Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ανατριχιάζει αυτή η μάνα: «Εάν είχα δώσει 1 μπουκάλι στο μωρό μου, αυτή τη στιγμή θα ζούσε»

Ήθελε για καιρό να μιλήσει για τον θάνατο του μωρού της!

25 Νοεμβρίου 2019 16:58
Ανατριχιάζει αυτή η μάνα: «Εάν είχα δώσει 1 μπουκάλι στο μωρό μου, αυτή τη στιγμή θα ζούσε»

Ανατριχιάζει αυτή η μάνα: «Εάν είχα δώσει 1 μπουκάλι στο μωρό μου, αυτή τη στιγμή θα ζούσε»

Τη μέρα που θα ήταν τα 5α γενέθλια του Λάντον , η μητέρα του, Τζούλια Τόνσον, κατάφερε να βρει την δύναμη να μιλήσει για τον θάνατο του μωρού της. Φρίκη: Μητέρα σκότωσε το μωρό της!

Η Τζούλια ήθελε για καιρό να μιλήσει για τον θάνατο του μωρού της αλλά φοβόταν την κριτική που πιθανώς να δεχόταν από τον κόσμο.

Ωστόσο, τώρα νιώθει έτοιμη να μοιραστεί αυτά τα συναισθήματα και ελπίζει αυτό να αποτρέψει άλλες οικογένειες από το να βιώσουν αυτό που έζησε εκείνη.

Πριν την γέννηση του Λάντον , η Τζούλια και οι άντρας της πίστευαν πως έκαναν ότι μπορούσαν για να ετοιμαστούν για τον ερχομό του.

Αποφάσισαν να γίνει ο τοκετός σε ένα ειδικό νοσοκομείο που ήταν πολύ καλά εξοπλισμένο για τον θηλασμό.

Παρά το ότι οι ειδικοί της έλεγαν πως τα πάει μια χαρά και βγάζει αρκετό γάλα, ένας της είπε πως πιθανώς να μην παράγει αρκετό.

Αφού το προσωπικό του νοσοκομείου εξέτασε τους διαφόρους παράγοντες που δυσκολεύουν την παραγωγή γάλακτος, έβαλαν τον Λάντον να συνεχίζει να θηλάζει, παρόλο που συνεχώς έκλαιγε εκτός και αν ήταν στο στήθος της μητέρας του.

Η Τζούλια ένιωθε πως θήλαζε συνεχώς αλλά οι γιατροί της είπαν να μην ανησυχεί.

Ο Λάντον θήλαζε για περισσότερες από 9 ώρες τις πρώτες 24 ώρες της ζωής του αλλά μετά από 53 μόλις ώρες, είχε χάσει το 9.72% του βάρους που είχε κατά την γέννησή του.

Ο Λάντον έφυγε από το νοσοκομείο μετά από 3 μέρες και συνέχισε να θηλάζει τακτικά αλλά το γάλα της μητέρας δεν είχε κατέβει ακόμα. Σωτήρας σκύλος: Πώς αποκάλυψε στους γονείς πως η babysitter έδερνε το μωρό τους;

Μετά από 12 ώρες που τον είχαν στο σπίτι, έπαθε καρδιακή ανακοπή που προκλήθηκε από αφυδάτωση.

«Το γνωρίζατε πως τα νεογέννητα δεν πρέπει να κλαίνε συνέχεια; Υποτίθεται πως τρώνε, κοιμούνται και τα κάνουν. Δεν είχα ιδέα ότι έκλαιγε συνεχώς επειδή πεινούσε.»

Μετά από 15 μέρες στην μηχανική υποστήριξη, το νεογέννητο μωράκι τους τελικά πέθανε.

«Η συμβουλή που θέλω να σας δώσω είναι πως ενώ το μητρικό γάλα είναι το καλύτερο, με το μπουκάλι μπορείτε να δείτε ακριβώς πόσο έχει φάει. Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω.»

Πέντε χρόνια μετά, η μητέρα του ακόμα δεν έχει ξεπεράσει τις τύψεις και τις ενοχές και αναρωτιέται συνεχώς πώς θα ήταν τα πράγματα αν του είχε δώσει ένα μπουκάλι.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share