Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρίλερ στο Ρίο ντε Τζανέιρο: Άνδρας κρατά 5 ομήρους σε μπαρ!

Ώρες αγωνίας!

29 Νοεμβρίου 2019 22:48
Θρίλερ στο Ρίο ντε Τζανέιρο: Άνδρας κρατά 5 ομήρους σε μπαρ!

Πανικός επικράτησε στην περιοχή Λάπα του Ρίο ντε Τζανέιρο όταν ένας άγνωστος άνδρας εισέβαλε σε μπαρ κρατώντας μαχαίρι, μέχρι στιγμής κρατούνται 6 όμηροι.

Θρίλερ με την απαγωγή πληρώματος στο Τόγκο! Άρχισαν οι διαπραγματεύσεις για την απελευθέρωση!

Ο άνδρας φέρεται να είναι κάτοικος της περιοχής και να εργάζεται ως πλανόδιος πωλητής.

Ο άνδρας είναι οπλισμένος. Σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να κρατάει μαχαίρι. Κάποιοι κάτοικοι τον αναγνώρισαν και ανέφεραν ότι είναι κάτοικος της γειτονιάς και πως εργάζεται ως πλανόδιος πωλητής.

Ο πρώτος όμηρος λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος. Ακόμα ένας όμηρος αναγνωρίστηκε και πρόκειται για μία γυναίκα, τη Λουτσία, που είναι ιδιοκτήτρια του μπαρ.

Βίντεο-ντοκουμέντο από διάσωση 8χρονης ομήρου!

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο έρχεται στο φως με μια συγκλονιστική διάσωση μιας 8χρονης ομήρου που είχε απαχθεί από παιδεραστή στο Τέξας!

Τρόμος στο Λαγονήσι: Ληστές χτύπησαν και κράτησαν όμηρο γυναίκα για... 15 ευρώ! (Video)

Στο βίντεο φαίνεται το 8χρονο κοριτσάκι να εντοπίζεται κάτω από μια στοίβα με σεντόνια, όπου την είχε κρύψει ο απαγωγέας της.

Οι αστυνομικοί δεν κρύβουν την χαρά και την ικανοποίησή τους που κατάφεραν να διασώσουν το παιδί από τα χέρια του 51χρονου, ο οποίος την είχε αρπάξει από το δρόμο μέρα μεσημέρι, χτυπώντας την μητέρα της. Να σημειωθεί ότι το περιστατικό είχε συμβεί τον προηγούμενο Μάιο αλλά το βίντεο δόθηκε χθες στη δημοσιότητα.

Νεκρά δύο από τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στο Λονδίνο!

Πανικός επικράτησε στο Λονδίνο όταν ένας άγνωστος άντρας άρχισε να μαχαιρώνει περαστικούς. Σύμφωνα με πληροφορίες επρόκειτο για τρομοκρατική επίθεση.

Γέφυρα Λονδίνου: Αστυνομικοί πυροβόλησαν άντρα που μαχαίρωσε περαστικούς! (Video)

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσαν τα μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα αστυνομικές πηγές, δύο από τα θύματα που ενεπλάκησαν στην επίθεση και είχαν μεταφερθεί στο νοσοκομείο, τελικά κατέληξαν.

Μέχρι στιγμής ο τραγικός απολογισμός της επίθεσης ανέρχεται σε 2 νεκρούς πολίτες.

Σύμφωνα πάντα με τις ανακοινώσεις της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λονδίνου, ο δράστης φορούσε ψεύτικα εκρηκτικά.

Δείτε το βίντεο:

«Λόγω των αναφορών ότι ο ύποπτος μπορεί να είχε στην κατοχή του έναν εκρηκτικό μηχανισμό, αναπτύχθηκαν στο σημείο πυροτεχνουργοί (της αντιτρομοκρατικής) και αποκλείστηκε μια μεγάλη περιοχή ώστε να διασφαλίσουμε ότι δεν υπάρχει κανένας περαιτέρω κίνδυνος για τους πολίτες», είπε ο επικεφαλής της αντιτρομοκρατικής αστυνομίας του Ηνωμένου Βασιλείου, Νιλ Μπάσου.

