Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εξάρχεια: Χτύπησε και πάλι η "συμμορία των 35"!

Ληστεία με ξυλοδαρμό!

28 Νοεμβρίου 2019 15:18
Εξάρχεια: Χτύπησε και πάλι η

Η "συμμορία των 35" ξαναχτύπησε! Αυτή τη φορά η δράση τους ήταν στα Εξάρχεια όπου επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν έναν Βραζιλιάνο τουρίστα με απώτερο σκοπό να του πάρουν το κινητό.

Βίαιο επεισόδιο στην Καρδίτσα! Ιερέας κακοποίησε άγρια την παπαδιά!

Το απίστευτο είναι ότι, για να μην κινήσει υποψίες, η ομάδα των επτά έκανε βόλτα στην πλατεία Εξαρχείων με ένα πιτ μπουλ ενώ ο 63χρονος, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία νοσηλεύεται σε άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο Γεννηματάς και, όπως λένε οι γιατροί, ζει απο θαύμα.

Το σκηνικό του τρόμου για τον Βραζιλιάνο τουρίστα άρχισε να ξεδιπλώνεται το βράδυ της Τρίτης. Ο 63χρονος βρισκόταν σε γνωστή ταβέρνα των Εξαρχείων στην οδό Βαλτετσίου και γύρω στις 11:30 βγήκε να πάρει τσιγάρα από το περίπτερο της πλατείας. Η ομάδα των επτά Αλγερινών που τριγυρνούσε στην περιοχή με το πιτ μπουλ τον πλησιάζει και ο ένας του τραβά με βία το κινητό τηλέφωνο που κρατούσε στα χέρια του.

Το θύμα αντιστάθηκε και αυτό ήταν το λάθος του. Οι δράστες όρμησαν πάνω του και με μπουνιές και κλωτσιές στο κεφάλι και το σώμα τον ξυλοκόπησαν και τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο στην άσφαλτο. Περίοικοι ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ και λίγη ώρα αργότερα ο 63χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Γεννηματάς όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι φέρει σοβαρά χτυπήματα στο κρανίο λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι θαύμα που είναι ζωντανός μετά από τόσο ξύλο. Οι πληροφορίες λένε ότι η ομάδα των Αλγερινών με το πιτ μπουλ είναι ασύλληπτα μέλη της άγριας συμμορίας των 35 που χτυπούσε στο κέντρο της Αθήνας και στο παρελθόν κάποιοι από αυτούς είχαν συλληφθεί πάνω από 200 φορές!

Δείτε τη συμμορία των 35

Πηγή: Protothema. gr

Σοκ στο Ηράκλειο: Θύμα άγριου ξυλοδαρμού 30χρονος!

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής 30χρονος άνδρας σε τουριστική περιοχή κοντά στο Ηράκλειο, όταν ομάδα 5-6 ατόμων του επιτέθηκε.

Βίαιο επεισόδιο στην Καρδίτσα! Ιερέας κακοποίησε άγρια την παπαδιά!

Το κίνητρο της επίθεσης φαίνεται πως ήταν ερωτικού περιεχομένου. Το θύμα διακομίσθηκε στο νοσοκομείο και σύμφωνα με πληροφορίες θα υποβληθεί και σε χειρουργική επέμβαση.

Φρίκη! Γρονθοκόπησε τη σύζυγο και την ανήλικη κόρη του!

"Μαύρη" έκανε την σύζυγό του και την ανήλικη 14χρονη κόρη τους ένας 35χρονος Αλβανός, μετά από ξυλοδαρμό, μέσα στο σπίτι τους στον Βόλο! Σύμφωνα με πληροφορίες, έχασε τον έλεγχο και παρεκτράπηκε λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής. Ο πατέρας συνελήφθη και οι κατηγορίες που του επαγγέλονται είναι βαριές!

Δείτε επίσης: Η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλει άγριο ξυλοδαρμό σε νοσηλεύτρια!

