Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τραγωδία στο Αντίρριο: Η μυστική ταυτότητα του ενός θύματος!

Ραγδαίες εξελίξεις!

25 Νοεμβρίου 2019 19:44
Τραγωδία στο Αντίρριο: Η μυστική ταυτότητα του ενός θύματος!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από το θρίλερ που συνέβη στο Αντίρριο! Η μυστική ταυτότητα τους ενός θύματος!

Ένα μυστικό έκρυβε το ένα από τα δύο θύματα της κακοκαιρίας «Γηρυόνης», που βρήκαν φρικτό θάνατο, όταν η μανιασμένη θάλασσα, εξαιτίας των ισχυρών ανέμων, αναποδογύρισε το σκάφος τους, πνίγοντας τους δύο φίλους μέσα στην καμπίνα.

Τα δύο θύματα, ηλικίας 57 και 59 ετών, είχαν νοικιάσει το όμορφο σκάφος, με την ονομασία «Άγιος Νικόλαος», από την περιοχή της Καλλιθέας στην Αθήνα, προκειμένου να πάνε ταξίδι αναψυχής, μιας και αγαπούσαν την θάλασσα.

Ο 57χρονος πνιγμένος είναι ο μητροκτόνος της Τιθορέας Φθιώτιδας: στις 17 Μαΐου 2011 είχε πυροβολήσει την μητέρα του εξ επαφής με καραμπίνα, την ώρα μάλιστα, που η άτυχη γυναίκα κοιμόταν για μεσημέρι, ενώ ο γιος της βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Λ.Μ. ειδοποίησε μόνος του την αστυνομία και ζήτησε από τους αστυνομικούς να τον συλλάβουν, γιατί σκότωσε την 73χρονη μητέρα του με καραμπίνα. «Ελάτε να με πιάσετε, σκότωσα τη μάνα μου» είχε πει στο τηλέφωνο.

Ο 57χρονος Λεωνίδας περίμενε πολύ ήρεμος τους αστυνομικούς στο σπίτι του και ανέφερε πως δεν άντεχε άλλο αυτή την κατάσταση, δηλαδή να ελέγχει τη ζωή του η μητέρα του, και γι' αυτό τη σκότωσε, πυροβολώντας την στο στήθος. Θρίλερ στο Αντίρριο: Στην δημοσιότητα τα στοιχείων των νεκρών! Η επίσημη ανακοίνωση...

Τότε είχε οδηγηθεί στον εισαγγελέα και είχε καταδικαστεί με 20 χρόνια φυλάκισης, όμως, λόγω και του νόμου Παρασκευόπουλου, κατάφερε και βγηκε από την φυλακή το 2017.

Αξίζει να αναφερθεί πως το 1994 ο αδερφός του, Γιάννης, είχε βρεθεί δολοφονημένος, καθώς επίσης ήταν μπλεγμένος στα δίχτυα των ναρκωτικών.

Να σημειωθεί πως ο 57χρονος μητροκτόνος, μετά την αποφυλάκισή του, δεν είχε ενοχλήσει ξανά τις Αρχές, ενώ τον τραβούσε η αγάπη του για την θάλασσα. Παράλληλα, είχε ασχοληθεί με τον αποκρυφισμό και τον μυστικισμό.

Ο μητροκτόνος στο παρελθόν εργαζόταν στο Καλαμάκι Αττικής, ως υπάλληλος εταιρείας σκαφών αναψυχής και είχε νοσηλευτεί για μικρά χρονικά διαστήματα στο «Δρομοκαΐτειο».

Η ανακοίνωση του Λιμενικού για την τραγωδία στο Αντίρριο

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ρίου για πτώση άνδρα στη θάλασσα από ελλιμενισμένο Ι/Φ σκάφος στον ανατολικό προβλήτα Αντιρρίου λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή.

Άμεσα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής έσπευσαν στο σημείο, όπου μετά από έρευνες εντόπισαν άτομο στη θάλασσα. Έγιναν επανειλημμένες προσπάθειες για την ανάσυρσή του, με αρνητικά αποτελέσματα.

