Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φονικό τροχαίο: Νεκρός 27χρονος οδηγός!

Τραγωδία!

28 Νοεμβρίου 2019 09:16
Φονικό τροχαίο: Νεκρός 27χρονος οδηγός!

Φονικό τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στη Λεμεσού της Κύπρου με αποτέλεσμα ένας νεαρός οδηγός ηλικίας 27 ετών να αφήσει την τελευταίο του πνοή στην άσφαλτο.

Σοκ: Τροχαίο ατύχημα με μηχανή στην Κηφησίας!

Το αυτοκίνητο του χτυπήθηκε από πίσω από αυτοκίνητο που οδηγούσε 50χρονος Ρώσος, ο οποίος ήταν μεθυσμένος. Το αλκοτέστ έδειξε ότι ο Ρώσος είχε στο αίμα του πενταπλάσια αναλογία αλκοόλ από την επιτρεπόμενη (111mg% με όριο 22mg%).

Το αυτοκίνητό του 27χρονου Χριστοφόρου ακινητοποιήθηκε 200 μέτρα από το σημείο της σύγκρουσης, αφού πριν είχε χτυπήσει στα διαχωριστικά διαζώματα του αυτοκινητόδρομου.

Αιτία του νέου θανατηφόρου, που σημειώθηκε γύρω στη μια μετά να μεσάνυχτα, είναι και αυτή τη φορά ο ανθρώπινος παράγοντας, δήλωσε στη σκηνή ο υπεύθυνος της τροχαίας Λεμεσού, Μιχάλης Μιχαήλ, αφού εκτιμάται πως το όχημα του 50χρονου κινείτο με υπερβολική ταχύτητα, κάτι που θα διακριβωθεί από τις εξετάσεις που συνεχίζονται. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά και ο 50χρονος Ρώσος ο οποίος νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο.

Θρήνος στην Αργολίδα: Ένας νεκρός από τροχαίο (Photos + Video)

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί στην περιοχή της Αργολίδας ανάμεσα σε ένα αγροτικό όχημα και ένα ΙΧ.

Συναγερμός στη Λαμία: Ένα ακόμη τραγικό τροχαίο!

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά ο οδηγός του αγροτικού ενώ ακαριαίο θάνατο βρήκε ο οδηγός του αυτοκινήτου.

Στο σημείο που σημειώθηκε το θανατηφόρο τροχαίο γινόταν φορτοεκφόρτωση πορτοκαλιών από παρακείμενο χωράφι.

Δείτε φωτογραφίες:


Η σορός του άτυχου οδηγού και ο τραυματίας μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Αργολίδας.

Έρευνα για τα ακριβή αίτια του τροχαίου διενεργεί το τμήμα Τροχαίας Άργους.

Δείτε το βίντεο:

Φονικό τροχαίο στη Λιβαδειά: Νεκρός 33χρονος οδηγός!

Ένας νέος άνθρωπος 33 ετών έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα σε τροχαίο δυστύχημα στην Λιβαδειά.

Σοβαρό τροχαίο στην Ημαθία: Εξετράπη λεωφορείο! (photo-video)

Συγκεκριμένα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ΙΧ επιβατικό που κατευθυνόταν προς Θήβα, με οδηγό τον 33χρονο εξετράπη της πορείας του στο 10ο χλμ της παραπάνω οδού στη διασταύρωση με Υψηλάντη, κοντά στην Αλίαρτο, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε δέντρο και να ακινητοποιηθεί.

Νίκος Μπαρμπέρης: Αυτός είναι ο 37χρονος πατέρας 4 παιδιών που σκοτώθηκε στο τροχαίο της Λαμίας!

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, πιθανολογείται ότι κατέβηκε να ελέγξει τη ζημιά και εκείνη τη στιγμή παρασύρθηκε από έτερο όχημα που είχε κατεύθυνση προς Λιβαδειά, με τραγικό αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του!

Βίντεο σοκ: Κάμερα καταγράφει το μοιραίο τροχαίο στην Λαμία!

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον άτυχο άνδρα στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Λιβαδειάς.

Σοκ στην Πάτρα: Σοβαρό τροχαίο ανάμεσα σε δυο ξαδέρφια!

Στις 6 περίπου το απόγευμα του Σαββάτου σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο έξω από την πόλη της Πάτρας όπου ένας οδηγός ΙΧ παρέσυρε έναν ηλικιωμένο άντρα.

Συναγερμός στο Φαρμακονήσι: Εντοπίστηκε σορός σε προχωρημένη σήψη!

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με μονάδα του ΕΚΑ στο νοσοκομείο. Όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια ο οδηγός του ΙΧ και το θύμα είναι πρώτα ξαδέλφια.

