Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έρχονται τα πρώτα χιόνια! «Καμπανάκι» από τον Σάκη Αρναούτογλου! (Video)

Κατρακύλα του υδράργυρου!

29 Νοεμβρίου 2019 09:51
Έρχονται τα πρώτα χιόνια! «Καμπανάκι» από τον Σάκη Αρναούτογλου! (Video)

Έρχονται τα πρώτα χιόνια στην Ελλάδα, ακόμα και σε χαμηλό υψόμετρο, με τον μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου να κρούει το «καμπανάκι»!

Το περίεργο φαινόμενο του σημερινού καιρού! Η ανάλυση του Τάσου Αρνιακού! (Video)

Συγκεκριμένα, στα δύο θα κοπεί η Ελλάδα καιρικά από το Σαββατοκύριακο, με κρύο σκηνικό να επικρατεί στη βόρεια Ελλάδα με τον υδράργυρο να κατρακυλά από την Κυριακή και τα πρώτα χιόνια να αναμένονται την Τρίτη και σε περιοχές με σχετικά χαμηλό υψόμετρο.

Την ίδια ώρα, όμως, από τη Στερεά και νοτιότερα ο καιρός θα διατηρηθεί σχετικά «μαλακός», με τον Σάκη Αρναούτογλου να δίνει όλες τις λεπτομέρειες για την εξέλιξη του ψυχρού μετώπου στη χώρα μας.

Δείτε το βίντεο:

Καιρός σήμερα: Βροχές και καταιγίδες ! Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν περισσότερο;

Καιρός σήμερα: Βροχές και καταιγίδες αναμένεται να χτυπήσουν σήμερα στα δυτικά, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Χιόνια τα Χριστούγεννα στην Αθήνα; Τα Μερομήνια μίλησαν!

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, αναμένονται βροχές το πρωί, καθώς και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους, με τον καιρό να αναμένεται να παρουσιάσει βελτίωση από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο το πρωί τοπικά 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει νέα μικρή άνοδο, όπως και χθες.

Η πρόγνωση του καιρού

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες το πρωί με τοπικές βροχές και στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη μεμονωμένες καταιγίδες. Από το μεσημέρι γενικά αίθριος.

Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 και το πρωί τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 09 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση. Ανεμοι: Δυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες το πρωί με πιθανότητα τοπικών βροχών η μεμονωμένων καταιγίδων και βαθμιαία αίθριος. Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 09 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα το πρωί αυξημένες. Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 6 και το πρωί στις Κυκλάδες τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Από το απόγευμα στα βόρεια γενικά αίθριος. Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες το πρωί με πιθανότητα τοπικών βροχών και βαθμιαία αίθριος. Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και το πρωί τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες το πρωί με πιθανότητα τοπικών βροχών και βαθμιαία αίθριος. Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και το πρωί 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share