Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Μανώλης Γλέζος: Εξελίξεις με την κατάσταση της υγείας του!

Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν;

25 Νοεμβρίου 2019 14:39
Μανώλης Γλέζος: Εξελίξεις με την κατάσταση της υγείας του!

Σταδιακά βελτιωμένη είναι η κατάσταση της υγείας του Μανώλη Γλέζου, ο οποίος νοσηλεύεται στο ΝΙΜΤΣ.

Συναγερμός στην Κινέτα: Αγνοείται 44χρονος!

Σύμφωνα με τον ιατρικό ανακοινωθέν «από τη μέχρι τώρα νοσηλεία του η κλινική του εικόνα βελτιώθηκε σημαντικά και μεταφέρθηκε από τη ΜΑΦ (Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας) σε θάλαμο κλινικής για συνέχιση της θεραπείας του».

Drone δείχνει το μέγεθος της καταστροφής στην Κινέτα! Ποτάμια λάσπης η περιοχή!

Drone αποτυπώνει το μέγεθος της καταστροφής στην Κινέτα! Η περιοχή έχει μετατραπεί σε ένα ποτάμι λάσπης που έχει παρασύρει τα πάντα στο πέρασμα του! Η κακοκαιρία Γηρυόνης δυστυχώς άφησε ανεξίτηλο το σημάδι της στην Κινέτα! Οι κάτοικοι μετράνε τις πληγές τους! Ανατριχιάζει κάτοικος: "Απειλήθηκε η ζωή μου...!» (Video)

Οι χείμαρροι ξεχείλισαν και τα ορμητικά νερά προκάλεσαν καταστροφή σε υποδομές, σπίτια και επιχειρήσεις από την σφοδρή βροχόπτωση που έπληξε την περιοχή γύρω στις 3 τα ξημερώματα.

Στην περιοχή μεταβαίνει ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης. Ήδη το στελεχιακό δυναμικό της Περιφέρειας με τον συντονισμό του αρμόδιου αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κόκκαλη και του αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής Ελευθέριου Κοσμόπουλου επιχειρούν στην Κινέττα, προκειμένου να αντιμετωπιστούν άμεσα τα προβλήματα.

Συναγερμός στην Κινέτα: Αγνοείται 44χρονος!

Δόθηκε στην κυκλοφορία πριν από λίγο η δεξιά λωρίδα της Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου στο ρεύμα προς Αθήνα, σύμφωνα με ενημέρωση της Ολυμπίας Οδού, ενώ κλειστή παραμένει η Παλαιά Εθνική Οδός σε διάφορα σημεία από την Κινέτα έως τους Αγίους Θεοδώρους.

Στις επιχειρήσεις λαμβάνουν μέρος περισσότερα από 28 μηχανήματα της Περιφέρειας και μηχανήματα του δήμου Μεγαρέων, προκειμένου να συμβάλουν στη διάνοιξη και τον καθαρισμό των δρόμων. Επιπλέον, κλιμάκια της Περιφέρειας έχουν μεταβεί στην περιοχή προκειμένου να καταγράψουν τις ζημιές που έχουν προκληθεί στις επιχειρήσεις και σε υποδομές. Επίσης, κλιμάκιο της ΔΕΔΔΗΕ εκτελεί εργασίες απομάκρυνσης πεσμένων καλωδίων για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης.

«Για την καλύτερη αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων είναι αναγκαία η εγρήγορσή όλων μας» επισημαίνει ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, με αφορμή τα προβλήματα που έχουν προκληθεί από την κακοκαιρία. Τονίζει ότι η ασφάλεια των πολιτών είναι πρωταρχικός στόχος της Περιφέρειας και εκφράζει την ικανοποίησή του για την άμεση ανταπόκριση των εργαζομένων της Περιφέρειας και όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

Λίγο μετά τις 11:30 το πρωί αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο 57ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών Κορίνθου, λόγω κατάρρευσης της γέφυρας από την υπερχείλιση του ρέματος της Πίκας.

Καταρρακτώδεις βροχές και χαλαζόπτωση! Ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί για τα ακραία καιρικά φαινόμενα! (Video)!

Έντονα φαινόμενα με ισχυρούς ανέμους και έντονες χαλαζοπτώσεις θα κάνουν την εμφάνισή τους σε αρκετές πόλεις της Ελλάδας, με τον Τάσο Αρνιακό να προειδοποιεί!

"Σήμερα θα χτυπήσουν τα έντονα φαινόμενα την Ελλάδα"! Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί!

Ο έμπειρος μετεωρολόγος δίνει όλες τις λεπτομέρειες για την εξέλιξη του καιρού κατά το υπόλοιπο της σημερινής ημέρας, αλλά και για τις επόμενες, οπότε συνεχίζεται το κύμα κακοκαιρίας.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share