«Ωστόσο, μπορώ να επιβεβαιώσω σε αυτό το σημείο ότι πιστεύουμε πως η συσκευή που ήταν δεμένη στο σώμα του υπόπτου ήταν ψεύτικη», πρόσθεσε.

Ο Μπάσου είπε ότι ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον ζήτησε να ενημερωθεί προσωπικά για το συμβάν και για τον σκοπό αυτό ο ίδιος θα πάει στην Ντάουνινγκ Στριτ μετά τη συνέντευξη Τύπου.

Δείτε το βίντεο:

Ο Μπάσου σημείωσε επίσης ότι η αστυνομία θα εντείνει τις περιπολίες της στο Λονδίνο λόγω του συμβάντος αυτού.

Σοκαριστικό είναι το βίντεο που δείχνει την αστυνομία να αφοπλίζει και εν τέλει να πυροβολεί έναν άνδρα, προφανώς τον δράστη της επίθεσης με μαχαίρι, στη London Bridge.

Ακόμη ένα ερασιτεχνικό βίντεο δείχνει κάποιους να πέφτουν πάνω σε έναν άνδρα, προφανώς τον δράστη, ενώ λίγο αργότερα, ένας από τους παριστάμενους, που φορά κοστούμι, απομακρύνεται με ένα μαχαίρι.

Προσοχή! Πολύ σκληρές εικόνες:

Τζόνσον: Δεν θα τρομοκρατηθούμε
Η Βρετανία «ποτέ δεν θα εκφοβηθεί, δεν θα διαιρεθεί, δεν θα τρομοκρατηθεί από τέτοιου είδους επιθέσεις και οι βρετανικές αξίες θα επικρατήσουν» δήλωσε από τη Ντάουνινγκ Στριτ ο πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον.

Ο Μπόρις Τζόνσον διαβεβαίωσε ότι όσοι εμπλέκονται στο έγκλημα και στην επίθεση θα κυνηγηθούν και θα δικαστούν, ενώ εξήρε την «γενναιότητα» των υπηρεσιών άμεσης επέμβασης και πολιτών που παρενέβησαν άμεσα.

Ο πρωθυπουργός, που ενημερώθηκε από τις αστυνομικές αρχές για την κατάσταση, δήλωσε αμέσως μετά ότι «από ότι γνωρίζουμε το περιστατικό έχει περιοριστεί», αλλά προέτρεψε όλους να είναι σε εγρήγορση καθώς «δεν μπορούμε παρά να θυμηθούμε τι συνέβη το 2017 στο ίδιο σημείο της πόλης» και εξέφρασε την ελπίδα όλοι να επιστρέψουν στην καθημερινότητά τους όσο το δυνατό γρηγορότερα.

Εξέφρασε τη συμπαράστασή του και στα θύματα αλλά και στις οικογένειές τους.

Σημειώνεται πως η Γέφυρα του Λονδίνου ήταν το σημείο τρομοκρατικής επίθεσης τον Ιούνιο του 2017, όταν τρεις τζιχαντιστές έπεσαν με το φορτηγάκι τους πάνω σε πεζούς και στη συνέχεια επιτέθηκαν στους περαστικούς στη γύρω περιοχή σκοτώνοντας οκτώ ανθρώπους.

Τον Μάρτιο του 2017, ένας άλλος δράστης τραυμάτισε θανάσιμα με αυτοκίνητο τέσσερις ανθρώπους στη γειτονική Γέφυρα του Γουέστμινστερ, στη συνέχεια σκότωσε με μαχαίρι έναν αστυνομικό προτού οι δυνάμεις ασφαλείας τον πυροβολήσουν θανάσιμα σε μια αυλή έξω από το Κοινοβούλιο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share