Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πρώην βουλευτής έπαθε ανακοπή σε αγώνα!

Έχασε τις αισθήσεις του!

30 Νοεμβρίου 2019 20:35
Πρώην βουλευτής έπαθε ανακοπή σε αγώνα!

Με καθυστέρηση ελάχιστων λεπτών ξεκίνησε το ΟΦΗ-ΑΕΚ, λόγω ενός δυσάρεστου γεγονότος στις εξέδρες του «Γεντί Κουλέ». Σύμφωνα με πηγές από την Κρήτη, στις κερκίδες των επισήμων, γνωστός πολιτικός παράγοντας αισθάνθηκε μια ξαφνική αδιαθεσία και φαίνεται ότι υπέστη ανακοπή!

Δείτε επίσης: Κατερίνη: Το τελευταίο αντίο στην 29χρονη λεχώνα!

Πιο συγκεκριμένα, οπαδός του ΟΦΗ έχασε τις αισθήσεις του πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, με αποτέλεσμα να υπάρξει αναστάτωση.

Στο σημείο έσπευσαν Εθελοντές Σαμαρείτες και η ασφάλεια του γηπέδου και ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε εκτός γηπέδου με φορείο και από εκεί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Όπως αναφέρουν κρητικά Μέσα, πρόκειται για πρώην βουλευτή του Νομού Ηρακλείου.

Αξίζει να σημειωθεί πως μικρή ένταση σημειώθηκε και νωρίτερα, όταν λίγο μετά τις 18.00 οπαδοί της 'Ενωσης συγκρούστηκαν με οπαδούς των γηπεδούχων.

Το επεισόδιο αυτό προκάλεσε την παρέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων, που προχώρησαν σε εκτεταμένη και υπερβολική χρήση δακρυγόνων με αποτέλεσμα αρκετός κόσμος που είχε μπει στις εξέδρες να μην μπορεί να απαπνεύσει καλά από την ατμόσφαιρα.

Λαμία: Ηλικιωμένος έπεσε με βαν πάνω σε ελιά!

Οι αξιωματικοί της 7ης ΕΜΑΚ και της ΠΥ Λαμίας για να απεγκλωβίσουν έναν 77χρονο από το βαν, στο οποίο επέβαινε, στον δρόμο Λαμίας – Λυγαριάς, έκαναν σχεδόν 40 λεπτά. Από το τροχαίο καρφώθηκε σε μια ελιά!

Δείτε και αυτό: Φονικό τροχαίο στα Χανιά: Νεκρός ο οδηγός! (photos)

Ο άτυχος ηλικιωμένος πήγαινε από τη Μακρακώμη στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου νοσηλεύεται η γυναίκα του. Όμως, σε μία στροφή έχασε τον έλεγχο.

Το λευκό βανάκι του 77χρονου «πέταξε» και μετά από απόσταση αρκετών μέτρων, πέρασε ανάμεσα από άλλα δέντρα και καρφώθηκε σε μια ελιά.

Ο 77χρονος ήφορούσε ζώνη και δεν θρηνήσαμε θύματα. Ωστόσο, τα πόδια του εγκλωβίστηκαν και γι' αυτό έγινε επιχείρηση από τις αρχές.

56χρονη στραβοκατάπιε και πέθανε!

Μία 56χρονη γυναίκα στη Λαμία στραβοκατάπιε και πέθανε!

Θρήνος: Πέθανε ο Πολυχρόνης Παπαδόπουλος!

Η άτυχη γυναίκα που πάντρευε το γιο της, έκανε το τραπέζι σε στενούς συγγενείς, για να μοιραστούν το χαρμόσυνο γεγονός. Όμως δυστυχώς κάποια στιγμή στραβοκατάπιε, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αναπνεύσει. Οι οικείοι της προσπάθησαν να την βοηθήσουν, ενώ άμεσα κάλεσαν και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και είχε μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Η γυναίκα υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση, για να αφαιρεθεί το ξένο σώμα, όμως είχε μείνει αρκετή ώρα χωρίς να οξυγονώνεται ο εγκέφαλός της και εδώ και περίπου δύο μήνες βρισκόταν σε καταστολή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Παρότι οι πνεύμονες της είχαν επανέλθει προσωρινά, ο εγκέφαλος της δεν ανταποκρινόταν, με αποτέλεσμα η κατάσταση της να παραμένει κρίσιμη.

Πέθανε ο Δημήτρης Ρεντίφης!

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού ο λιγοστός χρόνος που χρειάστηκε μέχρι να διασωληνωθεί ήταν μοιραίος για τον εγκέφαλο της που σταμάτησε να αιματώνεται.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share