Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Έτσι θα κάνουμε μαγικά τα Χριστούγεννα παιδιών που έχουν ανάγκη

27 Νοεμβρίου 2019 11:02
Έτσι θα κάνουμε μαγικά τα Χριστούγεννα παιδιών που έχουν ανάγκη

Οι γιορτές πλησιάζουν και το πνεύμα των Χριστουγέννων μοιάζει να έχει ζεστάνει τις καρδιές μας. Μέσα σε αυτό το ζεστό κλίμα ξεκινάμε να συμμετέχουμε δυναμικά στη μεγάλη γιορτή προσφοράς και αγάπης για τα παιδιά που πραγματοποιεί ο ΟΠΑΠ και καλεί όλους εμάς εφέτος τις γιορτές να επιλέξουμε Ευχοστολίδια.

Από σήμερα κιόλας και από όπου και αν βρισκόμαστε, όλοι έχουμε τη δυνατότητα μέσω tablet ή κινητού τηλεφώνου, να «ζωντανέψουμε» τις χριστουγεννιάτικες ευχές των μικρών μας φίλων από Το Χαμόγελο του Παιδιού», την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», τα Παιδικά Χωριά SOS και το Ίδρυμα Γεωργίου και Αικατερίνης Χατζηκώνστα.

Αρκεί να κατεβάσουμε δωρεάν την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ». Εκεί, επιλέγουμε τις παιδικές ζωγραφιές–ευχές που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε, αγοράζουμε τα δώρα που ανταποκρίνονται στις ευχές και κάνουμε τα Χριστούγεννα των παιδιών μαγικά!

Τα Ευχοστολίδια δεν θα μπορούσαν να λείπουν, φυσικά, από το pre-Christmas party του YOU, με αφορμή τα 6 χρόνια επιτυχημένης του κυκλοφορίας. Οι προσκεκλημένοι θα ενημερωθούν για την πρωτοβουλία εταιρικής υπευθυνότητας του ΟΠΑΠ, που υλοποιείται για έκτη συνεχή χρονιά, με στόχο εφέτος να γίνουν πραγματικότητα ακόμη περισσότερες παιδικές ευχές.

Από τις 6 Δεκεμβρίου, θα έχουμε στη διάθεσή μας ακόμη πιο πολλά Ευχοστολίδια, στις τέσσερις χριστουγεννιάτικες εκθέσεις ζωγραφικής που θα βρίσκονται στο The Mall Athens, στο Athens Metro Mall και στο River West στην Αθήνα, καθώς και στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share