι κατέθεσαν οι γονείς του αγοριού;

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες!

2 Δεκεμβρίου 2019 17:46
Τραγωδία στο Περιστέρι: Τι κατέθεσαν οι γονείς του αγοριού;

Τραγωδία στο Περιστέρι: Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το 2,5 ετών παιδί τους βρέθηκε νεκρό προσπάθησαν να εξηγήσουν στους αστυνομικούς οι γονείς του.

Ανατροπή δεδομένων με την τραγωδία στο Περιστέρι: Είχε γίνει καταγγελία για παραμέληση του 2,5 ετών αγοριού!

Όπως είπε ο πατέρας του παιδιού, όλη τη μέρα χθες, Κυριακή, η μητέρα έκανε δουλειές στο σπίτι, με αποτέλεσμα να ανοιγοκλείνει το χώρο του κρεβατιού κάτι που το παιδί είδε ως παιχνίδι και έμπαινε μέσα.

Όπως υποστηρίζει ο ίδιος, γύρω στις 19:00 χθες το βράδυ, οι γονείς κάθισαν στον καναπέ, έβλεπαν τηλεόραση και τους πήρε ο ύπνος.

“Σώστε το παιδί μου, σώστε το παιδί μου” φώναζε η μητέρα του 2,5χρονου αγοριού!

Το πρωί, γύρω στις 05:30, η μητέρα σηκώθηκε για να ταΐσει το άλλο παιδάκι της οικογένειας, που είναι μόλις 1,5 έτους. Ψάχνοντας να δει πού είναι το 2,5 ετών αγόρι, το βρήκε χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στον αποθηκευτικό χώρο του κρεβατιού.

Η μητέρα, από την πλευρά της, υποστήριξε ότι ήταν πολύ κουρασμένη και την πήρε ο ύπνος στον καναπέ κι όταν σηκώθηκε τα ξημερώματα, άρχισε να αναζητά το παιδί, το οποίο και βρήκε μέσα στον αποθηκευτικό χώρο. Αμέσως το μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Για τους δύο γονείς σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία και θα σταλεί στον εισαγγελέα, ενώ ο δικαστικός λειτουργός έδωσε εντολή να παραμείνουν ελεύθεροι.

Τραγικό! Σκότωσαν τον 5χρονο γιο τους αφού τον βασάνιζαν μέσα σε κλουβί!

Έναν εφιάλτη ζούσε ένα 5χρονο αγόρι στην Σιγκαπούρη, που βρήκε τραγικό θάνατο, από τους ίδιους τους γονείς του. Σύμφωνα με όσα γνωστοποιήθηκαν, οι γονείς τέρατα, βασάνιζαν τον γιο τους ενώ τον είχα κλειδωμένο σε ένα κλουβί.

Δείτε επίσης: Σοκ: 17χρονη βρέθηκε νεκρή στο δωμάτιό της!

Τα φρικτά βασανηστήρια με πένσες βίωνε για καιρό το άτυχο παιδί. Οι γονείς του τελικά τον σκότωσαν ρίχνοντας του βραστό νερό! Οι 27χρονοι Αζλίν Αρουζουνάν και Ρίντζουαν Μέγκα Αμπντούλ Ράχμαν για όσα γίνονταν μέσα στο σπίτι τους πριν από τρία χρόνια.

Η δίκη τους ξεκίνησε την Τρίτη και από την πρώτη μέρα της διαδικασίας ακούστηκαν φρικιαστικές αλήθειες στο δικαστήριο. Οι γονείς του άτυχου αγοριού το κρατούσαν μέσα στο κλουβί και το βασάνιζαν για μήνες πριν πεθάνει!

Ο θάνατός του ήταν βασανιστικός και προκλήθηκε από βαριά χτυπήματα στο κεφάλι και από τα σοβαρά εγκαύματα από το βραστό νερό στους ώμους και την πλάτη του.

Η Αζλίν, μητέρα του 5χρονου, είπε στην αστυνομία ότι δεν είχε σκοπό να σκοτώσει το παιδί της.

«Κοιτάξτε με, πώς μπορώ να σκοτώσω ένα παιδί; Κοιτάξτε πόσο μικροσκοπικό είναι το σώμα μου».

Σε άλλη κατάθεσή της ωστόσο είπε: «Δεν είχα την πρόθεση να του ρίξω το ζεστό νερό πάνω του, αλλά είχε ύφος απέναντί μου» και ισχυρίστηκε ότι το έκανε για να του δώσει ένα μάθημα και να τον πειθαρχήσει.

«Αν ήθελα να τον σκοτώσω, θα είχα σκοτώσει και τα άλλα μου παιδιά, όμως εκείνα είναι μια χαρά στην υγεία τους. Είναι ασφαλή και δεν τα χτυπάω» είπε επίσης η 27χρονη.

Εικόνες από τα εγκαύματα και τα τραύματα στο σώμα του αγοριού, συμπεριλαμβανομένων των τραυματισμών στο πρόσωπο και στο τριχωτό της κεφαλής, παρουσιάστηκαν σε μία οθόνη στο δικαστήριο.

Ο 5χρονος είχε υποστεί επίσης κάταγμα στη μύτη και είχε μώλωπες στα άκρα, το κρανίο και τα χείλη του, ενώ τα ούλα του ήταν σκισμένα. Οι γονείς αρνούνται τις κατηγορίες...

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share