Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Βίντεο-ντοκουμέντο: Ξέφρενη καταδίωξη κακοποιού με κλεμμένο αυτοκίνητο στο Μενίδι!

Σοκ!

26 Νοεμβρίου 2019 18:53
Βίντεο-ντοκουμέντο: Ξέφρενη καταδίωξη κακοποιού με κλεμμένο αυτοκίνητο στο Μενίδι!

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο με την ξέφρενη καταδίωξη κακοποιών με κλεμμένο αυτοκίνητο στο Μενίδι, έρχεται στο φως της δημοσιότητας!

Σοβαρό τροχαίο στο Μενίδι: Συγκρούστηκε λεωφορείο με αυτοκίνητο!

Συγκεκριμένα, κακοποιοί έκλεψαν ένα σπορ αυτοκίνητο και προσπάθησαν να διαφύγουν. Ο ιδιοκτήτης όμως είχε τοποθετήσει δορυφορικό σύστημα εντοπισμού με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να ακινητοποιήσουν το αυτοκίνητο πριν οι δράστες μπουν σε καταυλισμό στο Μενίδι.

Συναγερμός! Χειροβομβίδα βρέθηκε σε δημοτικό γυμναστήριο στο Μενίδι!

Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι αρχές μετά τον εντοπισμό χειροβομβίδας σε δημοτικό γυμναστήριο στο Μενίδι! Άγιο είχαν εργάτες στην Καλαμάτα! Τι έκρυβε η ανακαίνιση μαγαζιού;

Συγκεκριμένα η αμυντικού τύπου χειροβομβίδα εντοπίστηκε στον προαύλιο χώρο του 1ου Κλειστού Γυμναστηρίου Αχαρνών.

Η περιοχή έχει ήδη αποκλειστεί ενώ στο σημείο βρίσκεται από την πρώτη στιγμή και ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός.

Πανικός στην Ξάνθη: Δείτε τι βρήκαν σε σπίτι!

Έντονη αναστάτωση προκλήθηκε στο Όλβιο, στην Ξάνθη, όταν εντοπίστηκαν χειροβομβίδες μέσα σε σπίτι που επρόκειτο να κατεδαφιστεί. Απίστευτο περιστατικό: Βρήκε στον κήπο του χειροβομβίδα του '40 - Δείτε την στιγμή της έκρηξης! (Video)

Οι χειροβομβίδες προκάλεσαν την άμεση κινητοποίηση των Αρχών, καθώς σήμανε συναγερμός, με αποτέλεσμα δυνάμεις της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής καθώς και ένα ασθενοφόρο όχημα να σπεύσουν στο σημείο. Για την ύπαρξη των χειροβομβίδων ενημερώθηκε ο Στρατός καθώς και ειδικοί πυροτεχνουργοί που ανέλαβαν το σχέδιο απομάκρυνσής του πολεμικού υλικού.

Δεν είναι η πρώτη φορά που εντοπίζονται χειροβομβίδες και πολεμικό υλικό του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στην Ξάνθη καθώς αντίστοιχα περιστατικά έχουν καταγραφεί σε αυλές και σπίτια τόσο στην ορεινή όσο και στην πεδινή Ξάνθη κατά το παρελθόν.

Μενίδι: Τροχαίο με λεωφορείο του ΟΑΣΑ!

Τροχαίο με λεωφορείο του ΟΑΣΑ σημειώθηκε λίγο πριν από τις 6 το απόγευμα της Κυριακής στη λεωφόρο Πάρνηθος, στο ύψος της εκκλησίας της Αγίας Παρασκευής στο Μενίδι.

Στο λεωφορείο, σύμφωνα με το parnesnews.gr, επέβαιναν επιβάτες και στη σύγκρουση ενεπλάκησαν συνολικά τέσσερα οχήματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τη σύγκρουση εγκλωβίστηκε και τραυματίστηκε ο οδηγός του λεωφορείου, ενώ η Πυροσβεστική επιχειρούσε για να τον απεγκλωβίσει και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

Το λεωφορείο του ΟΑΣΑ που εκτελούσε το δρομολόγιο της γραμμής 727 έχει υποστεί σοβαρές ζημιές

Μενίδι: Συνέλαβαν τον αρχηγό της σπείρας που ανατίναζε ΑΤΜ!

Συνελήφθη έπειτα από έρευνες του Τμήματος Εγκλημάτων Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής και ο 40χρονος ομογενής από το Καζακστάν στο Μενίδι.

Φέρεται ως αρχηγός της σπείρας που ανατίνασσε ΑΤΜ για να αρπάξει τις κασετίνες με τα χρήματα και εξαρθρώθηκε μετά την τελευταία της επίθεση χτες στην Κερατέα.

Σημειώνεται ότι ο 40χρονος είχε αποφυλακιστεί το περασμένο φθινόπωρο. Είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης για λαθρεμπόριο τσιγάρων, αλλά αμέσως μόλις βγήκε συνέστησε τη σπείρα για τη διάρρηξη των ΑΤΜ με έκρηξη.

Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν στο Μενίδι και θα ακολουθήσει τους συνεργούς του στη δικαιοσύνη.

Μετά τη σύλληψη του 40χρονου, αναζητείται πλέον μόνο ένας 20χρονος που είναι το τέταρτο μέλος της σπείρας.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Φωτιά στο Μενίδι

Ξεφτίλα: Η πολιτεία εγκατέλειψε τους γονείς του μικρού Μάριου που σκοτώθηκε στο Μενίδι! (video)

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share