Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ: Νεκρός γνωστός επιχειρηματίας! (photos)

Θρήνος...

26 Νοεμβρίου 2019 11:58
Σοκ: Νεκρός γνωστός επιχειρηματίας! (photos)

Ο Χάρι Μόρτον γνωστός επιχειρηματίας βρέθηκε νεκρός στα 38 του μέσα στο σπίτι του στο Μπέβερλι Χιλς.

Συνελήφθη δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας για καλλιέργεια κάνναβης!

Ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης των εστιατορίων Pink Taco γνωστός και ως ο «γόης στις σκιές» του Χόλιγουντ, εντοπίστηκε νεκρός από τον μικρότερο αδελφό του, Μάθιου Μόρτον ενώ δεν έγιναν γνωστά τα αίτια θανάτου του καθώς περιμένουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Νεκρός ο 49χρονος επιχειρηματίας που "γάζωσαν" στο Χαϊδάρι!

«Ο Harry ήταν οραματιστής και εστιάτορας μπροστά από την εποχή του ενώ οι συνεισφορές του, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά σε όσους συνεργάστηκαν μαζί του, ήταν πολυάριθμες. Οι σκέψεις και τα συλλυπητήριά μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους του σε αυτή τη δύσκολη περίοδο», ανέφερε σε ανακοίνωση που εξέδωσε το εστιατόριο Pink Taco.

Για πολλά χρόνια ο Χάρι Μόρτον ήταν ο «γνωστός άγνωστος» στην παροικία των διασήμων του Χόλιγουντ. Αυτό γιατί δεν ήταν κάποιος ηθοποιός ή τραγουδιστής.

Τι κατέθεσε η οικιακή βοηθός για τη ληστεία στο σπίτι γνωστού επιχειρηματία στο Παλαιό Ψυχικό!

Ο Χάρι Μόρτον ήταν ιδιοκτήτης εστιατορίων και ενός κλαμπ. Παρόλα αυτά είχε πολλές επαφές με διάσημους, ιδίως θηλυκού γένους.

Μία απ΄αυτές με τις οποίες συνδέθηκε ερωτικά για ένα διάστημα ο Χάρι Μόρτον ήταν η Λίντσεϊ Λόχαν που εξέφρασε τη λύπη της με μια ανάρτηση στο Instagram.

Εκτός από τη Λόχαν, ο Μόρτον έχει συνδεθεί στο παρελθόν με τη Ντεμί Μουρ, την Πάρις Χίλτον και τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Ο Χάρι Μόρτον προέρχεται από οικογένεια με παράδοση στο επιχειρείν στην εστίαση, αφού ο παππούς του έχτισε την αλυσίδα Morton’s The Steakhouse, ενώ ο πατέρας του είναι ένας από τους δύο ιδιοκτήτες στα Hard Rock Cafe.

Ο Χάρι Μόρτον, εκτός από το Pink Taco, είχε και το κλαμπ Viper στο δυτικό Χόλιγουντ, ενώ είχε αγοράσει τη βίλα του Έλβις Πρίσλεϊ αντί 25 εκατομμυρίων δολαρίων.

Τραγωδία στη Λέσβο: Νεκρός 35χρονος άνδρας!

Τραγωδία στη Λέσβο, με έναν 35χρονο άνδρα να εντοπίζεται νεκρός!

Φονικό τροχαίο στη Λιβαδειά: Νεκρός 33χρονος οδηγός!

Όπως έγινε γνωστό από τη διοίκηση του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης, ο θάνατος του 35χρονου οφείλεται πιθανότατα σε ανακοπή που υπέστη από παθολογικά αίτια.

Τραγωδία με έναν νεκρό: Έπεσε απ' το μπαλκόνι καθώς μάζευε τα ρούχα!

Ο 35χρονος ήταν Αφγανικής καταγωγής και είχε ζητήσει άσυλο.

Στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε βρίσκονται η γυναίκα του με το μικρό τους παιδί και ο αδελφός του.

Τραγωδία: Νεκρός 13χρονος ύστερα από τροχαίο!

Στην Θεσσαλονίκη σημειώθηκαν δυο τραγωδίες εχθές το βράδυ όταν έπεσε νεκρός ένας 13χρονος από σφοδρό τροχαίο! Το ίδιο βράδυ σκοτώθηκε ένας 73χρονος σε άλλο τροχαίο ατύχημα!

