Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Με τι καιρό θα ψωνίσετε τη Black Friday; Ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί!

Δείτε την αναλυτική πρόγνωση!

28 Νοεμβρίου 2019 08:06
Με τι καιρό θα ψωνίσετε τη Black Friday; Ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί!

Ο Τάσος Αρνιακός παρουσίασε τον καιρό στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, "Καλημέρα Ελλάδα".

Αίθριος ο καιρός σήμερα: Που αναμένονται τοπικές βροχές;

Υποχωρεί η έντονη κακοκαιρία και σταδιακά βελτιώνεται ο καιρός. χαμηλές θερμοκρασίες θα υπάρχουν τις πρώτες πρωινές ώρες και τοπικές ομίχλες.

Ο έμπειρος μετεωρολόγος δίνει όλες τις λεπτομέρειες για την εξέλιξη του καιρού κατά το υπόλοιπο της σημερινής ημέρας, αλλά και για τις επόμενες.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση:

Αίθριος ο καιρός σήμερα: Που αναμένονται τοπικές βροχές;

Γενικά αίθριος θα είναι στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας ο καιρός, καθώς αναμένεται μικρή άνοδος της θερμοκρασίας.Που αναμένονται τοπικές βροχές;

Με την ευκαιρία διαβάστε: Καιρός για το Σαββατοκύριακο: Έρχεται η νέα κακοκαιρία!

Ωστόσο, δεν θα λείψουν και σήμερα οι βροχές, καθώς σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ, αναμένονται τοπικές βροχοπτώσεις στα ανατολικά το απόγευμα και στα βόρεια και τα δυτικά ανά διαστήματα. Στα δυτικά υπάρχει η πιθανότητα μάλιστα για σποραδικές καταιγίδες κατά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί και το απόγευμα θα φτάσουν ως τα 6 μποφόρ.

Η πρόγνωση του καιρού
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές το βράδυ. Περιορισμένη ορατότητα ή τοπικές ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 και από το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 08 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

καιρός σήμερα

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές κατά διαστήματα. Από το μεσημέρι θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Περιορισμένη ορατότητα ή τοπικές ομίχλες στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 08 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις μετά το μεσημέρι παροδικά αυξημένες. Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια μετά το μεσημέρι τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 06 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Με την ευκαιρία διαβάστε: Τάσος Αρνιακός: Μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα!

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές στην Κρήτη. Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και μετά το μεσημέρι τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές από το απόγευμα. Πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων τις νυχτερινές ώρες. Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και μετά το μεσημέρι τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Μετά το μεσημέρι θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που μετά το μεσημέρι βαθμιαία θα αυξηθούν. Πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών τη νύχτα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share