Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ: Νεκρή κόρη πασίγνωστου αθλητή! (photo)

Θρήνος...

28 Νοεμβρίου 2019 18:37
Σοκ: Νεκρή κόρη πασίγνωστου αθλητή! (photo)

Νεκρή βρέθηκε η 19χρονη Ανάια Μπλάνσαρντ, θετή κόρη του αθλητή βαρέων βαρών του ΜΜΑ Γουόλτ Χάρις.

Σεισμός στην Αλβανία: Σκοτώθηκε η σύντροφος του γιου του Έντι Ράμα!

Οι Αρχές της Αλαμπάμα ταυτοποίησαν τη σορό της αφού εντόπισαν το πτώμα της σε δασώδη περιοχή - Η κοπέλα είχε εξαφανιστεί από τις 23 Οκτωβρίου.

Τραγωδία στην Κω: Εντοπίστηκε νεκρή γυναίκα!

Τελευταία φορά την είχε καταγράψει η κάμερα ασφαλείας σε κατάστημα και στη συνέχεια η αστυνομία βρήκε το μαύρο αυτοκίνητό της εγκαταλελειμμένο σε οικοδομικό συγκρότημα στο Μοντγκόμερι, ενώ μέσα στο αυτοκίνητο εντοπίστηκαν και ίχνη αίματος της 19χρονης.

Επί έναν μήνα ο αθλητής απηύθυνε έκκληση για βοήθεια ώστε να εντοπίσουν τη θετή κόρη του ενώ η κοινότητα του ΜΜΑ συγκέντρωσε χρήματα ως ανταμοιβή σε όποιον έδινε πληροφορίες που θα οδηγούσαν στον εντοπισμό της Ανάια. Η αστυνομία επιβεβαίωσε την είδηση του θανάτου της μετά την ανάλυση των στοιχείων και την εξέταση της σορού από τους αρμοδίους της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας. Σε εξέλιξη είναι έρευνα για ανθρωποκτονία ενώ νωρίτερα είχαν γίνει τρεις συλλήψεις σε σχέση με την εξαφάνισή της.

Τραγωδία στην Χαλκιδική! Νεκρή νεαρή οδηγός!

Ο Ιμπραήμ Γιαζίντ, 29 ετών, τέθηκε υπό κράτηση και φέρεται να πίεσε την Μπλάνσαρντ να μπει στο αυτοκίνητο. Ο 35χρονος Αντουάν Σάμαρ Φίσερ από το Μοντγκόμερι συνελήφθη κατηγορούμενος για απαγωγή, ενώ φέρεται να βοήθησε στην καταστροφή αποδεικτικών στοιχείων και ο Ντέιβιντ Τζόνσον Τζ. συνελήφθη και κατηγορείται για παρεμπόδιση των Αρχών, σύμφωνα με το ESPN.

Οι αθλητές του ΜΜΑ έσπευσαν να συλλυπηθούν τον συναθλητή τους εκφράζοντας τα συλλυπητήριά τους στον Χάρις και την οικογένειά του.

Τραγωδία στην Ελασσόνα: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της!

Νεκρή μέσα στο σπίτι της στην Ελασσόνα βρέθηκε από συγγενείς της μια 57χρονη γυναίκα, η οποία έμενε μόνη της και έφυγε από τη ζωή πιθανότατα από καρδιακό πρόβλημα.

Θλίψη στον χώρο του τραγουδιού: Πέθανε 28χρονη γνωστή τραγουδίστρια!

Η είδηση του θανάτου της σκόρπισε θλίψη στης τοπική κοινωνία!

Σπαραγμός στην Κύπρο: Νεκρή 10χρονη που παρέσυρε ΙΧ!

Θλίψη έχει ξεσπάσει στον χώρο του τραγουδιού με την είδηση πως βρέθηκε νεκρή μία κορυφαία τραγουδίστρια στα 28 της! Τραγική είδηση: Νεκρός ο 37χρονος Παπά - Κώστας!

Σε ηλικία μόλις 28 ετών, η άτυχη τραγουδίστρια άφησε την τελευταία της πνοή. Η Αστυνομία τη βρήκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της, με τις πρώτες πληροφορίες να μιλούν για πιθανή αυτοκτονία η οποία ακολούθησε την προηγούμενη απόπειρα που είχε κάνει λίγους μήνες πριν.

Ο λόγος για τη σταρ της K-Pop, Goo Hara, η οποία ήταν ένα από τα ονόματα που μεσουρανούσαν στην ιαπωνική μουσική βιομηχανία. Μάλιστα λίγες μέρες πριν η τραγουδίστρια είχε επιστρέψει από περιοδεία που έκανε προκειμένου να προωθήσει το καινούργιο της άλμπουμ.

Σήμερα το πρωί, η Goo Hara βρέθηκε αναίσθητη μέσα στο διαμέρισμά της, ωστόσο ακόμα οι Αρχές δεν είναι σε θέση να δώσουν την ακριβή αιτία θανάτου.

Αντίστοιχο περιστατικό ωστόσο είχαν βιώσει και τον περασμένο Ιουνίου, όπου η τραγουδίστρια βρέθηκε και πάλι αναίσθητη μέσα στο σπίτι αλλά η ζωή της σώθηκε τελευταία στιγμή.

Σπαραγμός στην Κύπρο: Νεκρή 10χρονη που παρέσυρε ΙΧ!

Στην Πάφο της Κύπρου ένα 10χρονο κορίτσι έχασε τη ζωή του όταν το παρέσυρε ένα ΙΧ κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες οι οποίες ακόμα διερευνώνται.

Είδηση σοκ: Νεκρή σε τροχαίο 39χρονη έγκυος!

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου, Μιχάλη Ιωάννου, στις 14:00 αυτοκίνητο που οδηγούσε 70χρονη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται παρέσυρε τη 10χρονη πεζή Νελίνα Φακλίσκα, η οποία προσπαθούσε να περάσει στο απέναντι πεζοδρόμιο

Από τη σύγκρουσην είπε ο κ. Ιωάννου, το κοριτσάκι τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Την σκηνή του δυστυχήματος επισκέφτηκε ο υπουργός Παιδείας Κώστας Χαμπιαούρης. Ακολούθως συνομίλησε με την οικογένεια της 10χρονης εκφράζοντας τα συλλυπητήρια του.

Η 10χρονη κατάγεται από τη Βουλγαρία αλλά γεννήθηκε στην Κύπρο. Η οικογένεια έχει ακόμη ένα παιδάκι οκτώ ετών.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share