Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αθηνών-Κορίνθου: Δόθηκε στην κυκλοφορία το ρεύμα προς Αθήνα μετά από 10 ώρες!

Οι ουρές παραμένουν τεράστιες!

25 Νοεμβρίου 2019 12:32
Αθηνών-Κορίνθου: Δόθηκε στην κυκλοφορία το ρεύμα προς Αθήνα μετά από 10 ώρες!

Πέρασαν πάνω από 10 ώρες για να καταφέρει η Περιφέρεια με τη συνδρομή της Ολυμπίας Οδού για να καθαρίσει μια λωρίδα κυκλοφορίας από τις λάσπες και τα φερτά υλικά που κατέβασε του «Γηρυόνη» και να παραδοθεί μέρος του δρόμου της Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου με κατεύθυνση προς το Λεκανοπέδιο.

Σοκ: Καθίζηση σε δρόμο του Πειραιά! Προκλήθηκε από την έντονη κακοκαιρία!

Λίγο μετά τις 11:30 έγινε γνωστό πως ο δρόμος στο ρεύμα προς Αθήνα δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία, ωστόσο οι ουρές παραμένουν τεράστιες. Εκατοντάδες οδηγοί παρέμειναν για ώρες εγκλωβισμένοι και στα δύο ρεύματα της Ολυμπίας Οδού, αλλά και της παλιάς Εθνικής, που «πνίγηκαν» από τα ξημερώματα.

Η Εθνική Αθηνών-Κορίνθου έκλεισε στο ρεύμα προς Κόρινθο από το 54ο χιλιόμετρο μέχρι το 62ο χιλιόμετρο και στο ρεύμα προς Αθήνα από το 62ο χιλιόμετρο και η Τροχαία σταματούσε τα αυτοκίνητα στα διόδια της Ελευσίνας και του Ισθμού

Τα προβλήματα ήταν ακόμα μεγαλύτερα στην Κινέτα, που χτυπήθηκε για άλλη μια φορά από τη μανία της φύσης. Υπερχείλισε το ρέμα της Πίκας, με αποτέλεσμα να συντελεστεί βιβλική καταστροφή.

Χάος στους δρόμους λόγω της κακοκαιρίας: «Κόλαση» στη Λεωφόρο Κηφισού! (photo)

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας εξαιτίας της κακοκαιρίας Γηρυόνης.

Έκτακτο: Εισροή υδάτων σε πλοίο της Blue Star στη Νάξο!

Στο «κόκκινο» είναι η κίνηση στους δρόμους με προβλήματα να εντοπίζονται στην λεωφόρο Κηφισού από το ύψος της Ιεράς οδού μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια, στη λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου αλλά και στην λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας.

Οικογενειακή τραγωδία στην Πάτρα: Πέθανε ο Παναγιώτης Μπακαλάρος!

Κλειστή είναι η Χαμοστέρνας εξαιτίας της συσσώρευσης υδάτων, ενώ κλειστός είναι και ο δρόμος στην Ακτή Βασιλειάδη στο λιμάνι του Πειραιά από την πύλη Ε-3 στο ρεύμα προς Κερατσίνι ο δρόμος, όπως και στη Λεωφόρο Σαλαμίνος από την Ζωοδόχο Πηγή έως την Λεωφόρο Φανερωμένης.

Οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί εξαιτίας συσσώρευσης υδάτων σε σημεία του οδικού δικτύου.

"Σήμερα θα χτυπήσουν τα έντονα φαινόμενα την Ελλάδα"! Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί!

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί όλους τους πολίτες ότι η κακοκαιρία που έρχεται θα χτυπήσει την Ελλάδα με πολύ έντονα φαινόμενα! Οι εικόνες που παρουσίασε ο μετεωρολόγος δείχνουν το μέγεθος της καταστροφής που έρχεται και πως θα είναι ο καιρός σήμερα! Απαγόρευση απόπλου από τα περισσότερα λιμάνια της χώρας!