Λαμία: Οικογενειακή τραγωδία - Ένας νεκρός και πέντε τραυματίες σε τροχαίο!

Τα ξημερώματα της Κυριακής μια τετραμελής οικογένεια από τη Λαμία επέστρεφε μετά από μία έξοδο σε γάμο σπίτι τους, δυστυχώς τα πλάνα τους άλλαξαν όταν το αυτοκίνητο τους συγκρούστηκε με ένα άλλο όχημα.

Ο πατέρας πέθανε ακαριαία ενώ η μητέρα και τα δύο κοριτσάκια είναι τραυματισμένοι όπως επίσης και οι επιβαίνοντες του άλλου οχήματος.

Αναλυτικά, όπως, μεταδίδει το lamiareport.gr η θανατηφόρα μετωπική σύγκρουση έγινε λίγα λεπτά πριν τις 5:00' τα ξημερώματα στον παράδρομο, λίγο πριν τα φανάρια "Σερδάρη".

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το μαύρο Mercedes, στο οποίο επέβαινε η οικογένεια από τη Λαμία, ανέβαινε κανονικά με κατεύθυνση προς Λαμία. Την ίδια στιγμη από τον παράδρομο που έρχεται από τον Άγιο Τρύφωνα βγήκε το BMW στο οποίο επέβαιναν δυο νεαροί από τη Στυλίδα.

Τα δυο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά με αποτέλεσμα να σκοτωθεί επί τόπου ο 37χρονος οδηγός της Mercedes και να τραυματιστεί σοβαρά η γυναίκα του. Στο αυτοκίνητο επίσης επέβαιναν και τα δυο κοριτσάκια του άτυχου ζευγαριού, ηλικίας περίπου 8-10 ετών, που σύμφωνα με πληροφορίες τραυματίστηκαν, αλλά δεν φαίνεται να κινδυνεύει η ζωή τους.

Οι δυο νεαροί από το BMW παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης τραυματίστηκαν πολύ ελαφρά.


Οι πληροφορίες λένε ότι η οικογένεια από τη Λαμία επέστρεφε από γάμο και μάλιστα τα δυο κοριτσάκια ήταν και παρανυφάκια. Κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί ότι στην επιστροφή τους είχε στήσει καρτέρι ο θάνατος.

Τον 37χρονο νεκρό οδηγό και τους τραυματίες απεγκλώβισαν άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ, της ΠΥ Λαμίας μαζί με το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που τους μετέφερε στο σημείο.

Στο σημείο βρέθηκε και ο Διοικητής της Τροχαίας Λαμίας Ανδρέας Κυρίτσης, ο οποίος μαζί με τους αξιωματικούς του, ερευνούν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το θανατηφόρο τροχαίο.

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός μοτοσικλετιστής μετά από σύγκρουση με λεωφορείο!

Τροχαίο δυστύχημα ανάμεσα σε ένα λεωφορείο και μια μοτοσικλέτα σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Νέα Μαγνησία Θεσσαλονίκης.

Θύμα, ο 35χρονος μοτοσικλετιστής όπου τραυματίστηκε θανάσιμα από τη σύγκρουση.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας.

Καβάλα: Νεκρός άντρας που έπεσε με το αυτοκίνητο του σε ρέμα!

Μια τραγική είδηση έγινε γνωστή πριν από λίγο όταν άντρας βρέθηκε νεκρός στην Καβάλα! Ο άντρας έπεσε με το αυτοκίνητο του σε ρέμα και δυστυχώς δεν τα κατάφερε! Ο 55χρονος αγρότης ανασύρθηκε νεκρός.

Ο άτυχος άνδρας εθεάθη από συμπολίτες του για τελευταία φορά σε κατάστημα εστίασης του Δάτου από όπου και αναχώρησε μεταξύ 01:00 και 02:00. Τραγωδία στην Κοζάνη: Βρέθηκε νεκρός αγρότης! (photos)

Τα ξημερώματα της Παρασκευής 22 Νοεμβρίου 2019 ένας 55χρονος αγρότης από το χωριό Δάτο του πρώην Δήμου Φιλίππων στην Καβάλα όταν, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, το ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και έπεσε μέσα σε παρακείμενο ρέμα.

Το όχημά του βρέθηκε στις 5 τα ξημερώματα από διερχόμενο οδηγό μέσα στο ρέμα.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στο γεφυράκι στη θέση «Πύργος», μεταξύ Δάτου-Μικροχωρίου.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Κρήτη: Αιματηρή συμπλοκή με έναν νεκρό!

Σοκ: Νεκρός γνωστός επιχειρηματίας! (photos)

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share