Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ληστής πυροβόλησε στο κεφάλι ταμία! (Video)

Σοκαριστικό!

28 Νοεμβρίου 2019 10:21
Ληστής πυροβόλησε στο κεφάλι ταμία! (Video)

Ένα σοκαριστικό βίντεο έρχεται στο φως της δημοσιότητας από την Βραζιλία, με έναν ληστή να πυροβολεί στο κεφάλι μία ταμία!

Οικογενειακό δράμα στην Αργολίδα: Αδερφός πυροβόλησε στο πρόσωπο τον αδερφό του!

Το σοκ γίνεται ακόμα μεγαλύτερο από την καταγγελιά συγγενών της 23χρονης Ρενάτα Ρανιέλ Αλμέιδα ότι ο άνδρας που άνοιξε πυρ ήταν ο πρώην σύντροφος της κοπέλας.

Τους ισχυρισμούς τους ενισχύουν οι εικόνες που έχει καταγράψει η καμέρα ασφαλείας καθώς στο βίντεο φαίνεται ο άνδρας που παρουσιάστηκε ως ληστής να την πυροβολεί στο κεφάλι αφού η 23χρονη του έχει δώσει όλα τα χρήματα στο ταμείο και αφού δεν έχει αντιδράσει καθόλου.

Δευτερόλεπτα νωρίτερα ο κρανοφόρος άνδρας έχει ζητήσει από τις άλλες τρεις υπαλλήλους να μετακινηθούν στο πίσω μέρος του καταστήματος στην περοχή Σάο Μιγκέλ.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο ένοπλος άνδρας αφού πυροβόλησε την 23χρονη στη συνέχεια έφυγε με μια μοτοσικλέτα.

Ο πρώην σύντροφος της κοπέλας που νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση έχει ήδη ανακριθεί από την αστυνομία και αρνείται κάθε εμπλοκή του με την υπόθεση.

«Όπως φαίνεται στο βίντεο η νεαρή κοπέλα δεν αντιδρά και όμως ο εγκληματίας την πυροβολεί. Γι' αυτό πιστεύεται ότι ο άνδρας πηγε στο κατάστημα με σκοπό να την σκοτώσει» δήλωσε σε τοπική εφημερίδα εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Σοκ: 16χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τη 13χρονη φίλη του! (photo-video)

Άγρια δολοφονία στις ΗΠΑ με έναν 16χρονο να πυροβολεί και να σκοτώνει την 13χρονη φίλη του!

Τραγωδία στην Κρήτη: Δέντρο καταπλάκωσε και σκότωσε άνδρα! (photos)

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, ο ανήλικος ομολόγησε ότι πυροβόλησε και σκότωσε την φίλη του στην αυλή του σπιτιού της. Την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου, ο 16χρονος πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και ομολόγησε τον φόνο.

Τραγωδία στην Κομοτηνή: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε ποδηλάτη!

Η μητέρα του ανήλικου κοριτσιού, Έιπριλ Τζόουνς είπε ότι βρήκε την κόρη της νεκρή στην αυλή του σπιτιού της την ημέρα που δολοφονήθηκε. «Εκείνη τη στιγμή είδα το παιδί μου να κείτεται νεκρό στην αυλή του σπιτιού της. Αυτή ήταν μία εικόνα που δεν θα τη βγάλω ποτέ από το μυαλό μου. Δεν θα ξαναδώ το παιδί μου. Έχω όλες αυτές τις μνήμες και τις εικόνες. Δεν υπάρχει κάτι που να μπορεί να μου πει ο δολοφόνος για να τον συγχωρήσω και να με κάνει να καταλάβω γιατί έπαιξε τον Θεό και "πήρε" το παιδί μου» τόνισε.

NEWS RELEASE: SPD Investigates Fatal Shooting on Seminole Street Savannah Police’s Criminal Investigation Unit is...

Posted by Savannah Police Department on Saturday, November 16, 2019

Τραγική ειρωνεία την ημέρα που το ανήλικο κοριτσάκι πέθανε, η μεγάλη της αδελφή έκλεινε τα 18 της χρόνια. Η οικογένεια αντί να γιορτάζει τα γενέθλια θρηνούσε την απώλεια της μικρούλας.

Μακελειό στο Ρέθυμνο: Άνδρας σκότωσε κυνηγό!

Μακελειό στο Ρέθυμνο με έναν άνδρα να σκοτώνει έναν κυνηγό επειδή μπήκε στο βοσκοτόπι του!

Λεωφορείο με μαθητές σκότωσε 30χρονη! (Video)

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας Ρεθυμνιώτης που είχε πάει για κυνήγι μαζί με άλλα δύο άτομα μπήκαν σε βοσκότοπο κτηνοτρόφου της περιοχής, ακολουθώντας το σκύλο τους.

Τραγωδία στη Χίο: Φορτηγάκι παρέσυρε και σκότωσε 2χρονο κοριτσάκι!

Οι άντρες διαπληκτίστηκαν και φαίνεται πως υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ενός κυνηγού και τον ελαφρύτερο του κτηνοτρόφου.

Ο κτηνοτρόφος έχει συλληφθεί από τις αστυνομικές Αρχές που ερευνούν το τραγικό περιστατικό.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share