Με μια ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ξεκαθάρισε τα πράγματα για το τι περιμένει την χώρα μας!

ΤΑ ΕΝΤΟΝΟΤΕΡΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ (ΒΡΟΧΕΣ - ΑΝΕΜΟΙ) ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 25/11
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΗΝ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΝΤΟΝΟΤΕΡΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΩΝ!

Φίλες και φίλοι, αν βρίσκετε την ανάρτηση ενδιαφέρουσα και γενικά θέλετε να στηρίξετε τη σελίδα μου με τον τρόπο σας, κάντε την (αν δεν σας κάνει κόπο) κοινοποίηση σε φίλους και γνωστούς! Οι πληροφορίες εδώ και χρόνια, σας προσφέρονται εντελώς δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις και συνεργασίες..

Εδώ ο καιρός δεν έχει...ωράριο για να μη χάνετε τον ...καιρό σας ;)

Για οτιδήποτε νεότερο θα υπάρξουν και νεότερες φυσικά αναρτήσεις εδώ στη σελίδα μου στο facebook!

Με εκτίμηση

Σάκης Αρναούτογλου

Κακοκαιρία Γηρυόνης: Έκλεισε η εθνική οδός! (Video)

Σαρωτικό είναι το πέρασμα του «Γηρυόνη», καθώς η κακοκαιρία έχει δημιουργήσει προβλήματα σε πολλές περιοχές της χώρας.

Κλειστά σχολεία στην Αττική λόγω κακοκαιρίας!

Από την έντονη καταιγίδα υπερχείλισε το ρέμα της Πίκας. Αποτέλεσμα ήταν το νερό να φτάσει στο ύψος της Εθνικής οδού, με κίνδυνο για τα διερχόμενα αυτοκίνητα.

Με απόφαση της Πολιτικής Προστασίας, διεκόπη η κυκλοφορία στο 61ο χιλιόμετρο της Εθνικής, από την Κινέτα έως τους Αγίους Θεοδώρους, καθώς το ρέμα κατέβαζε φερτά υλικά προς την περιοχή της Κινέτας.

Έξοδος Κινέτας... όλα ένα απέραντο ποτάμι, η πυροσβεστική παλεύει με ότι έχει κυριολεκτικά να προσεγγίσει την πόλη. Δυσκολη νύχτα για την ευρύτερη περιοχή και ακόμη πιο δύσκολη για τους ανθρώπους και τους πυροσβέστες εκεί. Πηγή: Stavros Germalidis

Posted by Forecast Weather Greece on Sunday, November 24, 2019

Τα νερά από το ρέμα έφτασαν μέχρι τον κεντρικό δρόμο, με αποτέλεσμα οι αρμόδιοι να δώσουν εντολή για διακοπή της κυκλοφορίας και στην παλαιά Εθνική οδός, κόβοντας στην ουσία, προσωρινά, κάθε δίοδο προς την Αθήνα.

SOS εκπέμπουν και οι Άγιοι Θεόδωροι Κορινθίας καθώς η σφοδρότατη καταιγίδα που επηρέασε την περιοχή μετέτρεψε τους χειμάρρους σε ολόκληρα ποτάμια. Ανεξέλεγκτοι χείμαρροι διασχίζουν τους Αγίους Θεοδώρους εδώ και ώρες. SOS κοινοποιήστε το βίντεο να ενημερωθεί ο κόσμος Πηγή: Evangelos V Biniaris

Posted by Forecast Weather Greece on Sunday, November 24, 2019

Η εντολή που δόθηκε ήταν να κλείσει η Ολυμπία Οδός από τα διόδια του Καλαμακίου έως τους Αγίους Θεοδώρους και η παλιά Εθνική από τα διόδια της Ελευσίνας προς Κόρινθο, έως και τα διόδια του Καλαμακίου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share