Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τρεις τραυματίες στη συγκέντρωση φοιτητών στο Καβούρι!

Μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό!

29 Νοεμβρίου 2019 20:23
Τρεις τραυματίες στη συγκέντρωση φοιτητών στο Καβούρι!

Η Σύνοδος Πρυτανέων πραγματοποιήθηκε σήμερα σε κεντρικό ξενοδοχείο στο Καβούρι,όπου και διεξήχθη συγκέντρωση φοιτητών.

Πορεία φοιτητικών συλλόγων σήμερα στο κέντρο της Αθήνας! Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν;

Οι φοιτητές προσπάθησαν να παρέμβουν στη Σύνοδο με αποτέλεσμα τρεις εξ αυτών να τραυματιστούν σοβαρά.

Ο ένας νοσηλεύεται με κάταγμα βραχιονίου και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Οι φοιτητές τραυματίστηκαν κατά τη συμπλοκή με την αστυνομία όταν επιχείρησαν να εισέλθουν εντός του χώρου που συνεδριάζουν οι Πρυτάνεις.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι στη συγκέντρωση των φοιτητών στο Καβούρι, έξω από ξενοδοχείο όπου διεξάγεται η Σύνοδος των Πρυτάνεων. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι φοιτητές επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό για να κάνουν παρέμβαση στη Σύνοδο με αποτέλεσμα να σημειωθούν συμπλοκές. Οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση χημικών και απώθησαν τους φοιτητές.

Χαμός στην λεωφόρο Ποσειδώνος: Επεισόδια μεταξύ φοιτητών και ΜΑΤ! (photo-video)

Χαμός επικρατεί αυτή την ώρα στην λεωφόρο Ποσειδώνος καθώς φοιτητές προσπάθησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και συγκρούστηκαν με τα ΜΑΤ.

Το ένα ρεύμα είναι κλειστό, λόγω συγκέντρωσης φοιτητών με αφορμή τη σύνοδο των Πρυτάνεων που βρίσκεται σε εξέλιξη σε ξενοδοχείο της περιοχής.

ΜΑΤ επιτίθενται σε φοιτητές στη σύνοδο πρυτάνεων!

ΕΞΕΛΙΞΗ στη σύνοδο πρυτάνεων: Τα ΜΑΤ επιτίθενται σε άοπλους φοιτητές με σηκωμένα χέρια, χρησιμοποιώντας χημικά και ξύλο! Άνοιξαν το κεφάλι ενός φοιτητή! Η μαζικότατη πορεία των φοιτητικών συλλόγων δεν υποχωρεί! Υπερασπιζόμαστε το δίκαιο των πολιτικών μας αιτημάτων! Οι κυβερνητικές πολιτικές που καταστρέφουν την εκπαίδευση μάς εξοργίζουν, δεν μας τρομοκρατούν! Επιμένουμε και δεν αποχωρούμε από το χώρο, όσα ΜΑΤ κι αν μας φέρουν!

Posted by Νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση-νΚΑ on Friday, November 29, 2019

Κατά τη συμπλοκή με τα ΜΑΤ, φέρεται ότι έχει τραυματιστεί, τουλάχιστον, ένας φοιτητής, από γκλοπ αστυνομικού.

Σύμφωνα με τους φοιτητικούς συλλόγους οι τραυματίες φοιτητές είναι τέσσερις και έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

Κατερίνη: Τι καταγγέλλει η οικογένεια της 29χρονης λεχώνας που πέθανε από αλλεργικό σοκ; (Video)

Στη Δικαιοσύνη θα προσφύγει η οικογένεια της 29χρονης λεχώνας από την Κατερίνη, η οποία πέθανε από αλλεργικό σοκ που υπέστη από αντιβίωση, μετά τον τοκετό.

Τραγωδία στην Κατερίνη: Δεν άντεξε η γιαγιά της 17χρονης στην κηδεία!

Οι συγγενείς της άτυχης γυναίκας κάνουν λόγο για «εγκληματική αμέλεια των γιατρών του νοσοκομείου Κατερίνης» αφού, όπως υποστηρίζουν, η 29χρονη τους είχε ενημερώσει πως ήταν αλλεργική στη συγκεκριμένη αντιβίωση που της χορηγήθηκε.

«Ξέρω ότι πάνω στο βιβλιάριο ή στο χαρτί του ασθενή υπήρχε με μαύρα ή κόκκινα γράμματα ότι η ασθενής είναι αλλεργική στην αντιβίωση. Το θέμα είναι ότι υπάρχει κατά τη δικιά μας άποψη ένα ιατρικό λάθος το οποίο είναι κρίμα σε ένα δημόσιο ίδρυμα να συμβαίνει» ανέφερε στον ΑΝΤ1 ο θείος της 29χρονης, Ηρακλής Τσίντζιρας.

Παράλληλα, η δικηγόρος της οικογένειας, Γιάννα Παναγοπούλου, μιλώντας στον ίδιο σταθμό, ανέφερε ότι η γυναίκα ήταν υγιέστατη και ότι η οικογένεια θα κινηθεί νομικά, ενώ, επίσης, θα ορίσει και δικό της ιατροδικαστή.

Λάρισα: Πέθανε απρόσμενα 40χρονος μέσα στην 110 Πτέρυγα Μάχης!

Ένας 40χρονος άντρας, ο οποίος ήταν συνοδός ομάδας αεροπροσκόπων που έκαναν εκπαίδευση στη αεροπορική βάση της Λάρισας, οδηγήθηκε σε χώρο φιλοξενίας στην 110 Πτέρυγα Μάχης λίγο μετά τις 6 σήμερα το πρωί. Θλίψη έφερε η είδηση του θανάτου του...

Δείτε και αυτό: Θάνατος 8χρονου: Η περιγραφή του γιατρού που εξέτασε πρώτος το άτυχο αγγελούδι! (Video)

Ο άτυχος άντρας ένιωσε αδιαθεσία και οι άνθρωποι που ήταν κοντά του κάλεσαν σε βοήθεια. Άμεσα έφτασε εκεί ο καρδιολόγος του ιατρείου και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Έγιναν προσπάθειες να κρατηθεί στη ζωή. Με το ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά ήταν ήδη αργά, αφού έπαθε ανακοπή.

Βαρύ πένθος στο Πολεμικό Ναυτικό: Πέθανε Αρχικελευστής!

Βαρύ πένθος στο Πολεμικό Ναυτικό, μετά τον αιφνίδιο θάνατο Αρχικελευστή!

Θάνατος 8χρονου: Η περιγραφή του γιατρού που εξέτασε πρώτος το άτυχο αγγελούδι! (Video)

Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο αρχικελευστής ΠΣ, που υπηρετεί στη Διεύθυνση Ναυτικών Όπλων του Ναυστάθμου Κρήτης (ΝΚ/ΔΝΟ), έχασε τις αισθήσεις του εν ώρα υπηρεσίας, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ιατρικό προσωπικό του Ναυτικού Νοσοκομείου Κρήτης και στη συνέχεια μεταφέρθηκε συνοδευόμενος από ιατρικό προσωπικό στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Τραγωδία στην Κατερίνη: Αυτή είναι η 29χρονη λεχώνα που πέθανε από αλλεργικό σοκ!

«Για το συμβάν έχουν ενημερωθεί οι οικείοι του και έχουν αναληφθεί οι προβλεπόμενες ενέργειες για τη διερεύνηση των συνθηκών και αιτιών. Το Πολεμικό Ναυτικό εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share