Τεράστιες ζημιές και στο Αντίρριο! (Video)

Στις έρευνες συμμετείχαν επίσης στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος (ΕΜΑΚ), της Ελληνικής Αστυνομίας και ιδιώτες δύτες, ενώ στο σημείο έσπευσε και τριμελές κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Ο ανωτέρω άνδρας, αγνώστων λοιπών στοιχείων, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από στελέχη ΜΥΑ Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και πυροσβεστικής Υπηρεσίας (ΕΜΑΚ) και διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι έρευνες στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή συνεχίστηκαν με την συνδρομή περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και πυροσβεστικού σκάφους, όπου τελικά πρωινές ώρες σήμερα εντοπίστηκε από στελέχη του Λιμενικού Σώματος και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ανασύρθηκε η σορός και δεύτερου ατόμου από τη θαλάσσια περιοχή πλησίον του προαναφερόμενου προβλήτα. Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Ρίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Drone δείχνει το μέγεθος της καταστροφής στην Κινέτα! Ποτάμια λάσπης η περιοχή!

Drone αποτυπώνει το μέγεθος της καταστροφής στην Κινέτα! Η περιοχή έχει μετατραπεί σε ένα ποτάμι λάσπης που έχει παρασύρει τα πάντα στο πέρασμα του! Η κακοκαιρία Γηρυόνης δυστυχώς άφησε ανεξίτηλο το σημάδι της στην Κινέτα! Οι κάτοικοι μετράνε τις πληγές τους! Ανατριχιάζει κάτοικος: "Απειλήθηκε η ζωή μου...!» (Video)

Οι χείμαρροι ξεχείλισαν και τα ορμητικά νερά προκάλεσαν καταστροφή σε υποδομές, σπίτια και επιχειρήσεις από την σφοδρή βροχόπτωση που έπληξε την περιοχή γύρω στις 3 τα ξημερώματα.

Στην περιοχή μεταβαίνει ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης. Ήδη το στελεχιακό δυναμικό της Περιφέρειας με τον συντονισμό του αρμόδιου αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κόκκαλη και του αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής Ελευθέριου Κοσμόπουλου επιχειρούν στην Κινέττα, προκειμένου να αντιμετωπιστούν άμεσα τα προβλήματα.

Συναγερμός στην Κινέτα: Αγνοείται 44χρονος!

Δόθηκε στην κυκλοφορία πριν από λίγο η δεξιά λωρίδα της Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου στο ρεύμα προς Αθήνα, σύμφωνα με ενημέρωση της Ολυμπίας Οδού, ενώ κλειστή παραμένει η Παλαιά Εθνική Οδός σε διάφορα σημεία από την Κινέτα έως τους Αγίους Θεοδώρους.

Στις επιχειρήσεις λαμβάνουν μέρος περισσότερα από 28 μηχανήματα της Περιφέρειας και μηχανήματα του δήμου Μεγαρέων, προκειμένου να συμβάλουν στη διάνοιξη και τον καθαρισμό των δρόμων. Επιπλέον, κλιμάκια της Περιφέρειας έχουν μεταβεί στην περιοχή προκειμένου να καταγράψουν τις ζημιές που έχουν προκληθεί στις επιχειρήσεις και σε υποδομές. Επίσης, κλιμάκιο της ΔΕΔΔΗΕ εκτελεί εργασίες απομάκρυνσης πεσμένων καλωδίων για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης.

«Για την καλύτερη αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων είναι αναγκαία η εγρήγορσή όλων μας» επισημαίνει ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, με αφορμή τα προβλήματα που έχουν προκληθεί από την κακοκαιρία. Τονίζει ότι η ασφάλεια των πολιτών είναι πρωταρχικός στόχος της Περιφέρειας και εκφράζει την ικανοποίησή του για την άμεση ανταπόκριση των εργαζομένων της Περιφέρειας και όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

Λίγο μετά τις 11:30 το πρωί αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο 57ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών Κορίνθου, λόγω κατάρρευσης της γέφυρας από την υπερχείλιση του ρέματος της Πίκας.

Καταρρακτώδεις βροχές και χαλαζόπτωση! Ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί για τα ακραία καιρικά φαινόμενα! (Video)!

Έντονα φαινόμενα με ισχυρούς ανέμους και έντονες χαλαζοπτώσεις θα κάνουν την εμφάνισή τους σε αρκετές πόλεις της Ελλάδας, με τον Τάσο Αρνιακό να προειδοποιεί!

