Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Υπάρχουν νεκροί από τον ισχυρό σεισμό 6,4 Ρίχτερ στην Αλβανία! (photos+video)

Τραγωδία στην γείτονα χώρα!

26 Νοεμβρίου 2019 09:20
Υπάρχουν νεκροί από τον ισχυρό σεισμό 6,4 Ρίχτερ στην Αλβανία! (photos+video)

Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τα 6,4 Ρίχτερ που συγκλόνισαν την Αλβανία. Τα 6,4 Ρίχτερ ήταν ο μεγαλύτερος σεισμός που έχει γίνει στη χώρα εδώ και δεκαετίες.

Δραματικές εικόνες με κατεστραμμένα κτίρια, κόσμο πανικόβλητο, να ψάχνει εγκλωβισμένους στα συντρίμμια. Ένας από τους νεκρούς σκοτώθηκε όταν πήδηξε από κτίριο για να σωθεί. 150 οι τραυματίες, οι περισσότεροι με κατάγματα.

Ο σεισμός, σημειώθηκε στις 03:54 (04:54 ώρα Ελλάδος) και έγινε αισθητός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, ενώ έγινε αισθητός σε μεγάλο μέρος των Βαλκανίων, ως το Σαράγεβο της Βοσνίας (σε απόσταση 400 χλμ.) και το Νόβι Σαντ της Σερβίας (700 χλμ.).

Η ισχυρή σεισμική δόνηση προκάλεσε μεγάλες υλικές ζημιές σε κτίρια σε Τίρανα, Δυρράχιο, Φίερι και Λέζια, με πολλά τμήματα στις περιοχές αυτές έχουν βυθιστεί στο σκοτάδι.

Βίντεο που δημοσιεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν ένα κτίριο, που έχει καταρρεύσει στο Δυρράχιο, 40 χιλιόμετρα δυτικά της πρωτεύουσας, στις αλβανικές ακτές στην Αδριατική.

Δείτε και φωτογραφίες από τον φονικό σεισμό:

Οι δραματικές εικόνες διάσωσης ενός παιδιού από τα συντρίμμια μετά το σεισμό στην Αλβανία! (Video)

Ο φονικός σεισμός των 6,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που έπληξε τα ξημερώματα την Αλβανία άφησε πίσω τους εκτός από υλικές ζημιές αλλά και νεκρούς.

Δυνατός σεισμός στην Ναύπακτο!

Σε ένα από τα κτίρια που κατέρρευσαν μετά τον νέο ισχυρό σεισμό στην Αλβανία εγκλωβίστηκε ένα μικρό αγόρι. Δίπλα του, νεκρή σύμφωνα με το Report Tv, μια ηλικιωμένη γυναίκα, πιθανόν η γιαγιά του.

Η προσπάθεια για τον απεγκλωβισμό του έχει καταγραφεί καρέ καρέ. Το παιδί είχε παγιδευτεί στα συντρίμμια, δίπλα στο άψυχο σώμα της ηλικιωμένης γυναίκας.

Τα συγκλονιστικά video δείχνουν πολίτες να προσπαθούν να βγάλουν το παιδί από τα συντρίμμια με τα χέρια τους, την ώρα που σκαπτικό μηχάνημα επιχειρεί να απομακρύνει τα ερείπια.

Δείτε τις συγκλονιστικές εικόνες

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share