Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ασπρόπυργος: 8 θύματα από ρατσιστικές επιθέσεις συμμορίας! (Video)

Τι ακριβώς έγινε;

2 Δεκεμβρίου 2019 11:01
Ασπρόπυργος: 8 θύματα από ρατσιστικές επιθέσεις συμμορίας! (Video)

Τα θύματα από τις ρατσιστικές επιθέσεις συμμορίας στον Ασπρόπυργο ανέρχονται στα 8... Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι η πρώτη ρατσιστική επίθεση έγινε στις 10 Οκτωβρίου στον Ασπρόπυργο.

Σε αυτή την περίπτωση, ο 20χρονος, μαζί με ομάδα ατόμων, επιτέθηκε με μαχαίρια, σιδερογροθιές και μεταλλικά αντικείμενα σε έξι αλλοδαπούς, στους οποίους προκάλεσαν σοβαρά τραύματα. Να σας θυμίσουμε: Ρατσιστική επίθεση στον Κιλιάν Εμπαμπέ! - Στο πλευρό του όλη η Γαλλία!

Το απόγευμα της Παρασκευής, αστυνομικοί συνέλαβαν στον Ασπρόπυργο έναν 20χρονο, ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή σε ρατσιστικές επιθέσεις, σε βάρος αλλοδαπών. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για αθλητή πολεμικών τεχνών (ΜΜΑ), σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για δυο υποθέσεις -ενώ ελέγχονται τέσσερα ακόμη περιστατικά.

Οι δράστες αφαίρεσαν μάλιστα από τα θύματα χρηματικά ποσά και κινητά τηλέφωνα, ενώ κατά τη διάρκεια της επίθεσης εκτόξευαν υβριστικές εκφράσεις για τη χώρα καταγωγής των αλλοδαπών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 20χρονος εξαπέλυσε μια ακόμη ρατσιστική επίθεση στις 15 Νοεμβρίου, έξω από καφετέρια στον Ασπρόπυργο. Θύματά του ήταν δυο αλλοδαποί τους οποίους τραυμάτισε με μεταλλικό αντικείμενο και σιδερογροθιά. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών Αθηνών.

Θρίλερ στον Ασπρόπυργο! Μαχαίρωσαν 22χρονο!

Θρίλερ εξελίχθηκε στον Ασπρόπυργο για έναν 22χρονο, όταν είδε ξαφνικά μπροστά του τέσσερα άτομα να τον απειλούν με όπλο και να τον μαχαιρώνουν για ένα κινητό! Τραγωδία στο Ηράκλειο: Τον μαχαίρωσε η πρώην γυναίκα του! (Video)

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον νεαρό στο νοσοκομείο, ενώ οι δράστες κατάφεραν να εξαφανιστούν.

Όλα δείχνουν όμως ότι η συγκεκριμένη συμμορία των κακοποιών χτύπησε και πάλι λίγο αργότερα στον Ασπρόπυργο ληστεύοντας τον υπάλληλο ενός πρατηρίου καυσίμων, αλλά και ένα ταχυφαγείο που βρίσκεται ακριβώς δίπλα.

Ληστές εμβόλισαν περιπολικό στον Ασπρόπυργο! Μια κινηματογραφική καταδίωξη πραγματοποιήθηκε!

Μια κινηματογραφική καταδίωξη πραγματοποιήθηκε στον Ασπρόπυργο! Περιπολικό της αστυνομίας εμβόλισαν δυο αλλοδαποί ληστές στην προσπάθεια τους να διαφύγουν της σύλληψης καθώς στο όχημα τους έκρυβαν πηνία που είχαν κλέψει από υποσταθμούς διανομής ηλεκτρικής ενέργειας. Θρίλερ στον Έβρο: Ζευγάρι στα χέρια ληστών!

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο των δραστών στο ύψος της αερογέφυρας της Αττικής Οδού στον Ασπρόπυργο και επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν έλεγχο.

Όμως οι κακοποιοί δεν υπάκουσαν στις υποδείξεις των αστυνομικών και ξεκίνησε καταδίωξη.

Οι δράστες με το κλεμμένο ΙΧ περικυκλώθηκαν από περιπολικά και μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ, πάτησαν γκάζι. Αρχικά χτύπησαν μία μοτοσικλέτα και ανέπτυξαν ταχύτητα για να καταφέρουν να ξεφύγουν. Στη συνέχεια κάνοντας αναστροφή εμβόλισαν και περιπολικό της Αστυνομίας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share