Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Fake news" οι προειδοποιήσεις για τα χιόνια! Ο Τάσος Αρνιακός εξηγεί! (Video)

Ποια είναι η αναλυτική πρόγνωση του καιρού;

2 Δεκεμβρίου 2019 10:43

Ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί τους πολίτες ότι αυτά που ακούγονται για τις ισχυρές χιονοπτώσεις είναι "Fake news"! Πώς θα είναι το σκηνικό του καιρού για την γιορτή της Αγίας Βαρβάρας; Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο λίγα μόνο χιόνια θα σημειωθούν στα βουνά της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης!

Σε όλη την Ελλάδα θα υπάρξουν τοπικές ομίχλες και αραιές νεφώσεις που στην συνέχεια θα πυκνώσουν και θα προκληθούν τοπικές καταιγίδες!

Οι βοριάδες θα συνεχίσουν να πνέουν στην χώρα μας έντασης 3-4 μποφόρ και τοπικά 5!

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Ήπειρο από -2 έως 17 βαθμούς κελσίου και στα νησιά από 11 έως 19 βαθμούς! Από την Τετάρτη όμως η θερμοκρασία θα ανέβει λίγο!

Δείτε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού από τον Τάσο Αρνιακό εδώ:

Χειμωνιάτικος καιρός: Που θα φτάσει η θερμοκρασία;

Χειμωνιάτικος είναι πλέον ο καιρός με τις θερμοκρασίες να κυμαίνονται σε χαμηλότερα επίπεδα από ό,τι τις προηγούμενες ημέρες.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, οι θερμοκρασίες θα είναι πιο χαμηλές, ενώ στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, ο καιρός θα είναι αίθριος με αραιές νεφώσεις.

Με την ευκαιρία διαβάστε: Καιρός: «Έφτασε» ο χειμώνας! Η πρόγνωση για το πρώτο 15νθήμερο του Δεκέμβρη!

Βροχές αναμένονται μόνο στα δυτικά και θα είναι σποραδικές, ενώ η ορατότητα θα είναι περιορισμένη κυρίως στα ηπειρωτικά και το Αιγαίο τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Η πρόγνωση του καιρού

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Αρχικά λίγες τοπικές νεφώσεις. Βαθμιαία αραιές νεφώσεις, οι οποίες από το μεσημέρι και από τα δυτικά θα πυκνώσουν. Ανεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ, στρεφόμενοι από το απόγευμα σε δυτικούς νοτιοδυτικούς εξασθενούντες. Θερμοκρασία: Από 01 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πυκνές αρχικά στο Ιόνιο και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Σποραδικές βροχές θα σημειωθούν αρχικά στο Ιόνιο και βαθμιαία στην Ηπειρο και τη Δυτική Στερεά.

Ανεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ, στρεφόμενοι από το βράδυ στο Ιόνιο σε δυτικούς νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 08 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 5 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Αρχικά λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ανατολικά και τα νότια. Βαθμιαία αραιές νεφώσεις που από το μεσημέρι στα κεντρικά και τα βόρεια θα πυκνώσουν.

Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά και τα νότια μέχρι το μεσημέρι ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 06 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και πρόσκαιρα το πρωί στην ανατολική Κρήτη τοπικά 6 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση. Θερμοκρασία: Από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη νότια Κρήτη 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Αρχικά λίγες τοπικές νεφώσεις. Από το μεσημέρι αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από τα βόρεια μετά το μεσημέρι. Θερμοκρασία: Από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Γρήγορα αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα μεταβλητοί ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 07 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 03 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share