Σύμφωνα με την καταγγελία της 38χρονης συζύγου του, 35χρονος την χτύπησε στο κεφάλι με ένα αντικείμενο, ενώ την εξύβρισε και την απείλησε. Στη συνέχεια, χτύπησε και την 14χρονη κόρη τους με γροθιές στο πρόσωπο και τον αυχένα! Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος πέρασαν χειροπέδες στον «ζόρικο» αλλοδαπό, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία και πρόκληση σωματικών βλαβών.

Σκηνές απείρου κάλλους στην ΕΡΤ: Γνωστή παρουσιάστρια ξυλοκόπησε σκηνοθέτρια!

Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν έξω από το σπίτι γνωστής παρουσιάστριας της ΕΡΤ για τα μάτια παντρεμένου καμεραμάν.

Μυστικός γάμος για Ελληνίδα παρουσιάστρια; (Video)

Σύμφωνα με την εκπομπή «Μεσημέρι» με τον Γιώργο Λιάγκα, η παρουσιάστρια φέρεται να γρονθοκόπησε και να εξύβρισε μια σκηνοθέτρια, έπειτα από λογομαχία που είχαν μεταξύ τους.

Αιτία της συμπλοκής; Ο σύζυγος της σκηνοθέτριας που διατηρούσε παράλληλα σχέση με την παρουσιάστρια.

Διάσημη παρουσιάστρια έδειξε το στήθος της! (photos)

Μετά το επεισόδιο, η σκηνοθέτις προσήλθε μαζί με τον σύζυγο της και καμεραμάν της τηλεόρασης στο Α.Τ. Ακροπόλεως, για να υποβάλει μήνυση κατά της παρουσιάστριας του καναλιού, για απλή σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή.

Η παρουσιάστρια εντοπίστηκε και συνελήφθη από την αστυνομία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Ο καμεραμάν ομολόγησε ότι είχε συνευρεθεί με την παρουσιάστρια μόνο μία φορά στο πατρικό της σπίτι.

Ατύχημα για παρουσιάστρια του Alpha!

Η παρουσιάστρια απάντησε με ασφαλιστικά μέτρα κατά του ανδρόγυνου, το οποίο κατηγορεί για προσβολή της προσωπικότητάς της.

Άγριος ξυλοδαρμός δασκάλας στα Χανιά: «Την έσερνε από τα μαλλιά και τη χτυπούσε! Παραμορφώθηκε το πρόσωπό της!»

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία των Χανίων μετά τον άγριο ξυλοδαρμό δασκάλας το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής σε σχολείο της Νέας Χώρας, από 38χρονο πατέρα, ο οποίος βρίσκεται σε διάσταση με τη σύζυγό του. Η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλει άγριο ξυλοδαρμό σε νοσηλεύτρια!

O 38χρονος πήγε να παραλάβει τα παιδιά του ηλικίας 5, 8 και 10 ετών, αλλά επειδή υπάρχουν ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του, η δασκάλα αρνήθηκε να του τα δώσει, με αποτέλεσμα να την ξυλοκοπήσει. Φρίκη στη Λαμία: Σακάτεψαν ηλικιωμένη για να την ληστέψουν!

Ο άνδρας ο οποίος μετά το περιστατικό συνελήφθη, οδηγείται σήμερα σε δίκη ενώ η κατάσταση στην περιοχή είναι τεταμένη. Αδιανόητο: Ξυλοκόπησαν άστεγο για να τον ληστέψουν!

Κλειστό το σχολείο

Σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους δασκάλους, το σχολείο στο οποίο σημειώθηκε ο ξυλοδαρμός-σοκ θα μείνει κλειστό σήμερα, ενώ μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων δηλώνουν αποφασισμένα να μην επιτρέψουν να ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο, σημειώνοντας στην ανακοίνωσή τους ότι «στα επαναλαμβανόμενα περιστατικά βίας οφείλουμε όλοι να σταθούμε απέναντι. Έχουμε υποχρέωση να κάνουμε ό,τι περνάει απ' το χέρι μας για να διασφαλίσουμε ένα ήρεμο και ασφαλές περιβάλλον για τα παιδιά μας και τους δασκάλους του, ώστε να μπορούν να ασκούν αναπόσπαστα το λειτούργημά τους. Οτιδήποτε λιγότερο είναι απλά ανεπίτρεπτο».

