Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Η τραγική ιστορία πίσω από το θάνατο του 8χρονου παιδιού!

Αποκάλυψη-σοκ!

28 Νοεμβρίου 2019 13:50
Η τραγική ιστορία πίσω από το θάνατο του 8χρονου παιδιού!

Μια τραγική ιστορία κρύβεται πίσω από το θάνατο του 8χρονου παιδιού που κατέληξε στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» εξαιτίας διφθερίτιδας!

Το παιδί ήταν ορφανό! Μέχρι την ηλικία των 5 ετών φιλοξενούνταν σε δομή. Στη συνέχεια την ανατροφή του ανέλαβε ανάδοχη μητέρα.

Φρικιαστικός θάνατος 2χρονου παιδιού: Καταπλακώθηκε από γλυπτό πάγου! (Video)

Το 8χρονο αγόρι διακομίσθηκε στο Παίδων την Παρασκευή (22/11/2019) με λοίμωξη του αναπνευστικού και κατέληξε μετά από τέσσερις ημέρες νοσηλείας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ανησυχία, όμως, έχει προκαλέσει στην ιατρική κοινότητα το γεγονός ότι ανιχνεύθηκε στον οργανισμό του το βακτήριο της διφθερίτιδας.

Τραγωδία στην Κατερίνη: Πέθανε η 29χρονη λεχώνα!

Οι εργαστηριακοί έλεγχοι συνεχίζονται, ενώ θα διενεργηθεί νεκροτομή, προκειμένου να εξακριβωθεί η αιτία θανάτου.

Πέθανε ο Παναγιώτης Δρόσος σε ηλικία 27 ετών!

Από τις πρώτες πληροφορίες φαίνεται πως ο εμβολιασμός του παιδιού ήταν πλημμελής. Σύμφωνα με το Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών, το εμβόλιο για τη διφθερίτιδα, τον τέτανο και τον κοκκύτη γίνεται σε έξι δόσεις, μέχρι την ηλικία των 12 ετών. Το 8χρονο παιδί δεν είχε λάβει όλες τις δόσεις του εμβολίου, οι οποίες μέχρι την ηλικία του είναι πέντε.

Θλίψη: Πέθανε γνωστός παρουσιαστής! (photo)

Στα 80 του χρόνια νικημένος από τη λευχαιμία πέθανε ο πολύ γνωστός Αυστραλιανός παρουσιαστής και ποιητής, Clive James!

Θρίλερ με πασίγνωστο Έλληνα παρουσιαστή! Σε κίνδυνο εκείνος και η οικογένειά του!

Όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη, ο ατζέντης του, ο 80χρονος παρουσιαστής και ποιητής πέθανε έχοντας δίπλα του την οικογένειά του και τα βιβλία του.

Οι αγαπημένοι του φίλοι τον χαρακτηρίζουν ως «ιδιοφυές πνεύμα και αστείο άνθρωπο».

Τα προβλήματα υγείας του ξεκίνησαν το 2010 όταν διαγνώστηκε με λευχαιμία, ενώ ο ίδιος το αποκάλυψε ένα χρόνο μετά.

Νίκος Μουτσινάς: Αυτός ο άνδρας του στάθηκε όταν πέθανε η μητέρα του! (Video)

Όπως αποκάλυψε ο ατζέντης του, σύμφωνα με την Daily Mail, ο 80χρονος παρουσιαστής πέθανε στις 24 Νοεμβρίου και η κηδεία του έγινε την Τετάρτη στο Κέιμπριτζ, στην οποία παρευρέθηκαν μόνο συγγενείς και πολύ στενοί φίλοι.

Τραγική απώλεια: Έφυγε από τη ζωή γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος!

Έφυγε από τη ζωή γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος!

Ήταν δημοσιογράφος, πολιτικός συντάκτης, αρθρογράφος, σχολιαστής. Είχε εργαστεί στις εφημερίδες Ριζοσπάστης, Πρώτη (διευθυντής σύνταξης), Αναγνώστης, Η Αυγή, Η Ελλάδα Σήμερα, Αδέσμευτος Τύπος, metro.

Την τελευταία του πνοή άφησε ο δημοσιογράφος Αλέξης Οικονομίδης, από τους ιδρυτές του κρατικού ραδιοφωνικού σταθμού Αθήνα 9,84.

Ήταν μέλος της ιδρυτικής ομάδας του πρώτου μη κρατικού ραδιοφωνικού σταθμού Αθήνα 9,84, ενώ είχε εργαστεί επίσης στον Flash 9,61 και την ΕΡΑ1 και συνεργαστεί με δεκάδες ραδιοφωνικούς σταθμούς της περιφέρειας.

Συνεργάστηκε στη δημιουργία τηλεοπτικών ντοκιμαντέρ με θέμα την έρευνα στην Ελλάδα, τις δομές και τα προγράμματα διά βίου μάθησης, καθώς και τα προγράμματα εκπαίδευσης ενηλίκων.

Εργάστηκε, παράλληλα, στον χώρο της επικοινωνίας, στους τομείς της έρευνας και τεκμηρίωσης, ανάλυσης και στρατηγικού σχεδιασμού. Ήταν μέλος της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και δραστηριοποιούνταν στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας για την Υπεράσπιση της Κοινωνίας και της Δημοκρατίας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share