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός μοτοσικλετιστής μετά από σύγκρουση με λεωφορείο!

Σύμφωνα με την τροχαία, ένας 13χρονος Ρομά έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη Συμμαχική Οδό, στα Διαβατά, στη Θεσσαλονίκη, καθώς το όχημα που οδηγούσε 19χρονος Ρομά εξετράπη, της πορείας του, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, και προσέκρουσε σε κτίσμα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 13χρονου, αλλά και τον ελαφρύ τραυματισμό ενός ακόμη 13χρονου, επίσης Ρομά, που μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο. Έρευνα για το δυστύχημα διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χαλκηδόνας.

Δύο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός άνδρα, οδηγού του ενός ιδιωτικής χρήσης αυτοκινήτου, ηλικίας 73 ετών. Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός του τροχαίου που σημειώθηκε στην ΕΟ Θεσσαλονίκης - Πέλλας λίγο μετά τη Χαλκηδόνα.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν ένας 55χρονος, η σύζυγός του και το ανήλικο παιδί της, ηλικίας περίπου 13 ετών, που επέβαιναν στο δεύτερο όχημα. Ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, μετέφερε τους τραυματίες στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

Καβάλα: Νεκρός άντρας που έπεσε με το αυτοκίνητο του σε ρέμα!

Αδιανόητο: Άντρας παρέσυρε κάδους και αυτοκίνητα και... έφυγε από το σημείο! (Video)

Αδιανόητο ήταν αυτό που έκανε ένας άντρας στην Θεσσαλονίκη! Αφού προκάλεσε τροχαίο ατύχημα με αυτοκίνητο και μηχανή μετά εγκαταλείπει το σημείο! Κρήτη: Διασωληνώθηκε 2χρονο κοριτσάκι μετά από τροχαίο!

Το ατύχημα συνέβη λίγο πριν τις 07:00 το πρωί της Παρασκευής (22.11.2019) στην οδό Κασσάνδρου στο ύψος του Ι.Ν Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη και κάτοικοι της περιοχής κατέγραψαν το τροχαίο!

Σύμφωνα με αναφορές στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, οδηγός αυτοκινήτου, άγνωστο υπό ποιες συνθήκες, παρέσυρε στο δρόμο κάδους απορριμμάτων, χτύπησε σταθμευμένα αυτοκίνητα και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, όπως φαίνεται και στο βίντεο, σταματά το αυτοκίνητό του κάθετα στο δρόμο, ανοίγει την πόρτα, βγαίνει έξω και σαν «κύριος» φεύγει εγκαταλείποντας το όχημα στο σημείο.

Τροχαίο ατύχημα Βραυρώνος! Τραυματίες δύο άνδρες της ΔΙΑΣ!

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν λίγο, απόγευμα της Πέμπτης, στην περιοχή της Αρτέμιδας (Λούτσα) με μηχανές της Ομάδας ΔΙΑΣ. Οι δύο άνδρες αστυνομικοί που επέβαιναν στο δίκυκλο είναι ταυματισμένοι!

Δείτε επίσης: Βίντεο-ντοκουμέντο: Άνδρας εγκαταλείπει νεκρή γυναίκα μετά από τροχαίο!

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, οι δύο μηχανές συγκρούστηκαν με φορτηγάκι στη συμβολή της λεωφόρου Βραυρώνος με την Άνδρου, στην έβδομη στάση.

Δύο αστυνομικοί διακομίσθηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Ναύπλιο: Δύο τραυματισμένες γυναίκες από τροχαίο!

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 13:00, λίγο έξω από το Ναύπλιο, και οι δύο επιβαίνουσες, η 62χρονη οδηγός και η 82χρονη μητέρα της, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Άργους!

Δείτε επίσης: Μποτιλιάρισμα από σύγκρουση αυτοκινήτου στον Κηφισό!

Η εκτροπή οχήματος σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, λίγα χιλιόμετρα έξω από το Ναύπλιο, κοντά στα Πυργιώτικα.

Συγκεκριμένα, ένα επιβατηγό αυτοκίνητο εξετράπη λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος, συγκρούστηκε σε κολώνα και στη συνέχεια μπήκε σε παρακείμενο αγρό.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share