Παραμορφώθηκε το πρόσωπο της δασκάλας από το ξύλο

Η Τατιάνα Στεφανίδου επικοινώνησε με τη δασκάλα που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού. Η γυναίκα είναι σε τραγική κατάσταση και προς το παρόν δε θέλει να μιλήσει δημόσια. Μετά την επίθεση που δέχτηκε, υποστηρίζει ότι παραμορφώθηκε το πρόσωπό της. Θεσσαλονίκη: Ανθρωποκυνηγητό για σύζυγο που ξυλοκόπησε τη γυναίκα του και εξαφανίστηκε με τον 5χρονο γιο τους!

«Την έσερνε από τα μαλλιά»

Μιλώντας στην εκπομπή «Μαζί σου», η εν διαστάσει σύζυγος του 38χρονου περιέγραψε τον εφιάλτη που ζει τα τελευταία 2,5 χρόνια.

Του έχει κάνει μηνύσεις, ασφαλιστικά μέτρα να μην πλησιάζει στο σπίτι στα 30 μέτρα, έχει περάσει τα πάνδεινα, φέρεται να της έχει κάψει το αυτοκίνητο με το οποίο έπαιρνε τα παιδιά της από το σχολείο, αλλά και να έχει δείρει συγγενείς της. Εφιαλτική νύχτα για επιχειρηματία: Τον ξυλοκόπησαν και τον λήστεψαν!

Τη μέρα του άγριου ξυλοδαρμού της δασκάλας, η εν διαστάσει σύζυγος του 38χρονου ήταν παρούσα. Ωστόσο όλα έγιναν τόσο γρήγορα και τόσο απότομα, που κανείς δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Την έδειρε πολύ άγρια. Ήμασταν οι περισσότερες γυναίκες με μικρά παιδιά και δε μπορούσαμε να κάνουμε κάτι. Την έδειρε πολύ άγρια. Την χτυπούσε στο πρόσωπο, στη μύτη, στα μάτια, στο κεφάλι. Μετά την έπιασε από τα μαλλιά και την έσερνε για κάποια μέτρα. Την έριξε κάτω. Αυτή φώναζε, ούρλιαζε, ζητούσε βοήθεια και αυτός συνέχιζε να τη χτυπάει με τα χέρια του και με τα πόδια του. Φρίκη: Άνδρας σκότωσε τη σύζυγό του! Τον χλεύαζε για τη στυτική του δυσλειτουργία!

Όπως είπε τα τελευταία 2,5 χρόνια που είναι σε διάσταση μαζί του «έχω μαρτυρήσει! Δεν έχω φυσιολογική ζωή ούτε εγώ, ούτε τα παιδιά μου. Συνεχώς παραβιάζει τα ασφαλιστικά μέτρα. Έχει χτυπήσει και έχει βρίσει πολλούς ανθρώπους. Έχει απειλήσει τους γείτονες».

Η μητέρα του συγκεκριμένου ανθρώπου, μιλώντας στην εκπομπή, απέδωσε τα όσα συνέβησαν στην… κακιά την ώρα.

«‘Εχει αδυναμία στα παιδιά του αλλά οι καταστάσεις το έχουν φέρει ανάποδα. Λίγο στη μύτη τη χτύπησε, δεν ξέρω μπουνιά ήταν; Kαι στο χέρι της που λέει ότι έχει αιματώματα, μάλλον την έπιασε με το χέρι. Δε νομίζω να τη χτύπησε άλλo».

Tέλος τόνισε πως γνωρίζει ότι ο γιος της έχει εξάρτηση από το αλκοόλ και πως προσπαθούν να τον βοηθήσουν ώστε να απεξαρτηθεί, αλλά ο ίδιος είναι πολύ στνεναχωρημένος και πληγωμένος.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share