Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Θρίλερ στον αέρα: Αεροπλάνο έπιασε φωτιά!

Συναγερμός!

1 Δεκεμβρίου 2019 19:31
Θρίλερ στον αέρα: Αεροπλάνο έπιασε φωτιά!

Θρίλερ στον αέρα με αεροπλάνο να πιάνει φωτιά!

ΗΠΑ: Νεκροί 9 άνθρωποι μετά από συντριβή αεροσκάφους! Τα 2 ήταν παιδιά!

Συγκεκριμένα, πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε αεροσκάφος της Cameroon Airlines, ενώ αυτό προσέγγιζε αεροδρόμιο στα βορειοδυτικά της χώρας.

Σοκ στον Καναδά: Συνετρίβη αεροπλάνο!

Η πυρκαγιά ξέσπασε σε επιβατικό αεροσκάφος, ενώ προσέγγιζε το αεροδρόμιο της πόλης Μπαμέντα.

Σύμφωνα με την Cameroon Airlines, το αεροπλάνο κατάφερε να προσγειωθεί με ασφάλεια και δεν υπήρξαν τραυματισμοί κατά τη διάρκεια του περιστατικού.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, η αριστερή πλευρά του αεροσκάφους ήταν γεμάτη με τρύπες, ενώ στο εσωτερικό της καμπίνας βρέθηκαν σφαίρες.

Τρόμος στον αέρα: Πιλότος έπαθε έμφραγμα εν ώρα πτήσης!

Συναγερμός σήμανε στην Ρωσία όταν πιλότος έπαθε έμφραγμα εν ώρα πτήσης! Το αεροπλάνο έπρεπε να προσγειωθεί αμέσως!

Η πτήση της Aeroflot προσγειώθηκε στο Platov International Airport και ο συγκυβερνήτης παρελήφθη από ασθενοφόρο. Δείτε ακόμα: Πώς γλίτωσαν οι δύο Έλληνες πιλότοι από το πολύνεκρο τρομοκρατικό χτύπημα!

Δυστυχώς, όμως, όπως αναφέρει το CNNi, εξέπνευσε στο δρόμο προς το νοσοκομείο.

«Όλοι στην Aeroflot είναι βαθύτατα λυπημένοι από τον θάνατο του συναδέλφου μας και εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας στους φίλους και τους αγαπημένους του», ανέφερε η αεροπορική.

Ο άνδρας δεν είχε ιστορικό προβλημάτων με την καρδιά του και είχε περάσει όλα τα ιατρικά τεστ που έγιναν μία μέρα πριν από την πτήση.

Σοκ: Αεροπλάνο λίγο μετά την απογείωση πέφτει πάνω σε σπίτια! 29 νεκροί! (Video)

Μια τραγωδία σημειώθηκε στο Κονγκό! Ένα αεροπλάνο λίγο μετά την απογείωση του έπεσε πάνω σε σπίτια! Από την τραγωδία οι νεκροί ανέρχονται στους 29! Ένας από τους επιβαίνοντες κατάφερε να σωθεί μόνο!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ανασύρθηκε ζωντανός ένας από τους 19 επιβαίνοντες στο αεροσκάφος και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο μαζί με άλλους 16 τραυματίες. Τρόμος στον αέρα: Boeing "έβγαζε" φωτιές από τους κινητήρες! (Video)

Είναι η πρώτη φορά που επίσημη πηγή έκανε λόγο περί επιζήσαντα μεταξύ των 19 ανθρώπων — 17 επιβατών και δύο μελών πληρώματος — που είχαν επιβιβαστεί στο μικρό αεροσκάφος Dornier 228 της εταιρείας Busy Bee.

Προηγούμενος απολογισμός που είχε δοθεί στη δημοσιότητα από το υπουργείο Μεταφορών της κεντρικής κυβέρνησης έκανε λόγο για «26 νεκρούς», πιο συγκεκριμένα για «17 επιβάτες, δύο μέλη πληρώματος και επτά στο έδαφος».

Το Ντορνιέ συνετρίβη πάνω σε δύο σπίτια στην πυκνοκατοικημένη συνοικία Μπιρερέ/Μαπεντό λίγο μετά τις 09:00, σε μικρή απόσταση από το αεροδρόμιο, κοντά στα σύνορα με τη Ρουάντα.

Το αεροσκάφος θα εκτελούσε δρομολόγιο με προορισμό την Μπένι μέσω Μπουτεμπό, 350 χιλιόμετρα βόρεια από την Γκόμα — δύο πόλεις που πλήττονται από την επιδημία του Έμπολα και τη βία ένοπλων οργανώσεων.

«Τα αίτια του δυστυχήματος δεν είναι ακόμη γνωστά. Διενεργείται έρευνα», ανέφερε η επαρχιακή κυβέρνηση χθες βράδυ. Ένας τεχνικός της εταιρείας ανέφερε πως υπήρχε «πρόβλημα στον έναν κινητήρα» που είχε διαπιστωθεί τις προηγούμενες ημέρες.

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι είδαν το αεροσκάφος να βγάζει καπνούς πριν συντριβεί.

Ανάμεσα στα θύματα του δυστυχήματος στην Γκόμα ήταν η συντονίστρια μιας οργάνωσης υπεράσπισης των δικαιωμάτων των γυναικών, η Μάμπο Ζαουάντι, ανέφεραν ΜΚΟ.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share