Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία: Νεκροί εννέα άνθρωποι που ποδοπατήθηκαν σε πάρτι! (Video)

Πως συνέβη η τραγωδία;

2 Δεκεμβρίου 2019 09:58
Τραγωδία: Νεκροί εννέα άνθρωποι που ποδοπατήθηκαν σε πάρτι! (Video)

Μια τραγωδία συγκλονίζει την Βραζιλία όταν εννέα άνθρωποι έχασαν την ζωή τους σε πάρτι! Οι άνθρωποι ποδοπατήθηκαν στη διάρκεια καταδίωξης κακοποιών από αστυνομικούς που προκάλεσε πανικό στο πλήθος που είχε πάει σε πάρτι.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Eμερσον Μασέρα είπε σε δημοσιογράφους ότι οι ύποπτοι άνοιξαν πυρ εναντίον αστυνομικών, διέφυγαν με τη μοτοσικλέτα κι αποπειράθηκαν να χαθούν μέσα στο πλήθος που είχε πάει στο πάρτι μουσικής φανκ στη φαβέλα. Αστυνομικοί έκαναν χρήση δακρυγόνων και πλαστικών σφαιρών για να διαλύσουν το πλήθος. Να σας θυμίσουμε: Κατέρρευσε επταώροφη πολυκατοικία! Τουλάχιστον ένας νεκρός! (Video)

Πέραν των εννέα ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους, άλλοι επτά τραυματίστηκαν και νοσηλεύονται σε νοσοκομείο. Μετά το πολύνεκρο επεισόδιο, στους δρόμους της συνοικίας Παραϊζόπολις έγινε διαδήλωση κατοίκων που απαίτησαν δικαιοσύνη, σύμφωνα με τον ειδησεογραφικό ιστότοπο G1.

Ο κυβερνήτης του Σαν Πάουλου Ζουάου Ντόρια δήλωσε πως διέταξε να διενεργηθεί διεξοδική έρευνα για να εξακριβωθούν οι συνθήκες του επεισοδίου, να κριθεί εάν οι ενέργειες της αστυνομίας ήταν νόμιμες και προσήκουσες και για να αποδοθούν ευθύνες εάν υπάρχουν.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι επιχείρησαν 38 αστυνομικοί με 14 οχήματα για να τεθούν υπό κράτηση οι ύποπτοι, που κατηγορούνταν για διατάραξη κοινής ειρήνης. Σημειώνεται ότι δεν έγινε καμία σύλληψη.

Τραγική κατάληξη σε ομηρία στις ΗΠΑ: Τέσσερις νεκροί, ανάμεσά τους δύο παιδιά!

Στις ΗΠΑ μια ομηρία κατέληξε σε τραγωδία όταν νεκροί κατέληξαν τέσσερις άνθρωποι ανάμεσα τους και δυο παιδιά! Οι αστυνομικοί αντίκρισαν σκηνές φρίκης από το σημείο του εγκλήματος!

Ο δράστης ήταν ακόμα εκεί, ωστόσο είχε εισβάλει στο σπίτι και κρατούσε ομήρους. «Τα παιδιά έπαιζαν στην αυλή με το χιόνι και τότε τα πυροβόλησε ο δράστης. Δεν είναι σαφές γιατί ήταν εκεί μόνα τους. Είναι τρομερό, είναι μία τραγωδία», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας. Να σας θυμίσουμε ακόμα: Λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα: 24 νεκροί, 18 τραυματίες!

Πυροβολισμοί ακούστηκαν και μέσα από το σπίτι. Αμέσως εκκενώθηκαν τα γύρω σπίτια και η αστυνομία απέκλεισε το σπίτι. Η SWAT, με ειδικούς διαπραγματευτές, προσπάθησε να κερδίσει χρόνο, χρησιμοποιώντας μάλιστα ένα ειδικό ρομπότ, ώστε να καταγραφεί η κατάσταση μέσα στο σπίτι.

Μετά από αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες, γύρω στις 2 μετά το μεσημέρι, οι ειδικές δυνάμεις της SWAT εισέβαλαν στο σπίτι. Εκεί βρήκαν έναν νεκρό άντρα, ο οποίος πιστεύεται πως ήταν ο δράστης και μία γυναίκα, η οποία είχε ήταν θανάσιμα κτυπημένη από σφαίρες. Πιθανόν, ο δράστης να σκότωσε τα παιδιά στην αυλή, να μπήκε μέσα στο σπίτι, να σκότωσε τη γυναίκα και κατόπιν να αυτοκτόνησε.

Η σχέση μεταξύ του δράστη και των θυμάτων δεν έχει διευκρινιστεί, ωστόσο δεν αποκλείεται να πρόκειται για οικογενειακή υπόθεση.

Πυροβολισμοί στην Νέα Ορλεάνη με 11 τραυματίες!

Τουλάχιστον 11 άτομα τραυματίστηκαν μετά από πυροβολισμούς στο Canal Street στη Νέα Ορλεάνη των ΗΠΑ, όπως μεταδίδουν ξένα ΜΜΕ. Ενας άντρας άνοιξε πυρ στο σημείο, το οποίο έχει έντονη νυχτερινή ζωή και εκείνη την ώρα είχε πολύ κόσμο.

Δείτε επίσης: Συναγερμός στη Γερμανία: Πυροβολισμοί σε πάρκιγνκ σχολείου - Ο δράστης αυτοκτόνησε!

Εκ των τραυματιών, δύο βρίσκονται σε πολύ σοβαρή κατάσταση. Υπάρχουν αναφορές ότι ο δράστης έχει συλληφθεί. Στο σημείο υπήρχε αστυνομική παρουσία γιατί νωρίτερα είχε διεξαχθεί αγώνας football μεταξύ δύο πανεπιστημίων.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share