Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ: Μαθήτρια αυτοπυρπολήθηκε και πήδηξε από παράθυρο του σχολείου της!

Αγωνία!

26 Νοεμβρίου 2019 11:17
Σοκ: Μαθήτρια αυτοπυρπολήθηκε και πήδηξε από παράθυρο του σχολείου της!

Μια 18χρονη μαθήτρια επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της, καθώς αρχικά αυτοπυρπολήθηκε και κατόπιν πήδηξε από το παράθυρο του σχολείου της, σε ένα λύκειο στο Βιλμόμπλ, στα προάστια του Παρισιού.

Συναγερμός στο Ρέθυμνο: Μαθήτρια σφήνωσε το κεφάλι της στα κάγκελα!

Η έφηβη, η οποία αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, έπεσε από το παράθυρο μιας αίθουσας του πρώτου ορόφου στο λύκειο Κλεμανσό το απόγευμα. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και η κατάστασή της κρίνεται πολύ σοβαρή.

Φρίκη: Βρέθηκαν κομμάτια από το διαμελισμένο πτώμα μαθήτριας!

Η απόπειρα της 18χρονης δεν έγινε μπροστά στους συμμαθητές της, αφού εκείνη την ώρα δεν είχαν μάθημα. Πολλά άλλα πρόσωπα όμως ήταν παρόντα, σύμφωνα με τις πηγές που επικαλείται το Γαλλικό Πρακτορείο. Δύο από αυτούς τους μάρτυρες κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά πριν να φτάσουν οι διασώστες, όπως ανέφερε η πυροσβεστική υπηρεσία του Παρισιού.

Σοκ στην Θήβα: Μαθήτρια παρασύρθηκε από αυτοκίνητο!

Αυτή είναι η δεύτερη αυτοπυρπόληση νεαρού Γάλλου από τις αρχές Νοεμβρίου. Η πρώτη ωστόσο φαίνεται ότι είχε πολιτικά και οικονομικά κίνητρα. Στις 8 του μηνός ο Ανάς Κ., ένας φοιτητής 22 ετών, προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του στη Λιόν. Αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και είχε αναρτήσει ένα μήνυμα στο Facebook καταγγέλλοντας την πολιτική της Γαλλίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε ό,τι αφορά τις πανεπιστημιακές σπουδές.

Ο νεαρός εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Συναγερμός σε σχολείο της Κρήτης: Μαθήτρια κάπνιζε χασίς και κατέληξε στο νοσοκομείο!

Συναγερμός σήμερα σε σχολείο της Κρήτης με μαθήτρια να κάνει χασίς και να καταλήγει στο νοσοκομείο!

Θρήνος στον Αλμυρό: Πέθανε 17χρονη μαθήτρια!

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ, η ανήλικη έκανε ένα τσιγαριλίκι μαζί με συμμαθήτρια της με αποτέλεσμα να αρχίσει να ζαλίζεται. Καθηγητής που αντιλήφθηκε ότι το κορίτσι δεν ήταν καλά ζήτησε να μάθει τι συμβαίνει. Μάλιστα η μαθήτρια χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Σοκ! Νεκρή 16χρονη μαθήτρια!

Την υπόθεση χειρίζεται με προσοχή η Ασφάλεια Αγίου Νικολάου που δείχνει ιδιαίτερη ευαισθησία σε τέτοια θέματα.
Αστυνομικοί κύκλοι ανέφεραν στο cretalive ότι διεξάγουν έρευνες προκειμένου να εντοπίσουν τη «διαδρομή» του χασις, να βρουν δηλαδή ποιο είναι το άτομο που προμήθευσε τις μαθήτριες με το τσιγαριλίκι και τι ακριβώς παίζεται με τα κυκλώματα που προσεγγίζουν ανήλικους μαθητές.

Όπως χαρακτηριστικά τονίζουν: "δεν θα αφήσουμε το θέμα να περάσει έτσι..."

Εφιάλτης για 14χρονη μαθήτρια! Την βιντεοσκόπησαν παράνομα και διακινούν ερωτική της σκηνή!

Περιπέτεια χωρίς τέλος ζει ένα 14χρονο κορίτσι που έπεσε θύμα παράνομης βιντεοσκόπησης ερωτικής σκηνής και είδε αυτό το βίντεο να διακινείται στα τηλέφωνα συμμαθητών της.

Υπόθεση Λίνα Κοεμτζή: Οι απειλές, οι εκβιασμοί, τα "άγρια" μηνύματα και η επίθεση στο κοιμητήριο! (Video)

Η καταγγελία των γονέων της στην αστυνομία για το περιστατικό της διακίνησης του βίντεο είχε ως αποτέλεσμα άλλη μια 14χρονη να συλληφθεί και να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Και μάλιστα να παραπεμφθεί στον ανακριτή, καθώς, όπως φάνηκε, ποτέ δεν εξήγησε κάποιος σε αυτό το κορίτσι ότι το να δείχνεις σε συμμαθητές του τέτοιο υλικό είναι -εκτός από ανήθικο- και παράνομο.

Το άτομο που έστελνε απειλητικά μηνύματα: Στοιχεία φωτιά στην υπόθεση της Λίνας Κοεμτζή! (Video)

Η υπόθεση ξεκίνησε όταν το 14χρονο κορίτσι αναγκάστηκε να αλλάξει σχολείο γιατί είχε γίνει γνωστή η ύπαρξη του συγκεκριμένου βίντεο, με αποτέλεσμα τα σχόλια και η ψυχολογική πίεση να είναι τέτοια ώστε να μην μπορεί να πάει καν στο σχολείο της.

Προχθές, όμως, και ενώ φοιτά πλέον σε άλλο σχολείο της περιοχής, είδε μια συμμαθήτριά της να έχει γύρω της μια παρέα μαθητών και να τους δείχνει το επίμαχο βίντεο.

Απειλούν τη μητέρα της Λίνας Κοεμτζή: «Αν δεν κλείσεις το στόμα θα σου κόψουμε το λαρύγγι!»

Αμέσως η 14χρονη ειδοποίησε τους γονείς της και λίγο αργότερα οι αστυνομικοί, κατόπιν εντολής της εισαγγελέως, σχημάτισαν δικογραφία κατά της μαθήτριας για διάδοση πορνογραφικού υλικού.

Μάλιστα, η εισαγγελέας παρέπεμψε τη μαθήτρια στον ανακριτή.

Αξιωματικοί που χειρίζονται συχνά τέτοιες υποθέσεις λένε συνεχώς πως πόσο βασικό είναι οι γονείς να εξηγήσουν στα παιδιά τους ότι η λήψη παράνομων βίντεο αλλά και η διάθεσή τους είναι πράξεις που μπορεί να καταστρέψουν ζωές ενώ είναι και παράνομες πράξεις -με το αντίστοιχο κόστος.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share