"Σήμερα θα χτυπήσουν τα έντονα φαινόμενα την Ελλάδα"! Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί!

Ο έμπειρος μετεωρολόγος δίνει όλες τις λεπτομέρειες για την εξέλιξη του καιρού κατά το υπόλοιπο της σημερινής ημέρας, αλλά και για τις επόμενες, οπότε συνεχίζεται το κύμα κακοκαιρίας.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση:

Ξημέρωσε η Δευτέρα με σφοδρή κακοκαιρία: Επικίνδυνα φαινόμενα όλη την μέρα!

Καιρός σήμερα: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες από τα ξημερώματα της Δευτέρας. Η κακοκαιρία θα υποχωρήσει από τα δυτικά. Οι νοτιάδες θα φτάσουν στο Αιγαίο πιθανόν και τα 9 μπ. Ουσιαστική βελτίωση από την Τρίτη το μεσημέρι! Η επέλαση της κακοκαιρίας ξεκίνησε ήδη στην Ελλάδα!

Σε πλήρη εξέλιξη είναι η κακοκαιρία που πλήττει την χώρα από το βράδυ της Κυριακής. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που κατά τόπους συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις, πλαισιώνουν το σκηνικό του καιρού. Το κύμα της κακοκαιρίας είναι σφοδρό και ειδικότερα, σήμερα Δευτέρα επηρεάζονται:

-Τις πρωινές ώρες τα νησιά του Ιονίου, η δυτική Στερεά, η δυτική Πελοπόννησος και πιθανώς η Ήπειρος,

-Μέχρι τις προμεσημβρινές ώρες η ανατολική Στερεά, η ανατολική Πελοπόννησος, η Εύβοια, η Κρήτη,

-Μέχρι το απόγευμα η Θεσσαλία, οι Σποράδες, οι Κυκλάδες, τα νησιά του βορείου και του ανατολικού Αιγαίου και

-Μέχρι τις βραδινές ώρες η δυτική και κεντρική Μακεδονία και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 με 9 μποφόρ. Βαθμιαία από τα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.

Κλείνουν τα σχολεία της Θεσσαλονίκης για λόγους ασφαλείας!

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές και θα φτάσει τους 16 βαθμούς στα βόρεια, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 18 με 20 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου τους 22 βαθμούς Κελσίου.

ΤΡΙΤΗ
Στα δυτικά νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα νότια, και σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα, που θα είναι κατά τόπους έντονα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου μέχρι το μεσημέρι, στα Δωδεκάνησα μέχρι και τις απογευματινές ώρες, στην Κρήτη και πιθανώς στις Κυκλάδες από αργά το πρωί μέχρι το απόγευμα και πιθανώς στη Μακεδονία τις πρώτες πρωινές ώρες, από το βράδυ θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ, από το απόγευμα θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα νότια.

ΤΕΤΑΡΤΗ
Καιρός: Καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις και ισχυροί νοτιάδες - Βελτίωση από την Τρίτη
Στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές, πιθανότητα μεμονωμένων
καταιγίδων στα Δωδεκάνησα τις πρωινές ώρες και βαθμιαία βελτίωση. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πιθανότητα
ασθενών βροχών στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ που βαθμιαία στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και το δυτικό και βόρειο Αιγαίο θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΕΜΠΤΗ
Καιρός: Καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις και ισχυροί νοτιάδες - Βελτίωση από την Τρίτη
Στα δυτικά νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις
παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών βροχών ή μεμονωμένων καταιγίδων στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 6 και πιθανώς στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Με τοπικές νεφώσεις το επόμενο τριήμερο στην Αθήνα

Καιρός: Καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις και ισχυροί νοτιάδες - Βελτίωση από την Τρίτη
Με κανονικές θερμοκρασίες, ελαφρύ βοριαδάκι και με τοπικές νεφώσεις θα κυλήσει το επόμενο τριήμερο στην Αθήνα.

Πρόσκαιρα άστατος καιρός την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη

Καιρός: Καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις και ισχυροί νοτιάδες - Βελτίωση από την Τρίτη
Παροδικές νεφώσεις τις επόμενες ημέρες και με άνοδο της θερμοκρασίας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share