Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρήνος: Πέθανε ο πρώην πρωθυπουργός Γιασουχίρο Νακασόνε!

Σε ηλικία 101 ετών!

29 Νοεμβρίου 2019 10:28
Θρήνος: Πέθανε ο πρώην πρωθυπουργός Γιασουχίρο Νακασόνε!

Θρήνος στην Ιαπωνία, με την είδηση θανάτου του πρώην πρωθυπουργού Γιασουχίρο Νακασόνε σε ηλικία 101 ετών!

Βαρύ πένθος στο Πολεμικό Ναυτικό: Πέθανε Αρχικελευστής!

Αυτό μετέδωσε το δημόσιο ιαπωνικό τηλεοπτικό δίκτυο NHK, δεκαετίες έπειτα από μια θητεία κατά τη διάρκεια της οποίας καλλιέργησε στενή σχέση με τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ Ρόναλντ Ρίγκαν κι ενεπλάκη σε σφοδρή σύγκρουση με τη γραφειοκρατία της ασιατικής χώρας στην προσπάθειά του να προωθήσει σαρωτικές μεταρρυθμίσεις.

Θάνατος 8χρονου: Η περιγραφή του γιατρού που εξέτασε πρώτος το άτυχο αγγελούδι! (Video)

Ο Νακασόνε, πρωθυπουργός της Ιαπωνίας από το 1982 ως το 1987, αύξησε το κύρος και την επιρροή της χώρας του μεν αλλά δεν κατάφερε να φέρει σε πέρας όπως ονειρευόταν την αναθεώρηση του ειρηνιστικού μεταπολεμικού ιαπωνικού Συντάγματος —ουσιαστικά καταρτίστηκε καθ’ υπαγόρευση των ΗΠΑ— προκειμένου να αλλάξει η εντολή των ένοπλων δυνάμεων ώστε το Τόκιο να διαδραματίζει πιο ενεργό ρόλο σε διεθνές επίπεδο.

Τραγωδία στην Κατερίνη: Αυτή είναι η 29χρονη λεχώνα που πέθανε από αλλεργικό σοκ!

Σοκαρισμένο είναι το Πανελλήνιο από τον αιφνίδιο θάνατο μιας 29χρονης κοπέλας, που έφυγε από την ζωή, λίγες ώρες αφού γέννησε από αλλεργικό σοκ! Σοκάρουν οι λεπτομέρειες...

Ένα απέραντο «γιατί» πρωταγωνιστεί στην τραγική υπόθεση θανάτου της 29χρονης στην Κατερίνη που έφυγε τόσο ξαφνικά και άδικα από τη ζωή.

Πέθανε ο Τάσος Πανταζής!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, η νεαρή μητέρα πέθανε από πολυοργανική ανεπάρκεια, έντονο εγκεφαλικό οίδημα και περιοχές εκτεταμένης εγκεφαλικής υποξαιμικής - ισχαιμικής βλάβης.

Η τραγική ειρωνεία έγκειται στο γεγονός ότι πριν από λίγους μήνες η 29χρονη ξεκίνησε να στήνει τη νέα της ζωή, αφού δεν πέρασε πολύς καιρός από την ημέρα που παντρεύτηκε τον αγαπημένο της.

Οι γονείς της ήρθαν άρον άρον από την Αλβανία μην μπορώντας να πιστέψουν το τραγικό παιχνίδι που τους έπαιξε η μοίρα.

Ηράκλειο: Νεκρή 30χρονη στο σπίτι της!

Σύμφωνα με το STAR, η νεαρή γυναίκα γέννησε με καισαρική τομή στο νοσοκομείο της Κατερίνης και της χορηγήθηκε αντιβιοτικό φάρμακο στο οποίο ήταν αλλεργική.

Ο οργανισμός της άρχισε να αντιδρά αρνητικά, με αποτέλεσμα να υποστεί ανακοπή και να οδηγηθεί στην Εντατική.

Εσπευσμένα διακομίστηκε από την Κατερίνη στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπου υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και διαπιστώθηκε ότι υπέστη εγκεφαλικό οίδημα λόγω της αντίδρασης του οργανισμού της στο φάρμακο.

Για την υπόθεση είναι σε εξέλιξη ΕΔΕ (Ένορκη Διοικητική Εξέταση), η οποία διατάχθηκε από τον υφυπουργό Υγείας.

Η ανακοίνωση του «Ιπποκράτειου»

«Σας ενημερώνουμε ότι η ασθενής με τα αρχικά Κ.Ε., ετών 29, η οποία διακομίσθηκε στις 22.11.2019, από το Γ.Ν. Κατερίνης στη ΜΕΘ Ενηλίκων του Νοσοκομείου μας, λόγω παρατεταμένης ΚΑΡΠΑ, μετά από καισαρική τομή και αναφερόμενη χορήγηση φαρμακευτικών παραγόντων, απεβίωσε σήμερα, 28.11.2019 και ώρα 7.45, με πολυοργανική ανεπάρκεια, έντονο εγκεφαλικό οίδημα και περιοχών εκτεταμένης εγκεφαλικής υποξαιμικής – ισχαιμικής βλάβης, παρά τη μέγιστη φαρμακευτική και μηχανική υποστήριξη των ζωτικών της λειτουργιών»

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share