Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Λιοντάρι αντικρίζει έναν άνδρα μέσα στο κλουβί! Δευτερόλεπτα μετά οι εικόνες... σοκάρουν!

Σοκαριστικό!

29 Νοεμβρίου 2019 07:50
Λιοντάρι αντικρίζει έναν άνδρα μέσα στο κλουβί! Δευτερόλεπτα μετά οι εικόνες... σοκάρουν!

Ένα από τα πιο σοκαριστικά περιστατικά με λιοντάρια συνέβη πριν μερικούς μήνες στην Αίγυπτο με πρωταγωνιστή και... θύμα έναν θηριοδαμαστή!

Συγκεκριμένα τραγικό θάνατο βρήκε ο άνδρας στην Αίγυπτο, από το ίδιο του το λιοντάρι. Το συμβάν καταγράφηκε σε βίντεο και είναι συγκλονιστικό.

Ο 35χρονος εκπαιδευτής λιονταριών φαίνεται να οργανώνει τις κινήσεις των λιονταριών, αλλά κάποια στιγμή ένα από αυτά κυριολεκτικά χυμάει πάνω του και αρχίζει να τον δαγκώνει στον λαιμό.

Στο τσίρκο επικράτησε πανικός, με πολλά παιδιά να αρχίσουν να ουρλιάζουν. Οι άλλοι θηριοδαμαστές που ήταν εκεί έσπευσαν να βοηθήσουν τον 35χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και λίγο μετά υπέκυψε στα τραύματά του.

Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε: Λιοντάρι μονομαχεί με πύθωνα: Δευτερόλεπτα αργότερα συμβαίνει το απίστευτο!

Δείτε παρακάτω τις εικόνες που σοκάρουν:

Λιοντάρι πηδάει πάνω στον εκπαιδευτή. Η συνέχεια θα σας κόψει την ανάσα...

Θα σας κοπεί η ανάσα μόλις μάθετε τι έκανε το λιοντάρι, όταν πήδηξε πάνω στον εκπαιδευτή...

Μπορεί να πιστεύουμε ότι τα λιοντάρια μπορούν να μας κάνουν μόνο κακό, ωστόσο με αυτό που θα διαβάσετε παρακάτω θα πάθετε πλάκα. Με την ευκαιρία διαβάστε: Λιοντάρι μονομαχεί με πύθωνα: Δευτερόλεπτα αργότερα συμβαίνει το απίστευτο!

Υπάρχουν λιοντάρια τα οποία είναι εκπαιδευμένα τόσο καλά που δεν μπορούν να μας βλάψουν. Έτσι είναι και το λιοντάρι της φωτογραφίας.

Ένας εκπαιδευτής παίζει με ένα λιοντάρι το οποίο πηδάει επάνω του με σκοπό να τον...αγκαλιάσει. Και μπορεί το ζώο να έχει φιλικές διαθέσεις, δεν παύει όμως να είναι τρομακτικό.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share